Rio Hotel og Fremont Street i Las Vegas

Et værelse på et all-suite hotel, og en Fremont Street som går lidt over gevind ved aftentide. Et godt gensyn med Las Vegas op til min konference.

5. jan, 2013

Tilbage i Las Vegas

Efter en kort smuttur ud til Grand Canyon og via Sedona ned til Phoenix, var jeg nu tilbage i Las Vegas. Jeg skulle være i byen 4 nætter til en konference og skulle bo på Rio (hvor konferencen foregik). Rio ligger off The Strip på den anden side af I-15, men tæt nok til at du kan gå derfra og ned på The Strip – der er fortov.

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-1

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-2

En suite på hotellet

Dets fulde navn er Rio All-Suites Hotel and Casino og den titel forpligter mht. værelserne. Rio har ikke værelser, kun suites.
Da jeg tidligere har boet i en suite på THE Hotel, ved Mandalay Bay, så var forventningerne høje.

Suite er måske så meget sagt, når man har prøvet større og med flere funktioner, men pladsen fejlede ikke noget.

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-3

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-4

Fremont Street by night

Efter jeg var kommet på plads i min suite, tog jeg ned til Fremont Street.
Fremont Street er den originale The Strip i Las Vegas og der det hele foregik i the good old days.

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-5

Klik for fuld størrelse.

Klik for fuld størrelse.

Jeg har tidligere været forbi Fremont Street, men i dagstimerne. Stedet får en hel anden slags liv om aftenen, hvor det dominerende element er verdens største videoskærm som fungerer som overdækning til Fremont Street.

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-10

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-11

Fremont Street, som er det nærmeste mange amerikanske byer kommer til en slags gågade, er The Strip for fodgængere. Flankeret af kasioner helt ud til kanten (på The Strip skal du flere steder lidt ind fra gaden for at finde dem) er der tryk på for at lokke folk til. Der er krims-krams i overflod og alle kneb gælder, når folk skal lokkes til at bruge penge på spil eller drikkevarer.

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-17

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-18

Klik for fuld størrelse.

Klik for fuld størrelse.

På mange måde endnu mere tacky end lidt væk på The Strip, er det alligevel et yndet sted for mange. Det hænger bl.a. sammen med at du her kan finde drinks til nogle mere overkommelige priser end på The Strip. Det er dog typisk ude ved barerne på gaden det er billigt. Går du ind, så stiger priserne igen.
Men hvad gør det når du, som et af de få steder i USA, må drikke på gaden.

Shows på verdens største videoskærm

Hver time er der et nyt show på den store skærm. Lyset i de mange neon skilte ud mod gaden slukkes og der er et fyrværkeri af video, billeder og farver sat til klassiske sange (Bon Jovi, Queen m.fl.), mens højttalere langs hele Freemont Street blæser musikken ud.

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-12

Zipline på Fremont Street

Når du kigger op for at se skærmen, så kan du ikke undgå at se de mange som får en oplevelse med zipline. Du kan komme op og svinge og zippe noget af Fremont Street. En populær ting, som der ofte er lange køer til at komme til.

Klik for fuld størrelse.

Klik for fuld størrelse.

Safe Sax på Fremont Street

Når der ikke er videoshows i loftet, så er der gademusikanter og andet der underholder. En der næsten er fast inventar, er Carl “Safe-Sax” Ferris. Hans optræden (og video showsne og andre events på Fremont Street) kan findes på The Fremont Street Experience.

Fremont East og Heart Attack Grill

For enden af Fremont Street, ligger Fremont East. Et forsøg på at forlænge indtjeningsmulighederne for de forretningsdrivende, ved at tilbyde barer og restauranter i mere klassisk amerikansk stil, hvor der ikke er så meget lir og neon.
En af de store ”attraktioner” der er Heart Attack Grill, hvor alt maden er overdrevne kaloriebomber og hvor du kan spise gratis, hvis du vejer mere end 350 pund (158 kg). De har endda en vægt udenfor, så du kan veje dig.

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-23

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-24

Drinks og syndens by

Efter en masse syns og lydindtryk fra Fremont Street, trak jeg ind på en bar og iagttog noget af den synd, som der er så rigeligt af i syndens by – og nød hvert øjeblik af det.

rio_hotel_fremont_street_las_vegas_roadtrip_2013-25

Billige overnatninger i Las Vegas

Der er altid billige overnatninger i Las Vegas. Hvis du kommer til Las Vegas i hverdagene er overnatningerne ekstra billige og du kan være heldig at finde en suite til samme pris som et værelse normalt koster.
Her kan du læse mere om overnatninger i Las Vegas, se priseksempler på hverdage og weekender og mere om de forskellige områder ved The Strip og det gamle Las Vegas.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top