Longhorns og tequila venter i Texas

Det blev alligevel muligt at bytte en dansk påskefrokost ud med store bøffer i Texas. Og da jeg skal helt ned til den mexicanske grænse (og måske over den) så ryger der nok også en tequila eller to indenbords.

Jeg skulle oprindeligt have været afsted til USA i dag (27. marts), men pga. British Airways strejke blev mit fly aflyst. Det skete i tirsdags.

Siden da har jeg arbejdet på en alternativ plan og har fået stablet en tur på benene med afgang den 1. april (ikke en aprilsnar).

Jeg var heldig nok til at kunne tage fri efter påske i stedet for inden. Det giver mig to ekstra dage i USA end oprindeligt tiltænkt.

Siden jeg fik bekræftet at jeg kunne flytte min ferie og var sikker på at British Airways nu også flyver den 1. april, har jeg haft travlt med at rykke rundt på reservationer og finde alternative ruter mm.

Min billeje via Rentalcars blev flyttet uden problemer. Da jeg skal have bilen to dage mere valgte jeg at nedgradere min bil fra en Jeep Grand Cherokee til en Jeep Liberty for at holde prisen nogenlunde på det samme.

Min første overnatning i Houston kunne jeg ikke umiddelbart flytte og da det var en special internet pris jeg havde booket til, så mistede jeg alle pengene – 150$, troede jeg. For kundeservice hos Holiday Inn var super og de flyttede mig blot rundt i deres system, sikrede mig et værelse og jeg mistede ingen penge (tror faktisk de fandt et billigere værelse til mig).

Hoveddestinationen for turen er Big Bend National Park. Her havde jeg tilbage i oktober sikret mig overnatning i 3 dage inde i parken. Men pga min ændring af turen var det ikke muligt at flytte. De overnatninger kunne man heldigvis cancel uden beregning.
Det er dog lykkedes mig at få en enkelt overnatning inde i parken, så nu er jeg på jagt efter nogle uden for.

Med to dage mere i programmet har jeg fået mere luft i planlægningen. Det betyder jeg ikke  behøver køre så langt hver dag for at nå det hele. Jeg har også ændret min rute en smule af hensyn til Apples iPad lancering. Den skal jeg opleve i San Antonio den 3. april.

Når jeg nærmer mig afrejse kommer der mere info og man vil, som altid, kunne følge turen her på bloggen og på Rad Trip i USA Facebook side.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top