Longhorns og tequila venter i Texas

Det blev alligevel muligt at bytte en dansk påskefrokost ud med store bøffer i Texas. Og da jeg skal helt ned til den mexicanske grænse (og måske over den) så ryger der nok også en tequila eller to indenbords.

Jeg skulle oprindeligt have været afsted til USA i dag (27. marts), men pga. British Airways strejke blev mit fly aflyst. Det skete i tirsdags.

Siden da har jeg arbejdet på en alternativ plan og har fået stablet en tur på benene med afgang den 1. april (ikke en aprilsnar).

Jeg var heldig nok til at kunne tage fri efter påske i stedet for inden. Det giver mig to ekstra dage i USA end oprindeligt tiltænkt.

Siden jeg fik bekræftet at jeg kunne flytte min ferie og var sikker på at British Airways nu også flyver den 1. april, har jeg haft travlt med at rykke rundt på reservationer og finde alternative ruter mm.

Min billeje via Rentalcars blev flyttet uden problemer. Da jeg skal have bilen to dage mere valgte jeg at nedgradere min bil fra en Jeep Grand Cherokee til en Jeep Liberty for at holde prisen nogenlunde på det samme.

Min første overnatning i Houston kunne jeg ikke umiddelbart flytte og da det var en special internet pris jeg havde booket til, så mistede jeg alle pengene – 150$, troede jeg. For kundeservice hos Holiday Inn var super og de flyttede mig blot rundt i deres system, sikrede mig et værelse og jeg mistede ingen penge (tror faktisk de fandt et billigere værelse til mig).

Hoveddestinationen for turen er Big Bend National Park. Her havde jeg tilbage i oktober sikret mig overnatning i 3 dage inde i parken. Men pga min ændring af turen var det ikke muligt at flytte. De overnatninger kunne man heldigvis cancel uden beregning.
Det er dog lykkedes mig at få en enkelt overnatning inde i parken, så nu er jeg på jagt efter nogle uden for.

Med to dage mere i programmet har jeg fået mere luft i planlægningen. Det betyder jeg ikke  behøver køre så langt hver dag for at nå det hele. Jeg har også ændret min rute en smule af hensyn til Apples iPad lancering. Den skal jeg opleve i San Antonio den 3. april.

Når jeg nærmer mig afrejse kommer der mere info og man vil, som altid, kunne følge turen her på bloggen og på Rad Trip i USA Facebook side.

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada