Cabana Room på The LINQ og Hoover Dam

Adgang til privat terrasse og lige ud til poolen på The LINQ er lækkert med fire overnatninger i Las Vegas. Kom også lidt væk fra The Strip på en tur ud til Hoover Dam.

23. marts, 2016.

Pooladgang fra værelset på The LINQ

Værelset på The LINQ var valgt med omhu. Dels for at få lidt luksus de fire dage vi havde i byen, men også for at have de bedste muligheder til at pleje tømmermænd.

Da der kan være langt fra værelset på et Las Vegas hotel ned efter frisk luft eller til pool området, havde vi valgt at bo på et Cabana Room, med direkte adgang til privat terrasse, pool område og bar. Værelserne omkring poolen er desværre ikke kæmpe, så vil ikke anbefale værelset til fire personer, medmindre det er to par.

Eneste ulempe er musikken som starter kl 09:00 og kører hele dagen.

Bemærk, at poolområdet på The LINQ kun er for personer over 21 år. Bor du på The LINQ med børn, skal du over på Flamingo for at komme i poolen.

Hoover Dam

Da vi var kommet til hægterne kørte vi ud til Hoover Dam. Der var mange mennesker pga. Påske og Spring Break, men tog ikke for lang tid at komme gennem sikkerhedskontrollen med bilen.

Vi startede med selve dæmningen. Der var lang kø til en tour ind i dæmningen, så sprang den over. Har dog været på tour inde i Hoover Dam ved et tidligere besøg.

Nede fra dæmningen kan du se op på den imponerende Hoover Dam bypass. Den tog vi op på senere, men først skulle dæmningen nydes – samt en frokost i det gode vejr.

Når man går rundt nede på dæmningen og kigger ud mod Lake Mead, er det ekstra skræmmende i denne tid, da vandet står meget lavt. Den megen tørke i Californien og omkringliggende stater har sat sine spor. Problemet med Hoover Dam er, at den jo skal blive ved med at producerer strøm, selvom der bliver mindre vand hvert år.

Jeg så Hoover Dam første gang i 2005, hvor vandet stod ca. 1/3 nede fra den hvide kant på bjergsiden. Du skal tilbage til 2000 før den var helt oppe og man måtte åbne for overflodssluserne.

Hoover Dam Bypass

På vej ud fra Hoover Dam holdte vi ind ved Hoover Dam Bypass og gik ud på broen.

Siden Hoover Dam Bypass åbnede i 2010, er oplevelsen ved Hoover Dam blevet 100% bedre. Det at se Hoover Dam oppe fra broen, er vildt imponerende og giver virkelig en idé om, hvor stort det hele er. Så glem højdeskrækken og kom ud på den.

Fabulous Las Vegas skiltet og The Strip

Tilbage i Las Vegas, stoppede vi ved det ikoniske Welcome to Fabulous Las Vegas skilt i den sydlige del af The Strip.

Herfra cruisede vi ind ad The Strip til The LINQ og efterlod bilen, for at gå lidt rundt bl.a for at se Grand Canal Shoppes og gondolerne der sejler rund på The Venetian.

Om aftenen gik der atter Strip i den og flere af de ikoniske casinoer og seværdigheder blev besøgt i neonlysets skær. Husk gode sko til at gå rundt og se de mange must-see spots. Du får gået mere end du regner med.

Tilbage på hotellet kunne vi nyde vores oplyste hotel fra vores private terrasse ved poolen (poolen er ikke åben om aftenen).

Dagsture fra Las Vegas

Har du flere dage i Las Vegas, er Hoover Dam en perfekt destination for en lille udflugt.
Turen derud, en tour inde i Hoover Dam og et kig til den store dæmning fra Hoover Dam Bypass, er en halv dag.
Kombinere du den med en køre tur ved Lake Mead, så har du haft en god dag i noget imponerende natur, under en times kørsel fra Las Vegas.

En heldagstur fra Las Vegas kunne også være ud til Valley of Fire State Park.

Tættere på Las Vegas ligger også Red Rock Canyon National Conservation Area. Den oplevelse har jeg stadig til gode.

Las Vegas – skal/skal ikke ?

Dette var mit sjette besøg i Las Vegas. Jeg har været i byen til flere forskellige ting – konferencer, nytårsaften, gennemfart og denne gang til en fødselsdag.

Jeg kan godt lide byen i små doser og jo mere jeg har været der, jo mere finder jeg af oplevelser som gør byen til mere end blot gambling og alkohol.

Fremont Street Experience er en af dem og The Neon Boneyard & Museum en anden. Jeg har stadig til gode at besøge Mob Museum, Container Park og Shelby Motors.

Her kan du se alle mine oplevelser fra Las Vegas.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Billige overnatninger i Las Vegas

Du kan altid finde billige overnatninger i Las Vegas, specielt i hverdagene. Las Vegas lokker også med luksusovernatninger og du kan finde billige suiter i hverdagene.
Find  priseksempler på hoteller i Las Vegas for hverdage og weekender. Find også mere om hoteller i de forskellige områder ved The Strip og det gamle Las Vegas.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Bilkørsel i Death Valley

Der er mange myter og gode råd forbundet med færdsel i Death Valley. I bil er Death Valley ikke farlig, hvis du ved hvad du går ind til. Og varmen ikke mere farlig end andre varme steder i USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada