Nashville by night

Lower Broadway og 2nd Ave. i Nashville har alt det der skal til for en god aften i byen. Og det er lige meget hvilken dag du vælger, så vil du kunne finde en fest (ihvertfald i sæsonen som nu).

30. matrs, 2012

Jeg startede min aften i Nashville med at se stederne an. Gik ned gennem 2nd Ave. som er en hyggelig gade med træer på begge sider og en del spisesteder (Hooters, Sbarro mm.) men også klassikere som Coyote Ugly Saloon.
Lower Braodway er en bred gade med trafik, så jeg valgte den ene side og gik hen til 5th Ave. hvor koncentrationen af honky tonk barer ender, krydsede gaden og gik ind for at starte min tour af honky tonk barer og live countrymusik.Der var mange mennesker, men de fleste steder var det til at komme til. Der er dog nogle enkelte klassiker på Broadway som trækker rigtig mange. Et af de steder er Tootsies Orchid Lounge. Der var proppet første gang jeg kom forbi og næste gang var der lang kø ud på gaden.

Det var første af en god håndfuld kolde øl og god countrymusik. Selvom jeg anstrenger mig for at drikke andet end Bud, Miller, Coors, PBR så er det nogen gange nemmere blot at bestille en Bud når musikken er høj og der er mange i baren. ved at holde mig til øl og drikke flere almindelig øl end normalt har nok været en god hjælp til ikke at have nævneværdige tømmermænd dagen derpå (og så var jeg nogenlunde tidligt i seng – omkring midnat). Jeg fik dog besøgt en del steder (som jeg ikke kan huske navnene på) og udover nogle billeder hist og pist købte jeg en CD fra et af de optrædende bands og fik en snak med en burlesque danser som var inde og høre nogle venner spille. Hun gav mig rabat til den klub hun normalt optræder på, men jeg orkede det ikke sidst på aftenen.
Jeg sluttede aftenen af med et besøg på Coyote Ugly og en pizza slice med root beer på Sbarro. Med en god håndfuld øl i kroppen valgte jeg at springe den tyve minutters gåtur over og tog en taxa hjem.
Efter et par timers søvn oplevede jeg en af ulemperne ved at bo billigt i en party by. Det gør alle college fest-aberne også så der var en time med masser af larm på værelserne omkring mig og på gangene udenfor mit værelse.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Coca-Cola og hundekunster i Atlanta

World of Coca-Cola var min anden planlagte aktivitet inden jeg ville køre mod Nasville, men der var et arrangement som indeholdt længdespringende hunde i Centennial Olympic Park som fangede min interesse lidt, så det gik der lidt tid med.

Nytårsaften i New Orleans

Nytårsfesten i New Orleans byder på flere gratis traditioner som er værd at bruge tid på. Fyrværkeriet er stort og byen er i godt humør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada