Las Vegas til Venice Beach, LA

Las Vegas blev skiftet ud med Venice Beach. Efter fire dage i LV var kroppen brugt og Venice Beach var et perfekt stop inden turen hjem.

26. marts, 2016

Sidste dage i Los Angeles

Efter fire nætter i Las Vegas gik den sidste del af roadtrippen tilbage til Los Angeles.
Vi skulle flyve hjem fra LAX den 28. marts så tog ind til Venice Beach for at slappe af og få de sidste oplevelser med, inden turen hjem.

Ivanpah Solar Power

Når du kører til/fra Las Vegas på I-15, er der en oplevelse i vejkanten du ikke kan undgå at se. Det lyser op på mange miles afstand.

Det er Ivanpah Solar Electric Generating System, som er et kæmpe solfangeranlæg som består af tre tårne hvor solens lys fokuseres og via opvarmet salt skaber strøm.

Det er lidt sci-fi at se på og endnu mere sådan som det ligger ude midt i ingenting. Ligner et sted en James Bond skurk ville have sin sidste stand off med James, lidt som i Spectre.

Last minute gambling og shopping

Turen fra LV til LA er ikke videre interessant. Det er Interstate hele vejen og masser af trafik – og endnu mere trafik når du nærmer dig LA.

Regn med 5 timer på vejen som minimum til turen fra LV til ex. Venice Beach.

Har du glemt at få shoppet noget i LV (eller gamblet), så ligger der et stort outlet + et par kasinoer i Primm lige på statsgrænsen mellem Nevada og Californien.

Shopping er en lille smule billigere I Nevada / Las Vegas end Californien, da sales tax I Nevada er lidt lavere end i Californien.
Mange glemmer sales tax når de kigger på priser og sammenligner shopping i USA med Danmark. Her finder du en masse info om shopping på din roadtrip, inkl det du skal være opmærksom på i forbindelse med sales tax.

Frokost på Peggy Sue Diner

Fra Primm er der ikke meget andet end tankstationer på I-15 før du når ned til Barstow.

Her gjorde vi stop ved Peggy Sue’s 50’s Diner til frokost.

Den er værd at stoppe ved.
Peggy Sue’s er en klassisk diner med vinyl booths og staff som man kender fra film og tv.

Airbnb i Venice Beach

Resten af turen ind til Venice Beach havde mere trafik, men ikke decideret kø.

Det er kørsel på de mange-sporede veje i LA der kan ryste flere, når de ankommer til USA første gang og henter bil.

Generelt er amerikanerne flinkere billister end i DK, men storbyen og stress sætter sine spor i folk, så de mest flinke i trafikken møder du først når du kommer lidt uden for byen.

Vi havde booket en lejlighed via AirBnb i Venice Beach til de sidste dage, så vi kunne få en seng hver, slappe af og få pakket ordentlig ned.

Den lå 1.5 block fra Venice Beach Boardwalk og i gåafstand til Abbot Kinney og andre gode mad og drikke steder.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Airbnb på din roadtrip

Jeg har benyttet Airbnb (og andre udlejningsboliger) på flere af mine roadtrip. Det er ikke nødvendigvis billigere, men kan dels være super praktisk hvis man er flere på tur sammen, og så kan det bidrage med en ekstra dimension hvad angår oplevelser. Du får ofte en unik overnatningsoplevelse og nogle gange i et område du ellers ikke ville opleve, hvis du boede på et hotel.

Her kan du se nogle af mine Airbnb overnatninger.
Her kan du se nogle af mine VRBO overnatninger.

Hvis du vil bruge AirBnb (ikke kun på din roadtrip) kan du her spare 34 dollars på din første booking (hvis den er på mere end 75 dollars).

Billige overnatninger i Los Angeles

Los Angeles har billige overnatninger der ikke nødvendigvis ligger langt uden for byen. Selvom Los Angeles er en stor by vælger mange at overnatte i et område og så køre pop tværs af byen til forskellige oplevelser. Det øger dit udvalg af hoteller og moteller og dermed din indflydelse på prisen på dine overnatninger. Her kan du finde eksempler på overnatninger i Los Angeles med eksempler på de forskellige områder samt priser.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top