Diner, supermarked og Cracker Barrel

Vi skulle kun fra a til b denne dag. En transportdag på tværs af Kentucky og ind i West Virginia.
Dagen bød derfor på en masse kørsel, men også mange af de små oplevelser som er med til at gøre en roadtrip fuldendt.

17. sep, 2013

Morgenmad på Doodles, Lexington

Vi startede dagen med et solidt morgenmåltid på den Diner, Doodles, vi havde fundet aftenen før.

woodsongs_lexington_roadtrip_2013-1

Det er en lokal diner i ordets bogstaveligste forstand, da den har fokus på råvarer fra lokalsamfundet og økologisk så langt det er muligt. Jeg valgte en omgang Huevos Rancheros til at starte dagen på og komme derudaf.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-1

Proviantering

Det var også på tide at få fyldt bilen med proviant. Lexington var den sidste større by den næste uges tid, så slog lidt tid ihjel i et supermarked og fik fyldt bilen.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-2

Med en pose is i køletasken kan du både holde mad og drikke koldt op til flere dage og spare lidt penge på at lave noget af maden selv.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-3

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-4

Kørsel på Interstate 64

Forude ventede knap fire timers kørsel på Interstate 64 fra Lexington, Kentucky til Beckley, West Virginia. Ikke så meget at stoppe efter på den rute, men heldigvis ikke den kedeligste interstate du kan tilbringe nogle timer på.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-5

Tankning og fristelser

Selvom vore Chevrolet Equinox kørte fint og ok på literen, så rækker tanken ikke evigt. Vi gjorde stop på en af de utallige tankstationer du bliver bekendt med på din roadtrip. Udover tankning er et stop fra tid til anden forfriskende og opkvikkende. Vi ordner bio-breaks, skifter chauffør og nyder lidt AC i butikken og kigger på fristelser.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-6

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-7

45. stat i USA, West Virginia

Lidt senere på dagen krydsede vi fra Kentucky ind i West Virginia. Målet for dagens kørsel var Beckley, West Virginia og dagens overnatningen ville være i min 45. stat i USA. Mit mål er at overnatte i alle 50 stater i USA, så denne overnatning talte for West Virginia. Hånden på hjertet så var det kun en overnatning i et lille hjørne af staten, så selvom den tæller, så er planen at komme tilbage og opleve noget mere af staten.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-8

New River Gorge bridge

Vi kørte fra I-64 et stykke før Beckley, for en lille omvej til Fayetteville og New River Gorge Bridge.
Det er en bro fra 1977 som erstattede en lille og snæver vej over floden. Selvom det er en relativ ny bro, har den allerede prydet mønter og i 201 blev den optaget på Register of Historical Places og er en del af National Park Service.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-9

Vi gjorde kun kort stop ved besøgscenteret, da vi skulle tilbage til broen dagen efter og gå broens længde på undersiden, så ville få set den rigeligt tæt på.

I stedet kørte vi af den gamle rute ned til floden og den bro der indtil 1977 håndterede al trafikken over floden i dette område.
En idyllisk tur i dag, men dengang var det en regulær trafikprop og endnu værre om vinteren.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-10

Kommer du forbi New River Gorge Bridge, må du ikke snyde dig selv for et view af bygningsværket nede fra floden. Jernbanen der følger floden, gør sig også godt på billeder.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-11

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-12

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-13

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-14

Beckley, West Virginia

Beckley er en mindre by, men større end blot en klat huse ved mortorvejsafkørslen. Da byen kun var overnatning for os og planen var at vaske tøj denne dag, valgte vi blot et motel tæt ved afkørslen. Udsigten ved afkørsler er (stort set) denne samme overalt i USA. Ikke kønt, men for mig vækker den minder og udlængsel.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-15

Cracker Barrel Old Country Store Restaurant

Vores planer om tøjvask lykkedes ikke, da vaskemaskinerne på motellet ikke virkede. Da vi ikke gad finde et andet (og tøjvasken godt kunne vente) brugte vi den overskydende tid til at spise ude.

Cracker Barrel er en restaurantkæde jeg har kendt af navn i mange år. Har set den rundt om i hele USA, men enten har det ikke passet ind eller så har jeg været ude efter en speciel madoplevelse, til at få den krydset af listen. I dag skulle det så være.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-16

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-17

Cracker Barrel Old Country Store er en restaurant med en hjemlig atmosfære. Det er bl.a. her de lokale spiser og så er det en populær familierestaurant. Det er sovs og kartofler og tund mad der er på menuen. Der er rigeligt af den på tallerkenen og det smager godt.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-18

Vi var der vist lidt tidligere end normalt til aftensmad, så det føltes lidt som Early Bird med hele byens pensionister.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-19

Restauranten har også en lille butik tilknyttet hvor du kan købe alskens brandede souvenirs. Det var september, så der var også masser af Halloween stuff der, men også en stor afdeling med julepynt.

new_river_gorge_bridge_roadtrip_2013-20

Tags: , , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

  1. Jens Christian Pedersen says:

    Vi var på Cracker Barrel til både morgen og aftensmad på vores seneste tur til FL. Der var der også fyldt med pensionister ;-)Så det er nok deres kernekunder 🙂

  2. Peter paaske juul says:

    Ah, Cracker Barrel. Når der er kø, venter man ude i gyngestolene. Vi havde nær aldrig overtalt min far til at komme med indenfor. Han sad lige så godt.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top