Las Vegas på gåben og High Roller pariserhjul

Las Vegas er i evig forandring, men nogle ting holder ved. Bellagio vandfontæne og shopping er et par af de faste ting på The Strip.

3 april, 2015

På kryds og tværs i Las Vegas

Efter en dag i solen i Valley of Fire State Park nord for Sin City var det tid til lidt mere klassiske Las Vegas oplevelser.

Vi boede på The LINQ, som ligger centralt på The Strip, så kunne gå rundt og se nærmere på de store og kendte hoteller. Det blev en tur på kryds og tværs ned af The Strip mod New York New York og Shake Shack, som var udset til aftensmad.

Første stop var high Roller, som ligger for enden af The Promenade ved The LINQ. Ikke for at prøve det nu, men tage bestik af situationen og om der skulle bestilles en tid til senere.
Det var dog ikke nødvendigt, da der knap var nogle der var med nu. Vi ville først med det om aftenen, for at se lysene på The Strip.

Bellagio vandfontæne

Derfra gik vi til Bellagio der ligger overfor Ballys og Paris.

Bellagio er bl..a kendt for deres vandfontæne show i den sø der har ude foran hotellet. Showet kan ses hele dagen og aftenen, hvor det tager sig endnu bedre ud med lys på.

Flere steder i Las Vegas langs The Strip er der photo-op’s med kendte figurer. I 2015 var det Olaf og Minions der var alle vegne. Det skifter med hvilke film der er populære, men du finder altid nogle klassiskere som eks. Elvis.

The Cosmopolitan hotel og shopping

Selvom mange af de store hoteller på The Strip synes at have været der altid, så er der løbende en udskiftning. Gamle hoteller rives ned, nye bygges eller gammel renoveres (som The LINQ).
Et af de nyere kasinoer på The Strip er The Cosmopolitan (fra 2010). De har en bar udformet som en kæmpe krystal lysekrone. Deres nabo er Crystals shopping, hvor alle de store (og dyre) brands er at finde.

Tog også en runde i m&m’s world og World of Coca-Cola. Der er ikke fri sodavand hos Coca-Cola i Las Vegas, som i Atlanta, men du kan købe en smagsprøve af 16 forskellige af deres læskedrikke fra rundt om i verden.

Burger og øl på Shake Shack

Shake Shack var ny i Las Vegas i 2015 og oplagt de åbnede på New York New York, når nu kæden stammer fra New York (byen, ikke hotellet).

Kæden har et godt ry, så der var ventetid. Det var dog det hele værd, og deres egen øl er god at skylle efter med.

New York New York har en lille udgave af Brooklyn Bridge ude foran som trækplaster. Området havde gennem gået renovation siden mit første besøg nogle år tidligere og var nu mere en åben plads med shopping og dinning. Lidt a la The Promenade ved The LINQ.

I 2015 var New York New York også igang med at anlægge yderligere et park-promenadeområde ned langs hotellet, som sidenhen er åbnet og hedder The Park.

Modsat The Park (parken) ligger hotellet The Park, som tidligere hed Monte Carlo. Hotellet har gennemgået en komplet renovation og stod færdigt i 2018.

High Roller pariserhjul i Las Vegas

High Roller er en af de nyeste attraktioner i Las Vegas. Det er et kæmpe pariserhjul – Las Vegas svar på The London Eye.
Det stod færdigt i 2014 og er 167,6 meter højt og 158,5 meter i diameter.

Turen rundt med High Roller pariserhjulet tager 30 minutter. Enkelte af kabinerne er udstyret med bar, hvor du kan købe en happy-half-hour billet og drikke hvad du kan (der er dog ingen toiletter ombord).

Der er en god udsigt hele vejen rundt, og selvom alt det kendte er til den ene side, så er en udsigt ud over en by i Las Vegas størrelsen ikke værst ved aftentide.

Der var ikke mange gæster denne aften, så vi delte en kabine med 8 andre. En kabine har plads til 30-40 personer når der er tryk på.

Tag en tur med High Roller i Las Vegas

Der er forkellige priser på dag og aften og du kan spare et par dollars ved at booke online. Her finder du mere info samt priser på High Ruller i Las Vegas.

Billige overnatninger i Las Vegas

Der er altid billige overnatninger i Las Vegas. Hvis du kommer til Las Vegas i hverdagene er overnatningerne ekstra billige og du kan være heldig at finde en suite til samme pris som et værelse normalt koster.
Her kan du læse mere om overnatninger i Las Vegas, se priseksempler på hverdage og weekender og mere om de forskellige områder ved The Strip og det gamle Las Vegas.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top