Santa Monica Market, Rodeo Drive og Beverly Hills

Sund morgenmad i Santa Monica og shopping for de rige og kendte på Rodeo Drive. Hollywood Blvd. Blev også genbesøgt via en tur gennem Beverly Hills.

27. marts, 2016

Sund morgenmad og live musik

Selv i en storby som LA er der små, jordnære oplevelser. Vi startede den andensidste dag med at tage på Santa Monica Farmers Market og spise morgenmad. En forfriskende afveksling til nogle af de knap så sunde morgenmadsoplevelser vi ellers havde haft på turen.

I de større byer er der ofte Farmers Market en eller flere gange i løbet af en måned fra forår til efterår.

De er af varierende størrelse, og dette var et mindre et, men dog med live musik og noget som man nok kun ser i Californien: Bike Valet.

Shopping på Rodeo Drive

Selvom det var Påskesøndag, en af de få helligdage i USA hvor butikker holder lukket, valgte vi at tage på Rodeo Drive.

Flere butikker havde da også lukket denne dag, men vi skulle ikke shoppe, så de der var åbne var nok til at få en fornemmelse af stedet.

Hvis du kommer fra Las Vegas til Rodeo Drive, så er det ikke vildt imponerende. Du behøver blot gå gennem shopping gaden på Wynn eller besøge The Shops at Crystal for at se samme samling butikker (på nær et par enkelte unikke).
Rodeo Drive er dog stadig værd at smutte forbi, da det er et af stederne i LA hvor du kan spotte celebs og dyre biler.

Beverly Hills 90210

Fra Rodeo Drive kørte vi op i Beverly Hills. Først på den klassiske brede Beverly Drive med de høje palmer.

De store mansions er svære at få gode billeder af, men vi kunne dog se lidt fra bilen.

Oppe i højden kan du nemmere få et view af byen og ikke mindst nogle af de store huse.

Når man kommer op på de små veje ser man rigtig hvor kreative arkitekterne er, for at klemme (dyre) huse ind på meget lidt plads. Langt de fleste af husene har ingen have. Til gengæld har mange en rigtig god udsigt.

Frokost på Hooters

Vi fortsatte af de små veje fra Beverly Hills videre til Hollywood Blvd. Noget af det vi ikke nåede den første dag blev besøgt (Kodak Theater mm.) og så blev der spist en sen frokost på en af de der amerikanske institutioner, som mange førstegangs roadtrippere krydser af deres must-try madlister.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se kort over oplevelser i Californien.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top