Sacramento og State Capitol

Efter vores jet-ski tur havde vi kun en kort tur til Sacramento og ikke rigtig noget vi skulle nå.

Kompromis pga. NFL

Fordi vi havde valgt at klemme en amerikansk fodboldkamp ind på turen og dermed skulle lidt frem-og-tilbage i forhold til ruten (og lidt i forhold til tiden), så gik vi lidt på kompromis med Sacramento og brugte ikke så meget tid på byen som den nok fortjener.

State Capitol i Sacramento

Uden at kende så meget til byen, andet end den er State Capitol for Californien og ligger tæt på Folsom Prison, kørte vi downtown og tog den derfra. Sacramento er en stor by (1.4 mio hvis man tæller det hele med), men ikke så stor at downtown pulserede en søndag eftermiddag – eller i hvertfald ikke til at starte med.Vi kørte efter State Capitol, da der som regel er lidt at se på, lækre omgivelser og gode info muligheder, kort mm.

Vi havde ikke travlt. Ville nå en drive-in movie om aftenen, men ellers ingenting planlagt. Vi parkerede og gik lidt rundt. Først i og omkring State Capitol og dernæst i de omkringliggende gader.

Bryllupsbilleder ved State Capitol

The Govenator

State Capitol var åben, så vi brugte lidt tid i de airconditionerede lokaler og fik lidt historier fra en af de ældre, frivillige custoder i nogle af de gamle kontorer. Det er jo Schwarzeneggers gamle arbejdsplads, så alene af den grund ligger mange sikkert vejen forbi. Jeg må indrømme jeg først kom i tanke om det da vi var der, men fik ingen billeder af The Govenator.

Død Sacramento downtown

Som nævnt var downtown død. Det er meget typisk for selv store, amerikanske byer, at downtown lukker helt ned uden for normal arbejdstid. Vi gik en lille runde i de tomme gader omkring State Capitol og kunne, på de kort der var ved bus og sporvognsstop, se at der er noget der hedder Old Sacramento nede ved floden. Tiden var med os, så vi kørte derned og det skulle vise sig at være en god idé.

Old Sacramento

Som navnet antyder, så er det den gamle del af Sacramento vi kørte ned til. Området har en klassisk western-vibe over sig og ligger langs floden og jernbanen og var fyldt med mennesker. Det er et klassisk turiststed med et hav af souvenirbutikker, slik og snack butikker og restauranter og barer. Det er dog gennemført og området er stor nok til at man ikke går lårene af hinanden og der er noget for alle.

Børnefamilien kan tage på tur med damplokomotiv, de romatiske kan tage en tur med hestevogn og gutterne på roadtrip kan lave en pub-crawl rundt på de forskellige saloons.

Efter vi havde nydt en kold is i sommervarmen gik turen mod vores motel som vi havde udset os tæt ved en drive-in biograf.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se kort over oplevelser i Californien.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top