Snow Cap drive-in i Seligman på Route 66

Kort før Seligman i Arizona, starter den længste uafbrudte Route 66 strækning. Man kører fra interstate ved afkørsel 139 ved Crookton Road og følger Route 66 ind til Seligman. Her mødes man af Snow Cap Drive-in, som er et must stop på Route 66.

Snow Cap Drive-in på Route 66

Seligman er blevet kult i Route 66 kredse. Byen er ikke særlig stor men gemmer på de legendariske stop: Snow Cap Drive-in og en barber shop.

De legendariske Delgadillo brødre

Brødrene Delgadillo som driver de to (snow cap drive-in drives i dag af børnene til den ene Delgaldillo, da han døde i 2004), tilskrives meget af æren for, at Route 66 ikke døde helt, da det sidste skilt blev taget ned og Seligman blev by-passed af interstate 40.
Brødrene har i den grad gjort opmærksom på Route 66 og deres finurlige butikker i Seligman er blevet et yndet stop for mange andre end Route 66 rejsende. Angel Delgadillo (som stadig driver barber shoppen) er ophavsmand til den første Route 66 Association som findes på tværs af alle 8 stater.

Bestilling go mad en oplevelse på Snow Cap Drive-in

Vi valgte at få en sen frokostsnack på Snow Cap Drive-in. Stedet har en masse skøre ting man kan få tiden til at gå med, mens man venter på sin mad.

Men selve betjeningen kan også have sine finurligheder og jeg blev selv offer for en lille practical joke med noget sennep.

Mens vi ventede på vores ordre blev vi underholdt af nogle farmers på den anden side af gaden som var ved at fylde en pick-up med græs.

Alle retter serveres med et lille smiley face. Da vi desværre gik glip af den originale Cozy Dog i Springfield bestilte vi en corn dog med sweet potato fries.

En frisør salon der ikke er som de andre

Barber shoppen er mere en curio shop end en frisør. Der er dog et lille frisør lokale man kan gå ind i. Det er udsmykket med tusindvis af visitkkort fra mange af de rejsende som har lagt deres vej forbi.

klassiske_rute_01
Klik på billedet for at se komplet kort.

number_13_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Route 66

Route 66 er nok den mest ikoniske roadtrip rute. 4000 km på tværs af USA fra Chicago til Los Angeles. En strækning fyldt med historie, Small Town America, et evigt skiftende landskab og masser af must-see stop. Hvis du overvejer at køre den ikoniske Route 66 strækning som roadtrip, finder du mere info via linket.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Bilfærgen ud af Galveston

Med en bilfærge fra Galveston, kunne jeg starte min roadtrip med lidt bedre udsigt langs kysten end tilbage mod Houston og trafik.

Hearst Castle

Den første og største mediemogul byggede, over 28 år, et slot på toppen af et bjerg med udsigt ud over Stillehavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada