ATV tour og Cowboy Action Shooting i Lajitas, TX

Jeg varmede op til Cowboy Action Shooting med en tur på ATV. Skydningen med 5-løber, shotgun og Winchester var en super oplevelse.

Selvom Lajitas ligger langt væk fra alting (rigtig langt), så er der masser af give sig til. Jeg havde udset mig nogle oplevelser og var i et par timer rundt i området på ATV. Vi startede med at køre op på en bakketop med udsigt over byen. Som man kan se, så er der ikke meget i byen.
Bagefter kørte vi ud midt i ingenting og fik nogle gode off-road oplevelser.

Efter at jeg var blevet godt støvet til, korte jeg til Presidio, den nærmeste grænseovergang. Turen derhen er listet som en af de smukkeste køreture i Amerika og den bød da også paa nogle spetakulære udsigter.

Der ligger en slugt ude i omraadet som jeg gik en tur i. Desværre kunne jeg ikke komme helt ud i enden, da jeg ikke var sikker på jeg kunne komme op igen. Havde der været flere med kunne vi have hjulpet hinanden op igen, men da det kun var mig selv ville jeg ingenting chencer tage.

Inden jeg forlod Lajitas var jeg lidt uden for byen og give den gas som rigtig gunslinger cowboy.
Jeg blev hentet på hotellet af en rigtig cowboy med fuldt outfit og sporer paa stoevlerne.

Ude paa skydepladsen fik jeg en kort gennemgang af våbene (tre forskellige) og så var det ellers igang. Man skød 12 gange ved 5 forskellige stationer og det gik forygende. Missede kun med short barrel shot gun et par gange.

Var overrasket over hvor stor ammunitionen var, men de var ikke pakket fuldt, så det var ikke vild meget kick i dem.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Canyon X tur afbrudt af regn

Canyon X er et fint alternativt hvis Antelope Canyon er udsolgt, eller du vil prøve noget nyt. Mindre grupper gør turen populær.

Sacramento og State Capitol

Sacramento har masser at byde på, og vi nåede kun lidt af det. Vi nåede dog at se State Capitol, Old Sacramento og nyde en kold is.

2 Comments

  1. Hej.
    Hvor i Lajitas bookede du ATV tour og Cowboy Action Shooting? Blev det booket via Lajitas Golf Resort and Spa?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada