Santa Monica Market, Rodeo Drive og Beverly Hills

Sund morgenmad i Santa Monica og shopping for de rige og kendte på Rodeo Drive. Hollywood Blvd. Blev også genbesøgt via en tur gennem Beverly Hills.

27. marts, 2016

Sund morgenmad og live musik

Selv i en storby som LA er der små, jordnære oplevelser. Vi startede den andensidste dag med at tage på Santa Monica Farmers Market og spise morgenmad. En forfriskende afveksling til nogle af de knap så sunde morgenmadsoplevelser vi ellers havde haft på turen.

I de større byer er der ofte Farmers Market en eller flere gange i løbet af en måned fra forår til efterår.

De er af varierende størrelse, og dette var et mindre et, men dog med live musik og noget som man nok kun ser i Californien: Bike Valet.

Shopping på Rodeo Drive

Selvom det var Påskesøndag, en af de få helligdage i USA hvor butikker holder lukket, valgte vi at tage på Rodeo Drive.

Flere butikker havde da også lukket denne dag, men vi skulle ikke shoppe, så de der var åbne var nok til at få en fornemmelse af stedet.

Hvis du kommer fra Las Vegas til Rodeo Drive, så er det ikke vildt imponerende. Du behøver blot gå gennem shopping gaden på Wynn eller besøge The Shops at Crystal for at se samme samling butikker (på nær et par enkelte unikke).
Rodeo Drive er dog stadig værd at smutte forbi, da det er et af stederne i LA hvor du kan spotte celebs og dyre biler.

Beverly Hills 90210

Fra Rodeo Drive kørte vi op i Beverly Hills. Først på den klassiske brede Beverly Drive med de høje palmer.

De store mansions er svære at få gode billeder af, men vi kunne dog se lidt fra bilen.

Oppe i højden kan du nemmere få et view af byen og ikke mindst nogle af de store huse.

Når man kommer op på de små veje ser man rigtig hvor kreative arkitekterne er, for at klemme (dyre) huse ind på meget lidt plads. Langt de fleste af husene har ingen have. Til gengæld har mange en rigtig god udsigt.

Frokost på Hooters

Vi fortsatte af de små veje fra Beverly Hills videre til Hollywood Blvd. Noget af det vi ikke nåede den første dag blev besøgt (Kodak Theater mm.) og så blev der spist en sen frokost på en af de der amerikanske institutioner, som mange førstegangs roadtrippere krydser af deres must-try madlister.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se mere end 150 oplevelser i Californien

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Hoover Dam og Hoover Dam Bypass

Efter Las Vegas stod den på nogle dage i den storslåede natur. På vejen op til den første af disse oplevelser gjorde vi stop ved Hoover Dam.

Cattle Drive Stockyards Fort Worth

Fort Worth Stockyards

Der var både Cattle Drive og live musik på verdens største Honky Tonk – Billy Bob’s – i Fort Woth. En passende afslutning på en dag fyldt med oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada