Coca-Cola og hundekunster i Atlanta

World of Coca-Cola var min anden planlagte aktivitet inden jeg ville køre mod Nashville, men der var et arrangement som indeholdt længdespringende hunde i Centennial Olympic Park som fangede min interesse lidt, så det gik der lidt tid med.

30. matrs, 2012

Hovedspring i vand for hunde

Fra CNN til World of Coca-Cola skulle jeg blot krydse Centennial Olympic Park. På vej hen til CNN havde jeg godt set de var ved at gøre klar til et arrangmenet med hunde som skulle konkurrere i hundekunster.
Det var de gået i gang med da jeg kom tilbage og det var en af de mere populære konkurrencer de havde taget hul på, nemlig hvem der kunne springe længst.

Med brug af et objekt (bold, tøjdyr mm.) skulle hundens ejer få hunden til at springe langt. Springet foregik med et lille tilløb og så spring ud i en svømmepøl, hvor længden så blev målt. Der var hunde i alle størrelser og forskellige måder at gribe tingene an på.

Jeg kunne sagtens have blevet og kigget på hunde det næste lange stykke tid. På de omkringliggende plæner gik forskellige hundeejere rundt og øvede kast med frisbees, så der var lagt i ovnen til en underholdende dag med hunde som kunne nogle trick. Men sådan gik det ikke. World of Coca-Cola var næste stop.

World of Coca-Cola

Jeg besøgte også World of Coca-Cola tilbage i 2006, men siden da er det flyttet i helt nye lokaler og har fået opgraderet udstillingen så den er mere tidsvarende og kan håndstere flere besøgende.
Sidstnævnte var aktuelt på denne dag, som nok var den værste overhovedet at besøge World of Coca-Cola på. Da jeg nåede hen til stedet så jeg til min skræk at der holdt rigtig mange skolebusser og flere hundrede elever havde allerede taget opstilling i køen.

Da jeg så denne overvejede jeg et øjeblik om jeg ikke bare skulle droppe det og køre mod Nashville. Jeg havde købt en kombi billet hos CNN, så de penge ville være spildt. Heldigvis var der en seperat kø til de almindelige besøgende, så det gik smertefrit med at komme ind (der er sikkerhedstjek med metaldetektorer).
Nu stod man så bare i en forhal med 50 børn i ti-års alderen og ventede på at komme videre og hvis man syntes der var lrm udenfor, så blev det ikke mindre af, at man nu stod i et lille lokale.

Coca-Cola historie, gimmicks og lir

Man kommer rundt i store dele af World of Coca-Cola i klumper og det fungerer meget fint (hvis ikke det var for en helvedes masse børn som snakkede løs). Jeg husker at der var mere historisk at se på i det gamle. Nu var det hele totalt strømlinet for at få flest mulige igennem hurtigst muligt (og ned i gift shoppen).

En af de nye tilføjelser er The Valut. Her kan man se nogle af de gamle dokumenter og remedier som John Pemberton og sidenhen Asa Candler brugte i Coca-Colas spæde start. Man ser også et stort pengeskab i The Vault som guiden sider indeholder den hemmelige opskrift (as if).
Soiden 2006 er der kommet flere digitale tiltag og video mm. vises på mange interessante måder. Der er også mere interaktion og en af dem er en boble-lificering af en selv, hvor man live opløses til bobler som i en sodavand.

Fordi der var så mange børn sprang jeg lidt af udstillingen over. Men ikke det som rigtig mange kommer til World of Coca-Cola for, nemlig at smage mange af de forskellige sodavand Coca-Cola står bag på verdensplan.

Smag en Cola, Fanta, Nestea

Der er nogle og tres forskellige smage i hanerne i det store tasting rum. Her er der virkelig sket noget siden det gamle og selv om de mange børn holdt et højt lydniveau, så var de velopdragen og lod andre komme til, selvom de i den grad holdt sig til.

Der er en seperat sektion til de omkring 20 forskellige sodavand Coca-Cola står bag i USA. Rundt om i rummet er der så en lang række forskellige smage som bl.a. Inca Kola, Fanta Strawberry og en grøntsagsdrik fra Japan.
Jeg prøvede en række utraditionelle smage, men kendte mange af dem fra min oplevelse med Coca-Cola i Las Vegas i sommers.

Som nævnt, så ender man i gift shoppen. Kæmpe stor (som den i Vegas) og lokkende med alskens cola skrammel. Jeg nøjedes med et par t-shirts som de ikke havde i min størrelse hos Coca-Cola i Las Vegas.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top