Las Vegas til Venice Beach, LA

Las Vegas blev skiftet ud med Venice Beach. Efter fire dage i LV var kroppen brugt og Venice Beach var et perfekt stop inden turen hjem.

26. marts, 2016

Sidste dage i Los Angeles

Efter fire nætter i Las Vegas gik den sidste del af roadtrippen tilbage til Los Angeles.
Vi skulle flyve hjem fra LAX den 28. marts så tog ind til Venice Beach for at slappe af og få de sidste oplevelser med, inden turen hjem.

Ivanpah Solar Power

Når du kører til/fra Las Vegas på I-15, er der en oplevelse i vejkanten du ikke kan undgå at se. Det lyser op på mange miles afstand.

Det er Ivanpah Solar Electric Generating System, som er et kæmpe solfangeranlæg som består af tre tårne hvor solens lys fokuseres og via opvarmet salt skaber strøm.

Det er lidt sci-fi at se på og endnu mere sådan som det ligger ude midt i ingenting. Ligner et sted en James Bond skurk ville have sin sidste stand off med James, lidt som i Spectre.

Last minute gambling og shopping

Turen fra LV til LA er ikke videre interessant. Det er Interstate hele vejen og masser af trafik – og endnu mere trafik når du nærmer dig LA.

Regn med 5 timer på vejen som minimum til turen fra LV til ex. Venice Beach.

Har du glemt at få shoppet noget i LV (eller gamblet), så ligger der et stort outlet + et par kasinoer i Primm lige på statsgrænsen mellem Nevada og Californien.

Shopping er en lille smule billigere I Nevada / Las Vegas end Californien, da sales tax I Nevada er lidt lavere end i Californien.
Mange glemmer sales tax når de kigger på priser og sammenligner shopping i USA med Danmark. Her finder du en masse info om shopping på din roadtrip, inkl det du skal være opmærksom på i forbindelse med sales tax.

Frokost på Peggy Sue Diner

Fra Primm er der ikke meget andet end tankstationer på I-15 før du når ned til Barstow.

Her gjorde vi stop ved Peggy Sue’s 50’s Diner til frokost.

Den er værd at stoppe ved.
Peggy Sue’s er en klassisk diner med vinyl booths og staff som man kender fra film og tv.

Airbnb i Venice Beach

Resten af turen ind til Venice Beach havde mere trafik, men ikke decideret kø.

Det er kørsel på de mange-sporede veje i LA der kan ryste flere, når de ankommer til USA første gang og henter bil.

Generelt er amerikanerne flinkere billister end i DK, men storbyen og stress sætter sine spor i folk, så de mest flinke i trafikken møder du først når du kommer lidt uden for byen.

Vi havde booket en lejlighed via AirBnb i Venice Beach til de sidste dage, så vi kunne få en seng hver, slappe af og få pakket ordentlig ned.

Den lå 1.5 block fra Venice Beach Boardwalk og i gåafstand til Abbot Kinney og andre gode mad og drikke steder.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Airbnb på din roadtrip

Jeg har benyttet Airbnb (og andre udlejningsboliger) på flere af mine roadtrip. Det er ikke nødvendigvis billigere, men kan dels være super praktisk hvis man er flere på tur sammen, og så kan det bidrage med en ekstra dimension hvad angår oplevelser. Du får ofte en unik overnatningsoplevelse og nogle gange i et område du ellers ikke ville opleve, hvis du boede på et hotel.

Her kan du se nogle af mine Airbnb overnatninger.
Her kan du se nogle af mine VRBO overnatninger.

Billige overnatninger i Los Angeles

Los Angeles har billige overnatninger der ikke nødvendigvis ligger langt uden for byen. Selvom Los Angeles er en stor by vælger mange at overnatte i et område og så køre pop tværs af byen til forskellige oplevelser. Det øger dit udvalg af hoteller og moteller og dermed din indflydelse på prisen på dine overnatninger. Her kan du finde eksempler på overnatninger i Los Angeles med eksempler på de forskellige områder samt priser.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Canyon X tur afbrudt af regn

Canyon X er et fint alternativt hvis Antelope Canyon er udsolgt, eller du vil prøve noget nyt. Mindre grupper gør turen populær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada