Jetski tur på Lake Tahoe

Til vores held blev vores jetski tur rykket en time til 8:30 (istedet for 7:30). Det betød solen lige havde nået at få fat, så det ikke var så køligt på vandet.

8. sep, 2012

Knap så tidligt op og ud på vandet

Vi boede lige ved og skulle blot ned i vandkanten for at registrere os. Der var rigtig meget papirarbejde. Mere end jeg oplevede i Key West. Vi var i god tid, så det gjorde ikke noget (vi havde en bagkant, for vi havde allerede rykket vores tjek ud fra hotellet og ville helst ikke betale ekstra for late tjek out pga. jetski turen.Behårede bryster

Da alle underskrifter var sat og vi havde fraskrevet os alle muligheder for at give andre end os selv skylden for skader, sendte vores guide os afsted væk fra kysten. Da vi var ca. 300 meter fra kysten udstak han vores kurs mod Emerald Bay “… Sejl efter de to bjerge der ligner ‘somme hairy boobs’…”.

Bølgerne kom på tværs

Den første halvdel mod Emerald Bay gik ‘flat out’, uden bølger, men så ramte vinden os og der kom bølger. Jetski er fede både med og uden bølger, men når målet er nogle kilometer væk på tværs af en sø, så er bølgerne blot mere irriterende end sjove (da du ikke kan sejle så hurtigt).

Emerald Bay ved Lake Tahoe

Ved indgangen til Emerald Bay fortalte guiden, Kyle, igen sejlreglerne – 15 mph og counter clock wise rundt om øen i bugten.

Længst inde i bugten stoppede vi ved en lille strand som lå ved et stort, imponerende hus på stranden. Her kunne vi stige af og nyde omgivelserne. Huset var tidligere beboet af en ældre dame, som ofte roede ud til øen i bugten, kravlede op på toppen, og nød en kop te.

Huset er i dag bevaringsværdigt og hører under California State Parks.

Guld i vandkanten

Da vi gik rundt i vandkanten med solen skinnende fra den skyfri himmel, glimtede sandbunden som guld. Hvad der nok et par gange har været en guldgravers våde drøm er dog bare ‘fools gold’.

Fartkontrol af US Coast Guard

Vores guide opridsede lige reglerne en gangmere inden han forlod os, og vi havde vi den resterende tid for os selv inde i Emerald Bay og på vej tilbage til stranden.
Kort efter vores guide havde forladt os kom der to Coast Guard skibe ind i Emerald Bay for at holde øje med hastigheden. Vi havde vores på det tørre men både lejes ud til alle uden videre kendskab til sejllads og en speedbåd fyldt med unge mennesker kom ind i Emerald Bay med alt for megen fart og den forkerte vej rundt om øen, lige ned mod de to Coast Guard skibe. Vi så ikke udfaldet, men de er nok sluppet med en advarsel.

Leg og video på vandet

På vej tilbage over den åbne sø var bølgerne og vinden taget til. Det gjorde det svært at bruge kamera ude på vandet. Jeg har dog et par skibrille med indbygget kamera som jeg havde taget med og på trods af en masse vandsprøjt, fik jeg lidt video i kassen.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se kort over oplevelser i Californien.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

6 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Anders Jensen says:

  Hej

  Er en tur på jet ski, sent i april for koldt? 😀

  • @ Anders

   Det er det nok i Lake Tahoe, men ikke i Key West.
   Du kan kun leje jetski når det er sæson, så tjek hjemmesider for de steder du skal hen for at finde et mere præcist svar på, om du kan komme på vandet.

 2. Jeg går og planlægger en USA-tur formentlig i 2013. Det bliver noget i retning af Colorado -> Yellowstone -> Salt Lake City -> Page -> GC -> Flagstaff -> Vegas -> Death Valley -> Vestkysten.

  Det bliver altså ikke gennem Yosemite og dermed heller ikke i nærheden af Lake Tahoe. Er der andre gode Jetski-steder på den rute?

  • Helt klart Lake Powell (ved Page). Der er mulighed for at give den fuld gas på den åbne sø, men også en unik mulighed for at cruise ind i de mange snørklede canyons som omkranser søen. Afsæt god til turen.

   • googlede det lidt og det lyder bøvlet, men fedt. En masse om at man ikke kan leje ved søen, men skal leje inde i Page og selv køre dem til søen.

    Har du prøvet?

    • @ Peter

     Har ikke prøvet men kan godt se, det kan virke bøvlet.

     Fandt denne som nok er den bedste løsning i Page:

     Can you launch and retrieve our rental machines?
     No. Due to NPS regulations, you must launch and retrieve the rental equipment yourself.
     For your convenience, we rent vehicles capable of towing. More information and rates are available when you make your online reservation.

     http://www.powellzone.com/rental-faqs

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top