Route 66 fra Williams til Las Vegas

En klassisk roadtrip oplevelse med de øde strækninger på Route 66 efterfulgt af glitter og lys på The Strip i Las Vegas.

22. marts, 2016

Amerikansk kæmpe morgenmad på Diner i Williams

Vi stod op til en skøn dag i Williams. Lidt køligt, da temperaturen i Williams på denne årstid kan falde til under nul om natten – byen ligger også i 2 km højde.

Vi boede på Motel 6, som ikke har morgenmad, så vi fandt en klassisk morgenmad Diner – Goldies på Route 66.
Her fik vi et lidt for stort måltid – men det hører sig jo til på en roadtrip

Efter lidt shopping på en af de mange souvenirsbutikker du finder på Route 66, gik turen videre. Målet for dagen var Las Vegas, men tog en detour via Route 66 fra Seligman til Kingman.

Route 66 – Ground Zero

Seligman er nærmest holy ground i forhold til Route 66. Det er her Angel Delgadillio’s barber shop ligger. Angel og familien Delgadillio har været hovedkrafterne bag den renæssance som Route 66 har fået.

I Seligman ligger også den ikoniske Snow Cap Drive-In. Passer det med din frokost, så nup en bid her.

Da jeg kørte Route 66 i 2011, fik jeg netop min frokost på Snow Cap, som du kan se her.

Route 66 fra Seligman til Kingman (eller omvendt, hvis du kører den klassiske roadtrip rute () ) er et godt afbræk fra Interstate kørsel i USA.

Grand Canyon Caverns på Route 66

I nærheden af byen Peach Springs ligger Grand Canyon Caverns. De er et stop værd og endnu bedre, en overnatning hvis du har lyst til at sove et utraditionelt sted.

Hackberry General Store på Route 66

Det sidste must-see stop på denne strækning af Route 66, er Hackberry General Store. Her er krims-krams og finurligheder nok til at få tiden til at gå en halv times tid, inden du når indenfor.

Hackberry General Store blev også besøgt i 2011, hvor der også blev brugt nogen tid inde og ude for at spotte mange af de finurlige detaljer, bl.a. en dansk politiuniform.

Taco Bell i Kingman

Da vi nåede Kingman, blev tanken fyldt – både på bilen og os selv. Valget faldt på Taco Bell. Ikke min favorit, men rejste med to nye roadtrippere, så alt nyt skulle prøves af.

Fra Kingman gik det stik nord mod Las Vegas. Der er et par timer til Hoover Dam derfra og selvom den var på listen over besøg på denne tur, valgte vi den fra denne dag, da vi hellere ville ramme Las Vegas så tidligt som muligt.

Vi nåede dog til Hoover Dam dagen efter.

Las Vegas by Night

I Vegas kørte vi lidt på strippen inden vi tjekkede ind på The LINQ. Vi afleverede bilen i Valet og bagagen ved Bell Service så vi ikke skulle rode med for meget ved tjek ind og turen op på værelset, som godt kan være lang på hotellerne i Las Vegas.

Hotelvalget i Las Vegas faldt på på The LINQ pga. værelset (beskriver jeg i næste indlæg) og fordi det havde en fornuftig pris, ikke har et kæmpe kæmpe kasinoområde der skal krydses for at komme ud (hotellet er dog kæmpe, med 2640 værelser), var nyt i 2016 (blev renoveret i 2014 for 223 millioner dollars).

Jeg havde selv boet på The LINQ i påsken 2015, og syntes rigtig godt om det og ikke mindst placeringen.

Vores aften i Williams sad stadig lidt i kroppen, men Las Vegas kan et eller andet og aftenen blev brugt på hotelbarer end jeg kan huske.

Det var en god aften i Las Vegas – ikke den vildeste vi havde på denne tur, men stadig med lidt tømmermænd den efterfølgende dag.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Billige overnatninger i Las Vegas

Du kan altid finde billige overnatninger i Las Vegas, specielt i hverdagene. Las Vegas lokker også med luksusovernatninger og du kan finde billige suiter i hverdagene.
Find  priseksempler på hoteller i Las Vegas for hverdage og weekender. Find også mere om hoteller i de forskellige områder ved The Strip og det gamle Las Vegas.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Hearst Castle

Den første og største mediemogul byggede, over 28 år, et slot på toppen af et bjerg med udsigt ud over Stillehavet.

Pontiacs i Pontiac på Route 66

På Route 66 museet i Pontiac så vi bilen som var inspiration til Fillmore i filmen Cars og så imponerende vægmalerier og unikke Pontiac biler, som ejeren selv viser frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada