Billig overnatning i Los Angeles

Los Angeles er en af de storbyer, hvor du nemt finder billig overnatning uden at skulle bo i udkanten eller helt uden for byen.

Storbyer er ikke billige

Det er ellers dyrere at overnatte i storbyerne på din roadtrip og nogle byer har meget høje hotelpriser, bl.a. New York og San Francisco, men ikke i Los Angeles.

Los Angeles er en meget stor by og har, modsat de fleste andre ikoniske byer i USA, ikke rigtig en downtown hvor mange af oplevelserne ligger.

LA er en anderledes storby

Los Angeles er i stedet opbygget af mange forskellige områder – Venice, Santa Monica, Beverly Hills, Hollywood m.fl. – hvor oplevelserne ligger spredt ud over et stort område.

Fordi disse ligger spredt over et stort område, er du nødt til at bruge bil for at komme rundt til dem (se mere om billig billeje i Los Angeles).
Det betyder du ikke skal bo i et bestemt område for at få mest ud af din tid i Los Angeles og dermed kan du overnatte billigt i Los Angeles.

De fire områder du finder flest overnatningsmuligheder i, og som ligger godt i forhold til at skulle rundt i byen, er:

Billige overnatninger i Hollywood

Det er ubetinget det område som flest forbinder med Los Angeles. Walk of Fame ligger på Hollywood Boulevard og området har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder i den billige ende af skalaen.
Der er ikke billig overnatning på Hollywood Boulevard, men de omkringliggende gader (gåafstand til Walk of Fame) har flere muligheder.
Du kan finde flere billige overnatningsmuligheder i Hollywood i prisklassen 800 kr. til 1.000 kr.

Billige overnatninger i Downtown LA

Overnatning i Downtown Los Angeles, er ikke det flest vælger på deres roadtrip. Der er dog nogenlunde billige overnatningsmuligheder i den del af byen, og ligger ikke dumt i forhold til at køre rundt til de oplevelser du har planlagt i byen.
Downtown har de klassiske højhuse og ser godt ud på afstand. Efter endt arbejdsdag, dør den dog ud, og udvalget af mad og drikke er ikke så stor som i Hollywood eller Santa Monica.
Du kan finde flere billige overnatninger i Downtown Los Angeles i prisklassen 900 kr. til 1.200 kr.

Billige overnatninger i Santa Monica og Venice Beach

Santa Monica og Venice Beach er centrum for dine oplevelser ved vandet i Los Angeles.
Det er her Santa Monica Pier og Venice Beach Board Walk ligger.
Stranden er populær blandt turister og lokale, men komme du først på dagen, er parkeringsforholdene gode. Du behøver derfor ikke bo her, for at have nem adgang til vandet.
Området er dyrt at bo i og overnatningerne lige så. Du finder ikke de helt billige overnatningsmuligheder i denne del af byen. Regn med 1.200 kr. og opefter for en overnatning i Santa Monica og Venice Beach.

Billige overnatninger i Los Angeles Lufthavn – LAX

Der er 15 minutters kørsel fra Los Angeles lufthavn, LAX, til Venice Beach. Derfor er de billige hoteller ved Los Angeles lufthavn er godt spare trick til din roadtrip.
Starter eller slutter du din roadtrip i LA med nogle dage, er lufthavnen et godt sted at finde billige overnatninger.
Det er nemt at komme omkring og adgang til resten af byen foregår nemt via interstates eller store veje.
De billigste overnatninger ved lufthavnen starter ved 600 kr. Du skal dog nok regne med 800 kr. til 1.200 kr. hvis du skal have base der i nogle dage og bruge det til mere end blot at sove.
Her kan du finde billige overnatninger ved Los Angeles lufthavn.

Ingen prisgaranti

Priserne ovenfor er ikke en garanti. Priser afhænger af, hvornår på året du kommer til Los Angeles og hvor lang tid før du bestiller overnatning.
Du kan også finde endnu billigere overnatniger i alle områderne, men pris og kvalitet hænger sammen, så mine eksempler er hvor de fleste vil være tilfreds med kvaliteten i forhold til prisen.

Airbnb mm. i Los Angeles

Jeg har benyttet mig af AirBnb to gange i LA. Begge gange nede i Venice Beach/Santa Monica området.
Det er muligt at finde Airbnb til priser svarende til hoteller i LA, men det er ikke altid prisen du skal gå efter.
Overnatning i Airbnb er ikke altid om at spare penge, men om at få en oplevelse mere med hjem.
Bor du privat i et knap så turistet område (hvor der ikke er hoteller) vil du kunne få en mere dagligdags oplevelse med hjem fra din roadtrip.

Airbnb kan være et godt supplement til den lange række af hotelværelser, da de ofte har lidt mere charme. Dog er Airbnb ikke nødvendigvis praktisk til en enkelt overnatning, da der nogle steder går tid med udveksling af nøgle mm. Så anbefaler først Airbnb når du skal bruge mere end en overnatning.

Hvis du vil bruge AirBnb (ikke kun på din roadtrip) kan du her spare 34 dollars på din første booking (hvis den er på mere end 75 dollars).

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.

Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.

God fornøjelse.
Se mere om hvem jeg er.

Disclaimer
Jeg synes det er fedt at jeg med min interesse for Roadtrips i USA kan hjælpe andre til gode oplevelser i USA.
Hvad angår billeje, så mener jeg selv jeg har fundet nogle af de bedste steder på nettet som tilbyder, ikke kun de billigste biler inkl. forsikring, men også en god service.
Jeg har en aftale med Rentalcars.com*, Auto Europe*1 og CarTrawler* der betyder, at hvis besøgende fra min side bestiller en bil via dem, så modtager jeg en provision. En såkaldt affiliate aftale, hvor jeg hjælper dem med at få flere kunder i deres forretning.
Hvis du er i en situation hvor du skal tage direkte kontakt til Rentalcars.com for at arrangere din billeje, det kan være pga. langtidsleje eller envejsgebyr som ikke altid kan ordnes online, så vil jeg sætte pris på, at du oplyser min affiliate kode: renef
Jeg har også aftaler med hotels.com og Booking.com til overnatning og SkyScanner og Momondo til flybilletter m.fl.
Hvis din bestilling kan laves online, så må du også gerne benytte et af de mange links som er rundt om på siden, så koden kommer med. På den måde støtter du mig til at hjælpe dig bedst muligt.

* Det er ikke mig du lejer bilen af. Jeg har ikke nogen direkte forbindelse med de billeje firmaer jeg nævner rundt om på siden, andet end anbefale dem baseret på pris og fordi jeg selv har benyttet dem flere gange.
Hvis der opstår situationer i forbindelse med din bestilling/leje via disse, så skal du kontakte dem, da jeg ikke er i stand til at gøre noget. Jeg har ikke adgang til deres systemer og kan ikke hjælpe med ændringer af bookinger, eller afbestilling eller andre ting der måtte opstå.
Jeg har en affiliate aftale med disse firmaer, hvorfor mit navn kan optræde på mails/papirer fra disse firmaer, men jeg er ikke forbundet til din leje på anden vis, og al henvendelse skal ske til dem.
1 Hvis du bestiller bil hos Auto Europe via mig, kan du ikke benytte dig af deres Price Guarantee. Så hvis du finder bilen billigere et andet sted efterfølgende, kan du afbestille bilen hos AutoEurope og bestille bilen hvor den er billigst. Du kan afbestille frem til 48 timer før lejen begynder, uden det koster noget.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?

Her kan du finde overnatning i: New York, Miami, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top