Valley of Fire State Park – udflugt fra Las Vegas

Valley of Fire State Park er et forunderligt landskab der bedst opleves på hikes i området. Men pas på! Det kan være en varm fornøjelse.

3. april, 2015

Udflugter fra Las Vegas

Du kan med fordel have base i Las Vegas (billige overnatninger) og udforske lokalområdet om dagen.
Der er flere oplagte destinationer som du kan oplev på en her eller halv dag fra The Strip.

Hoover Dam er nok den mest kendte og selvom den ligge relativt tæt på, så bør du afsætte en halv dag til at komme på en guided tour nede i dæmningen samt se den oppe fra udkigspunktet på Hoover Dam Bypass.

Når du alligevel er ved Hoover Dam, så kig forbi Lake Mead Recreational Area. Det er den sø som Hoover Dam har skabt og den ligger i et utroligt lækkert område med mulighed for flere hikes.

Red Rock Canyon National Conservation ligger kun en halv time fra The Strip og er en perfekt tur på 3-4 timer ud i et farverigt klippeområde med mulighed for nogle utrolige views ind over Las Vegas.

Valley of Fire State Park dagsudflugt

Valley of Fire State Park skal du afsætte det meste af en dag til. Indgangen til parken ligger en times kørsel nord for Las Vegas. Derfra er der yderligere en halv times kørsel ind til et af de områder i Valley of Fire State Park du ikke må snyde dig selv for.

Las Vegas til Valley of Fire

Så snart du er ude af Las Vegas åbner landskabet sig og Nevadas øde landskab viser sig.
I-15 som kører nord/syd gennem Las Vegas og op mod Utah er hovedfærdselsåre i Nevada, så du bliver aldrig helt alene på strækningen.

Når du drejer fra mod Valley of Fire ændre dette sig dog, og du kan være heldig at få nogle øjeblikke uden andre turister end dig i miles omkreds.

Kort efter indgangen ændre landskabet sig drastisk, og ved Beehives kan du gøre det første stop og få en idé om havd der venter i resten af parken.

White Dome

Vi stoppede ind forbi besøgscenteret for at finde ud af, hvad vi ikke måtte gå glip af i parken.

Tre steder var must-sees, som vi havde tid til, nu vi var i parken så tidligt. Så var det mere om vi kunne holde til det, da det var ved at blive godt varmt allerede.

Efter besøgscenteret fortsatte vi ud for enden af Mouse’s Tank Road til White Dome.

Det er en hike på en lille time, for at komme stien rundt. Gå turen fra parkeringspladsen og forbi toilet bygningen, så er den mindst anstrengende. Det er dog løst sand flere steder, så det tærer lidt på kræfterne – og husk masser af vend.

Klik for stort billede

Valley of Fire som filmkulisse

På White Dome turen kommer du forbi resterne af en gammel filmkulisse og parken/området har været ramme for mange filmoptagelser pga. den usædvanlige natur.

Vejene i parken har været brugt til mange bilreklamer og i filmen Viva Las Vegas (den med Elvis Presley) blev flere af filmens racer sener optaget i Valley of Fire.

I den originale Total Recall film med (med Arnold Schwarzenegger), gør det røde landskab det ud for overfladen på Mars.

Fire Wave

På vej ud af parken igen, tog vi Fire Wave hiken, som fører dig ud på et stort åbent klippestykke. Den tager også en lille time, og anbefales ikke at tage hvis det er meget varmt, da der ingen skygge er.

Klik for stort billede

Mouse’s Tank

Den sidste hike vi tog, var på en god halv time og var ved Mouse’s Tank. Her er der flere steder på stenen petroglyffer fra de indfødte der boede i området mellem 300 BC til 1150 AD.
De levede af afgrøder fra den nærliggende Moapa Valley, der ligger som en grøn kile gennem området.

Inde i bunden, er der mulighed for at kravle ned til Mouse’s Tank. Jeg valgte at se det lidt fra oven, hvor du kan bevæge dig så tæt på kanten som du har mod til. Der er rester fra et gelænder på toppen, men det er ikke vedligeholdt.

Besøg Valley of Fire State Park

Valley of Fire er et Fee Area og en del af Nevadas State Parks. Det betyder det koster penge at komme ind i parken på samme måde du skal betale for at komme ind i nationalparker. Her kan du finde mere info om Valley of Fire State Park.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top