Sacramento og State Capitol

Sacramento har masser at byde på, og vi nåede kun lidt af det. Vi nåede dog at se State Capitol, Old Sacramento og nyde en kold is.

Kompromis pga. NFL

Fordi vi havde valgt at klemme en amerikansk fodboldkamp ind på turen og dermed skulle lidt frem-og-tilbage i forhold til ruten (og lidt i forhold til tiden), så gik vi lidt på kompromis med Sacramento og brugte ikke så meget tid på byen som den nok fortjener.

State Capitol i Sacramento

Uden at kende så meget til byen, andet end den er State Capitol for Californien og ligger tæt på Folsom Prison, kørte vi downtown og tog den derfra. Sacramento er en stor by (1.4 mio hvis man tæller det hele med), men ikke så stor at downtown pulserede en søndag eftermiddag – eller i hvertfald ikke til at starte med.

Vi kørte efter State Capitol, da der som regel er lidt at se på, lækre omgivelser og gode info muligheder, kort mm.

Vi havde ikke travlt. Ville nå en drive-in movie om aftenen, men ellers ingenting planlagt. Vi parkerede og gik lidt rundt. Først i og omkring State Capitol og dernæst i de omkringliggende gader.

Bryllupsbilleder ved State Capitol

The Govenator

State Capitol var åben, så vi brugte lidt tid i de airconditionerede lokaler og fik lidt historier fra en af de ældre, frivillige custoder i nogle af de gamle kontorer. Det er jo Schwarzeneggers gamle arbejdsplads, så alene af den grund ligger mange sikkert vejen forbi. Jeg må indrømme jeg først kom i tanke om det da vi var der, men fik ingen billeder af The Govenator.

Død Sacramento downtown

Som nævnt var downtown død. Det er meget typisk for selv store, amerikanske byer, at downtown lukker helt ned uden for normal arbejdstid. Vi gik en lille runde i de tomme gader omkring State Capitol og kunne, på de kort der var ved bus og sporvognsstop, se at der er noget der hedder Old Sacramento nede ved floden. Tiden var med os, så vi kørte derned og det skulle vise sig at være en god idé.

Old Sacramento

Som navnet antyder, så er det den gamle del af Sacramento vi kørte ned til. Området har en klassisk western-vibe over sig og ligger langs floden og jernbanen og var fyldt med mennesker. Det er et klassisk turiststed med et hav af souvenirbutikker, slik og snack butikker og restauranter og barer. Det er dog gennemført og området er stor nok til at man ikke går lårene af hinanden og der er noget for alle.

Børnefamilien kan tage på tur med damplokomotiv, de romatiske kan tage en tur med hestevogn og gutterne på roadtrip kan lave en pub-crawl rundt på de forskellige saloons.

Efter vi havde nydt en kold is i sommervarmen gik turen mod vores motel som vi havde udset os tæt ved en drive-in biograf.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se mere end 150 oplevelser i Californien

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Solopgang ved Grand Canyon

Solopgangen ved Grand Canyon South Rim kan være en af de mest magiske og uforglemmelige oplevelser, du får på din roadtrip.

Pickup truck Ford F-150 Texas

Pickup truck i Houston

Alt gik fint, men måtte vente lidt på Præsiden Barack Obama, da jeg skulle hente min Ford F-150 pickup truck i Houston lufthavn.

Lone Pine Film Museum

Lone Pine er Sierra Nevada bjergenes Hollywood. Mange westerns er optaget her, men også film som Tremors og Iron Man. Lær mere på byens Film Museum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada