Drive-In biograf i Tennessee

Efter Ruby Falls gik turen videre mod Lynchburg og Jack Daniels, men først en overnatning tæt på en Drive-In biograf.

26. sep, 2013

Tæt Drive-In biograf

Vi fandt noget overnatning i Tullahoma tyve minutters kørsel fra Lynchburg. Valget faldt på Tullahoma fordi de har en drive-in biograf – Montana Drive-In.

montana_drive_in_tennessee_roadtrip_2013-2

Der bliver færre aktive drive-in biografer i USA og de der er, har svært ved at finde pengene til at opdaterer deres projektionsudstyr den moderne digitale standard.

Montana Drive-In ved Tullahoma er dog opgraderet og viser alle de nye film i bedste kvalitet.

Double Feature i Drive-In biografen

Montana Drive-In har tre ”sale” og forestillingerne er Double Features (er det i alle de Drive-In biografer jeg har været i).

Man køber billet til en sal og ser så to film lige efter hinanden.

Man ankommer omkring solnedgang og køber billet ved indgangen. Vi betalte $7 pr. voksne.

montana_drive_in_tennessee_roadtrip_2013-1

Man siger hvilken film man vil se og får så anvist ”sal” og hvilken kanal på radioen man skal indstille på, for at høre filmen.

Vi ville gerne så to film i to forskellige sale, og spurgte om vi kunne skifte undervejs.
Med mange biler er det ikke altid velset, men denne aften var der meget få og vi fik lov.

montana_drive_in_tennessee_roadtrip_2013-4

Da vi havde parkeret med godt udsyn til første filmlærred gik vi i kiosken.

montana_drive_in_tennessee_roadtrip_2013-3

Hold Drive-In biografer i live

Der er Strictly No Outside Food i disse Drive-In biografer. Billetprisen er så lille, at pengene tjenes på snacks, så gør fremtidige roadtrippere den tjeneste at følge reglerne, så der stadig er aktive Drive-In biografer i fremtiden.

montana_drive_in_tennessee_roadtrip_2013-5

Nogle af Drive-In biograferne har et ganske godt udvalg af snacks (ofte bedre end du finder i de almindelige biografer) og vi plejer også at spise vores aftensmad i form af hotdogs, hamburgers, nachos og pizza slices (eller hvad de nu har på menuen) når vi tager i Drive-In biografer rundt om i USA.

I pausen mellem de to film vi så (Prisoners og Kick-Ass 2) kørte vi bilen fra den ene sal til den anden, havde et bio-break og fyldte op med snacks.

En helaftensforestilling

Det er også her, du har mulighed for at se lidt nærmere på Drive-In biografen. Gå gennem mørket og se filmene på stjernehimmelen.

montana_drive_in_tennessee_roadtrip_2013-6

montana_drive_in_tennessee_roadtrip_2013-7

En tur i Drive-In biograf er typisk en af de længere dage på en roadtrip. Filmene starter typisk først 20/20:30 og nupper du en double feature, så er den hurtig 00:00/00:30 inden du kommer derfra + noget køretid tilbage til motellet.

Men det er det værd.

En lokal oplevelse

Jeg har været i Drive-In flere gange i USA og det er en super måde at se hvordan de lokale hygger sig. Herude i ex. Tullahoma er det ikke busser fyldt med turister der dropper forbi. Det er hr. Og fru. 3. Generation landmænd som har fået fri fra børnene (eller taget dem med) som kommer for at se en film in the comfort of their own car.

Her kan du se mit besøg i Drive-In biograf i Barstow og i Sacramento.

Find en Drive-In biograf

Skal du på roadtrip og lyder en Drive-In biograf som en oplevelse du vil have med hjem, så tjek om der ligger en på ruten du skal på.
Drive-Ins har en uddybende liste med Drive-In biografer i USA med detaljer om de er aktive og evt. link til deres egne hjemmesider med åbningstider mm.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

2 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Henrik Bottos says:

  Nu er det tid til at mig og min familie skal prøve et drive-in theatre, har et par stykker jeg skal vælge imellem i Cincinnati området til sommer men undrede mig over en ting. Der står at man skal stille radioen på et fm-bånd eller lignende, men det virker på de billeder og andet jeg har set på deres hjemmesider at folk tager deres campingstole med og sidder ude foran bilerne på dem, men hvad dælen så med lyden? Er der en lydkilde til hele området eller hører hver det i deres bil, og hvad dælen gør dem udenfor bilerne så?

  • @ Henrik

   Der kan være lyd i omgivelserne, men det vil typisk kun dække nogle områder ex. hvor du kan sidde udendørs og picnic områder (og nok ikke komme fra de bedste højttalere).

   Folk der sidder udenfor ved deres biler, ruller vinduerne ned eller har bagsmækken åben eller har en transistorradio med.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top