Cabana Room på The LINQ og Hoover Dam

Adgang til privat terrasse og lige ud til poolen på The LINQ er lækkert med fire overnatninger i Las Vegas. Kom også lidt væk fra The Strip på en tur ud til Hoover Dam.

23. marts, 2016.

Pooladgang fra værelset på The LINQ

Værelset på The LINQ var valgt med omhu. Dels for at få lidt luksus de fire dage vi havde i byen, men også for at have de bedste muligheder til at pleje tømmermænd.

Da der kan være langt fra værelset på et Las Vegas hotel ned efter frisk luft eller til pool området, havde vi valgt at bo på et Cabana Room, med direkte adgang til privat terrasse, pool område og bar. Værelserne omkring poolen er desværre ikke kæmpe, så vil ikke anbefale værelset til fire personer, medmindre det er to par.

Eneste ulempe er musikken som starter kl 09:00 og kører hele dagen.

Bemærk, at poolområdet på The LINQ kun er for personer over 21 år. Bor du på The LINQ med børn, skal du over på Flamingo for at komme i poolen.

Hoover Dam

Da vi var kommet til hægterne kørte vi ud til Hoover Dam. Der var mange mennesker pga. Påske og Spring Break, men tog ikke for lang tid at komme gennem sikkerhedskontrollen med bilen.

Vi startede med selve dæmningen. Der var lang kø til en tour ind i dæmningen, så sprang den over. Har dog været på tour inde i Hoover Dam ved et tidligere besøg.

Nede fra dæmningen kan du se op på den imponerende Hoover Dam bypass. Den tog vi op på senere, men først skulle dæmningen nydes – samt en frokost i det gode vejr.

Når man går rundt nede på dæmningen og kigger ud mod Lake Mead, er det ekstra skræmmende i denne tid, da vandet står meget lavt. Den megen tørke i Californien og omkringliggende stater har sat sine spor. Problemet med Hoover Dam er, at den jo skal blive ved med at producerer strøm, selvom der bliver mindre vand hvert år.

Jeg så Hoover Dam første gang i 2005, hvor vandet stod ca. 1/3 nede fra den hvide kant på bjergsiden. Du skal tilbage til 2000 før den var helt oppe og man måtte åbne for overflodssluserne.

Hoover Dam Bypass

På vej ud fra Hoover Dam holdte vi ind ved Hoover Dam Bypass og gik ud på broen.

Siden Hoover Dam Bypass åbnede i 2010, er oplevelsen ved Hoover Dam blevet 100% bedre. Det at se Hoover Dam oppe fra broen, er vildt imponerende og giver virkelig en idé om, hvor stort det hele er. Så glem højdeskrækken og kom ud på den.

Fabulous Las Vegas skiltet og The Strip

Tilbage i Las Vegas, stoppede vi ved det ikoniske Welcome to Fabulous Las Vegas skilt i den sydlige del af The Strip.

Herfra cruisede vi ind ad The Strip til The LINQ og efterlod bilen, for at gå lidt rundt bl.a for at se Grand Canal Shoppes og gondolerne der sejler rund på The Venetian.

Om aftenen gik der atter Strip i den og flere af de ikoniske casinoer og seværdigheder blev besøgt i neonlysets skær. Husk gode sko til at gå rundt og se de mange must-see spots. Du får gået mere end du regner med.

Tilbage på hotellet kunne vi nyde vores oplyste hotel fra vores private terrasse ved poolen (poolen er ikke åben om aftenen).

Dagsture fra Las Vegas

Har du flere dage i Las Vegas, er Hoover Dam en perfekt destination for en lille udflugt.
Turen derud, en tour inde i Hoover Dam og et kig til den store dæmning fra Hoover Dam Bypass, er en halv dag.
Kombinere du den med en køre tur ved Lake Mead, så har du haft en god dag i noget imponerende natur, under en times kørsel fra Las Vegas.

En heldagstur fra Las Vegas kunne også være ud til Valley of Fire State Park.

Tættere på Las Vegas ligger også Red Rock Canyon National Conservation Area. Den oplevelse har jeg stadig til gode.

Las Vegas – skal/skal ikke ?

Dette var mit sjette besøg i Las Vegas. Jeg har været i byen til flere forskellige ting – konferencer, nytårsaften, gennemfart og denne gang til en fødselsdag.

Jeg kan godt lide byen i små doser og jo mere jeg har været der, jo mere finder jeg af oplevelser som gør byen til mere end blot gambling og alkohol.

Fremont Street Experience er en af dem og The Neon Boneyard & Museum en anden. Jeg har stadig til gode at besøge Mob Museum, Container Park og Shelby Motors.

Her kan du se alle mine oplevelser fra Las Vegas.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Billige overnatninger i Las Vegas

Der er altid billige overnatninger i Las Vegas. Hvis du kommer til Las Vegas i hverdagene er overnatningerne ekstra billige og du kan være heldig at finde en suite til samme pris som et værelse normalt koster.
Her kan du læse mere om overnatninger i Las Vegas, se priseksempler på hverdage og weekender og mere om de forskellige områder ved The Strip og det gamle Las Vegas.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top