Las Vegas på gåben og High Roller pariserhjul

Las Vegas er i evig forandring, men nogle ting holder ved. Bellagio vandfontæne og shopping er et par af de faste ting på The Strip.

3 april, 2015

På kryds og tværs i Las Vegas

Efter en dag i solen i Valley of Fire State Park nord for Sin City var det tid til lidt mere klassiske Las Vegas oplevelser.

Vi boede på The LINQ, som ligger centralt på The Strip, så kunne gå rundt og se nærmere på de store og kendte hoteller. Det blev en tur på kryds og tværs ned af The Strip mod New York New York og Shake Shack, som var udset til aftensmad.

Første stop var high Roller, som ligger for enden af The Promenade ved The LINQ. Ikke for at prøve det nu, men tage bestik af situationen og om der skulle bestilles en tid til senere.
Det var dog ikke nødvendigt, da der knap var nogle der var med nu. Vi ville først med det om aftenen, for at se lysene på The Strip.

Bellagio vandfontæne

Derfra gik vi til Bellagio der ligger overfor Ballys og Paris.

Bellagio er bl..a kendt for deres vandfontæne show i den sø der har ude foran hotellet. Showet kan ses hele dagen og aftenen, hvor det tager sig endnu bedre ud med lys på.

Flere steder i Las Vegas langs The Strip er der photo-op’s med kendte figurer. I 2015 var det Olaf og Minions der var alle vegne. Det skifter med hvilke film der er populære, men du finder altid nogle klassiskere som eks. Elvis.

The Cosmopolitan hotel og shopping

Selvom mange af de store hoteller på The Strip synes at have været der altid, så er der løbende en udskiftning. Gamle hoteller rives ned, nye bygges eller gammel renoveres (som The LINQ).
Et af de nyere kasinoer på The Strip er The Cosmopolitan (fra 2010). De har en bar udformet som en kæmpe krystal lysekrone. Deres nabo er Crystals shopping, hvor alle de store (og dyre) brands er at finde.

Tog også en runde i m&m’s world og World of Coca-Cola. Der er ikke fri sodavand hos Coca-Cola i Las Vegas, som i Atlanta, men du kan købe en smagsprøve af 16 forskellige af deres læskedrikke fra rundt om i verden.

Burger og øl på Shake Shack

Shake Shack var ny i Las Vegas i 2015 og oplagt de åbnede på New York New York, når nu kæden stammer fra New York (byen, ikke hotellet).

Kæden har et godt ry, så der var ventetid. Det var dog det hele værd, og deres egen øl er god at skylle efter med.

New York New York har en lille udgave af Brooklyn Bridge ude foran som trækplaster. Området havde gennem gået renovation siden mit første besøg nogle år tidligere og var nu mere en åben plads med shopping og dinning. Lidt a la The Promenade ved The LINQ.

I 2015 var New York New York også igang med at anlægge yderligere et park-promenadeområde ned langs hotellet, som sidenhen er åbnet og hedder The Park.

Modsat The Park (parken) ligger hotellet The Park, som tidligere hed Monte Carlo. Hotellet har gennemgået en komplet renovation og stod færdigt i 2018.

High Roller pariserhjul i Las Vegas

High Roller er en af de nyeste attraktioner i Las Vegas. Det er et kæmpe pariserhjul – Las Vegas svar på The London Eye.
Det stod færdigt i 2014 og er 167,6 meter højt og 158,5 meter i diameter.

Turen rundt med High Roller pariserhjulet tager 30 minutter. Enkelte af kabinerne er udstyret med bar, hvor du kan købe en happy-half-hour billet og drikke hvad du kan (der er dog ingen toiletter ombord).

Der er en god udsigt hele vejen rundt, og selvom alt det kendte er til den ene side, så er en udsigt ud over en by i Las Vegas størrelsen ikke værst ved aftentide.

Der var ikke mange gæster denne aften, så vi delte en kabine med 8 andre. En kabine har plads til 30-40 personer når der er tryk på.

Tag en tur med High Roller i Las Vegas

Der er forkellige priser på dag og aften og du kan spare et par dollars ved at booke online. Her finder du mere info samt priser på High Ruller i Las Vegas.

Billige overnatninger i Las Vegas

Du kan altid finde billige overnatninger i Las Vegas, specielt i hverdagene. Las Vegas lokker også med luksusovernatninger og du kan finde billige suiter i hverdagene.
Find  priseksempler på hoteller i Las Vegas for hverdage og weekender. Find også mere om hoteller i de forskellige områder ved The Strip og det gamle Las Vegas.

Andre roadtrip oplevelser:

Pickup truck Ford F-150 Texas

Pickup truck i Houston

Alt gik fint, men måtte vente lidt på Præsiden Barack Obama, da jeg skulle hente min Ford F-150 pickup truck i Houston lufthavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada