Jetski tur på Lake Tahoe

En jetski tur på Lake Tahoe er et must-try. Vi krydsede Lake Tahoe i retning mod Hairy Boobs og så US Coast Guard fartkontrol på vandet.

8. sep, 2012

Knap så tidligt op og ud på vandet

Vi boede lige ved og skulle blot ned i vandkanten for at registrere os. Der var rigtig meget papirarbejde. Mere end jeg oplevede i Key West. Vi var i god tid, så det gjorde ikke noget (vi havde en bagkant, for vi havde allerede rykket vores tjek ud fra hotellet og ville helst ikke betale ekstra for late tjek out pga. jetski turen.

Behårede bryster

Da alle underskrifter var sat og vi havde fraskrevet os alle muligheder for at give andre end os selv skylden for skader, sendte vores guide os afsted væk fra kysten. Da vi var ca. 300 meter fra kysten udstak han vores kurs mod Emerald Bay “… Sejl efter de to bjerge der ligner ‘somme hairy boobs’…”.

Bølgerne kom på tværs

Den første halvdel mod Emerald Bay gik ‘flat out’, uden bølger, men så ramte vinden os og der kom bølger. Jetski er fede både med og uden bølger, men når målet er nogle kilometer væk på tværs af en sø, så er bølgerne blot mere irriterende end sjove (da du ikke kan sejle så hurtigt).

Emerald Bay ved Lake Tahoe

Ved indgangen til Emerald Bay fortalte guiden, Kyle, igen sejlreglerne – 15 mph og counter clock wise rundt om øen i bugten.

Længst inde i bugten stoppede vi ved en lille strand som lå ved et stort, imponerende hus på stranden. Her kunne vi stige af og nyde omgivelserne. Huset var tidligere beboet af en ældre dame, som ofte roede ud til øen i bugten, kravlede op på toppen, og nød en kop te.

Huset er i dag bevaringsværdigt og hører under California State Parks.

Guld i vandkanten

Da vi gik rundt i vandkanten med solen skinnende fra den skyfri himmel, glimtede sandbunden som guld. Hvad der nok et par gange har været en guldgravers våde drøm er dog bare ‘fools gold’.

Fartkontrol af US Coast Guard

Vores guide opridsede lige reglerne en gangmere inden han forlod os, og vi havde vi den resterende tid for os selv inde i Emerald Bay og på vej tilbage til stranden.
Kort efter vores guide havde forladt os kom der to Coast Guard skibe ind i Emerald Bay for at holde øje med hastigheden. Vi havde vores på det tørre men både lejes ud til alle uden videre kendskab til sejllads og en speedbåd fyldt med unge mennesker kom ind i Emerald Bay med alt for megen fart og den forkerte vej rundt om øen, lige ned mod de to Coast Guard skibe. Vi så ikke udfaldet, men de er nok sluppet med en advarsel.

Leg og video på vandet

På vej tilbage over den åbne sø var bølgerne og vinden taget til. Det gjorde det svært at bruge kamera ude på vandet. Jeg har dog et par skibrille med indbygget kamera som jeg havde taget med og på trods af en masse vandsprøjt, fik jeg lidt video i kassen.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se mere end 150 oplevelser i Californien

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skydning på Combat Course i Texas

Skydning er ikke for alle, men en af de oplevelser mange gerne vil have med hjem fra en roadtrip i USA. Området nede ved Lajitas i Texas gør oplevelsen det mere speciel.

Venice Beach

Med en god zoom på kameraet, kunne vi fra Santa monica Pier se vores hotel i Venice Beach.

6 Comments

  1. @ Anders

   Det er det nok i Lake Tahoe, men ikke i Key West.
   Du kan kun leje jetski når det er sæson, så tjek hjemmesider for de steder du skal hen for at finde et mere præcist svar på, om du kan komme på vandet.

 1. Jeg går og planlægger en USA-tur formentlig i 2013. Det bliver noget i retning af Colorado -> Yellowstone -> Salt Lake City -> Page -> GC -> Flagstaff -> Vegas -> Death Valley -> Vestkysten.

  Det bliver altså ikke gennem Yosemite og dermed heller ikke i nærheden af Lake Tahoe. Er der andre gode Jetski-steder på den rute?

  1. Helt klart Lake Powell (ved Page). Der er mulighed for at give den fuld gas på den åbne sø, men også en unik mulighed for at cruise ind i de mange snørklede canyons som omkranser søen. Afsæt god til turen.

   1. googlede det lidt og det lyder bøvlet, men fedt. En masse om at man ikke kan leje ved søen, men skal leje inde i Page og selv køre dem til søen.

    Har du prøvet?

    1. @ Peter

     Har ikke prøvet men kan godt se, det kan virke bøvlet.

     Fandt denne som nok er den bedste løsning i Page:

     Can you launch and retrieve our rental machines?
     No. Due to NPS regulations, you must launch and retrieve the rental equipment yourself.
     For your convenience, we rent vehicles capable of towing. More information and rates are available when you make your online reservation.

     http://www.powellzone.com/rental-faqs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]