Gadefest i Forsyth, GA og Walmart

En kort køretur og en tidlig nat på Days Inn i Forsyth, nåede at inkludere en gadefest og live musik. En perfekt start på en roadtrip i de varme sydstater.

7. sep, 2013

Mod Forsyth og Walmart

Vi havde en lille time ned til byen Forsyth og vores forudbestiltes Days Inn. Det var Interstate hele vejen, men væk fra Atlanta, så der kom hurtig ro på og vi blev fortrolige med bilen og nogle af dens mange knapper (jep, det er en berøringsfølsom farveskærm øverst).

atlanta_forsyth_roadtrip_usa_2013-11

Gadefest i Forsyth, GA

Planen var at provianterer i en Walmart inden jetlag for alvor satte ind. Mens vi pakkede bilen ud ved Days Inn, snakkede vi med en anden gæst som var ved at fylde is i sin køletaske.

atlanta_forsyth_roadtrip_usa_2013-5

Han fortalte der var gadefest i Forsyth. Jetlag eller ej, det kunne vi ikke sige nej til, så vi kørte op på byens torv, fandt en parkeringsplads og gik lidt rundt i den meget lille ‘downtown’.
Der var live musik lige straks og folk indfandt sig på medbragte campingstole og nød kolde drikkevarer fra egne køletasker.

atlanta_forsyth_roadtrip_usa_2013-6

Borgmester med swagger

Inden musikken gik i gang, bød byens borgmester velkommen. Causal klædt, med en smule swagger og fedora, bød han velkommen og sagde det var BYO (bring your own) og i dag gik de ikke op i, hvad man drak (med reference til, at man ikke må drikke alkohol på gaden (de fleste steder) i USA. Politiet stod også blot og holdt rytmen i baggrunden, mens folk nød medbragt mad og kolde øl.

atlanta_forsyth_roadtrip_usa_2013-7

atlanta_forsyth_roadtrip_usa_2013-8

Proviantering i Walmart

Efter et par numre af The 911 Band, bankede jetlag’en på og vi kørte tilbage mod motellet og gjorde stop ved Walmart for at provianterer til et liv på farten de næste tre uger. Der blev fyldt på med vand, sodavand, øl, brød/pålæg og lidt snacks. Og selvfølgelig en køletaske, samt turens første pose is.

atlanta_forsyth_roadtrip_usa_2013-10

Lukkede med en lokal øl på Days Inn

Vi havde fundet en lokal øl i Walmart, som vi lukkede dagen med, mens der blev lagt planer for de kommende dage, fundet adresser og klikket igennem de alt for mange kanaler på tv’et.

atlanta_forsyth_roadtrip_usa_2013-12

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top