Seven Magic Mountains i Las Vegas

Seven Magic Mountains er et markant og farverigt kunstværk placeret midt i ørkenen nær Las Vegas, kun 20 minutter fra The Strip.

16 sep, 2022

Kunst midt i ørkenen

Seven Magic Mountains er skabt af den schweiziske kunstner Ugo Rondinone og består af syv tårne af farvestrålende stablede sten. Værket er en sammensmeltning af natur og menneskeskabt skønhed, beliggende i det dramatiske ørkenlandskab syd for Las Vegas.

Turen til Seven Magic Mountains

Seven Magic Mountains ligger cirka 15 km syd for Las Vegas, tæt på Jean Dry Lake og Interstate 15. Turen derud fra Las Vegas tager omkring 20-30 minutter med bil, hvilket gør det til en nem og tilgængelig udflugt. Ruten til kunstinstallationen fører gennem det åbne ørkenlandskab. Ved ankomsten til stedet mødes du af det iøjnefaldende syn af de farverige stenmonumenter, der står i skarp kontrast til den neutrale baggrund af ørken og bjerge.

Området

Området ved Seven Magic Mountains er karakteriseret ved sit ørkenlandskab, som udgør en naturlig kulisse for kunstværket. Installationen er bevidst placeret i dette isolerede miljø for at skabe en dialog mellem kunst og natur. Det åbne landskab giver besøgende mulighed for at opleve værket fra forskellige vinkler, med de skiftende lysforhold i løbet af dagen, der tilføjer yderligere dybde og variation til oplevelsen.

Kunstneren Ugo Rondinone

Ugo Rondinone er en anerkendt samtidskunstner, kendt for sit alsidige arbejde, der spænder over maleri, skulptur, video og lydinstallationer. Seven Magic Mountains blev installeret i 2016 som en midlertidig udstilling, men har på grund af sin popularitet og den offentlige interesse fået forlænget sin tilstedeværelse i ørkenen.

Kunst på din roadtrip

Kunst hvor du mindst venter det, er en oplevelse du kan få flere steder rundt om i USA på din roadtrip. Ved Rhyolite Ghost Town nær Death Valley står flere værker i forbindelse med Goldwell Open Air Museum.
Går din tur til Texas vil jeg anbefale byen Marfa. Den har flere interessante kunstnerisk indslag, men uden for byen finder du bl.a. Prada Marfa.

Besøg Seven Magic Mountains

Her kan du se hvor du finder Seven Magic Mountains. Stedet er åbent året rundt og det koster ikke noget at besøge. Der er ikke nogle toiletfaciliteter på stedet.

Andre roadtrip oplevelser:

På toilet i det fri

Du har ikke været på en rigtig roadtrip før du har oplevet de primitive toiletter i de øde egne af USA og Canada.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada