Sacramento og State Capitol

Efter vores jet-ski tur havde vi kun en kort tur til Sacramento og ikke rigtig noget vi skulle nå.

Kompromis pga. NFL

Fordi vi havde valgt at klemme en amerikansk fodboldkamp ind på turen og dermed skulle lidt frem-og-tilbage i forhold til ruten (og lidt i forhold til tiden), så gik vi lidt på kompromis med Sacramento og brugte ikke så meget tid på byen som den nok fortjener.

State Capitol i Sacramento

Uden at kende så meget til byen, andet end den er State Capitol for Californien og ligger tæt på Folsom Prison, kørte vi downtown og tog den derfra. Sacramento er en stor by (1.4 mio hvis man tæller det hele med), men ikke så stor at downtown pulserede en søndag eftermiddag – eller i hvertfald ikke til at starte med.Vi kørte efter State Capitol, da der som regel er lidt at se på, lækre omgivelser og gode info muligheder, kort mm.

Vi havde ikke travlt. Ville nå en drive-in movie om aftenen, men ellers ingenting planlagt. Vi parkerede og gik lidt rundt. Først i og omkring State Capitol og dernæst i de omkringliggende gader.

Bryllupsbilleder ved State Capitol

The Govenator

State Capitol var åben, så vi brugte lidt tid i de airconditionerede lokaler og fik lidt historier fra en af de ældre, frivillige custoder i nogle af de gamle kontorer. Det er jo Schwarzeneggers gamle arbejdsplads, så alene af den grund ligger mange sikkert vejen forbi. Jeg må indrømme jeg først kom i tanke om det da vi var der, men fik ingen billeder af The Govenator.

Død Sacramento downtown

Som nævnt var downtown død. Det er meget typisk for selv store, amerikanske byer, at downtown lukker helt ned uden for normal arbejdstid. Vi gik en lille runde i de tomme gader omkring State Capitol og kunne, på de kort der var ved bus og sporvognsstop, se at der er noget der hedder Old Sacramento nede ved floden. Tiden var med os, så vi kørte derned og det skulle vise sig at være en god idé.

Old Sacramento

Som navnet antyder, så er det den gamle del af Sacramento vi kørte ned til. Området har en klassisk western-vibe over sig og ligger langs floden og jernbanen og var fyldt med mennesker. Det er et klassisk turiststed med et hav af souvenirbutikker, slik og snack butikker og restauranter og barer. Det er dog gennemført og området er stor nok til at man ikke går lårene af hinanden og der er noget for alle.

Børnefamilien kan tage på tur med damplokomotiv, de romatiske kan tage en tur med hestevogn og gutterne på roadtrip kan lave en pub-crawl rundt på de forskellige saloons.

Efter vi havde nydt en kold is i sommervarmen gik turen mod vores motel som vi havde udset os tæt ved en drive-in biograf.

Se et kort over oplevelser i Californien

Jeg har haft rigtig mange oplevelser i Californien gennem årene. Fra Redwood områderne ved statsgrænsen til Oregon, til San Diego ved den Mexicanske grænse. Jeg har samlet dem alle på et kort, så du nemmere kan se hvilke oplevelser der kunne være en mulighed i den del af Californien du skal besøge. Se mere end 150 oplevelser i Californien

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg sætter stor pris på du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe , CarTrawler og overnatning: Hotels.com, Booking.com her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Andre roadtrip oplevelser:

Hoover Dam og Hoover Dam Bypass

Efter Las Vegas stod den på nogle dage i den storslåede natur. På vejen op til den første af disse oplevelser gjorde vi stop ved Hoover Dam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada