Route 66 fra Williams til Las Vegas

En klassisk roadtrip oplevelse med de øde strækninger på Route 66 efterfulgt af glitter og lys på The Strip i Las Vegas.

22. marts, 2016

Amerikansk kæmpe morgenmad på Diner i Williams

Vi stod op til en skøn dag i Williams. Lidt køligt, da temperaturen i Williams på denne årstid kan falde til under nul om natten – byen ligger også i 2 km højde.

Vi boede på Motel 6, som ikke har morgenmad, så vi fandt en klassisk morgenmad Diner – Goldies på Route 66.
Her fik vi et lidt for stort måltid – men det hører sig jo til på en roadtrip

Efter lidt shopping på en af de mange souvenirsbutikker du finder på Route 66, gik turen videre. Målet for dagen var Las Vegas, men tog en detour via Route 66 fra Seligman til Kingman.

Route 66 – Ground Zero

Seligman er nærmest holy ground i forhold til Route 66. Det er her Angel Delgadillio’s barber shop ligger. Angel og familien Delgadillio har været hovedkrafterne bag den renæssance som Route 66 har fået.

I Seligman ligger også den ikoniske Snow Cap Drive-In. Passer det med din frokost, så nup en bid her.

Da jeg kørte Route 66 i 2011, fik jeg netop min frokost på Snow Cap, som du kan se her.

Route 66 fra Seligman til Kingman (eller omvendt, hvis du kører den klassiske roadtrip rute () ) er et godt afbræk fra Interstate kørsel i USA.

Grand Canyon Caverns på Route 66

I nærheden af byen Peach Springs ligger Grand Canyon Caverns. De er et stop værd og endnu bedre, en overnatning hvis du har lyst til at sove et utraditionelt sted.

Hackberry General Store på Route 66

Det sidste must-see stop på denne strækning af Route 66, er Hackberry General Store. Her er krims-krams og finurligheder nok til at få tiden til at gå en halv times tid, inden du når indenfor.

Hackberry General Store blev også besøgt i 2011, hvor der også blev brugt nogen tid inde og ude for at spotte mange af de finurlige detaljer, bl.a. en dansk politiuniform.

Taco Bell i Kingman

Da vi nåede Kingman, blev tanken fyldt – både på bilen og os selv. Valget faldt på Taco Bell. Ikke min favorit, men rejste med to nye roadtrippere, så alt nyt skulle prøves af.

Fra Kingman gik det stik nord mod Las Vegas. Der er et par timer til Hoover Dam derfra og selvom den var på listen over besøg på denne tur, valgte vi den fra denne dag, da vi hellere ville ramme Las Vegas så tidligt som muligt.

Vi nåede dog til Hoover Dam dagen efter.

Las Vegas by Night

I Vegas kørte vi lidt på strippen inden vi tjekkede ind på The LINQ. Vi afleverede bilen i Valet og bagagen ved Bell Service så vi ikke skulle rode med for meget ved tjek ind og turen op på værelset, som godt kan være lang på hotellerne i Las Vegas.

Hotelvalget i Las Vegas faldt på på The LINQ pga. værelset (beskriver jeg i næste indlæg) og fordi det havde en fornuftig pris, ikke har et kæmpe kæmpe kasinoområde der skal krydses for at komme ud (hotellet er dog kæmpe, med 2640 værelser), var nyt i 2016 (blev renoveret i 2014 for 223 millioner dollars).

Jeg havde selv boet på The LINQ i påsken 2015, og syntes rigtig godt om det og ikke mindst placeringen.

Vores aften i Williams sad stadig lidt i kroppen, men Las Vegas kan et eller andet og aftenen blev brugt på hotelbarer end jeg kan huske.

Det var en god aften i Las Vegas – ikke den vildeste vi havde på denne tur, men stadig med lidt tømmermænd den efterfølgende dag.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Billige overnatninger i Las Vegas

Der er altid billige overnatninger i Las Vegas. Hvis du kommer til Las Vegas i hverdagene er overnatningerne ekstra billige og du kan være heldig at finde en suite til samme pris som et værelse normalt koster.
Her kan du læse mere om overnatninger i Las Vegas, se priseksempler på hverdage og weekender og mere om de forskellige områder ved The Strip og det gamle Las Vegas.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top