Nashville by night

Lower Broadway og 2nd Ave. i Nashville har alt det der skal til for en god aften i byen. Og det er lige meget hvilken dag du vælger, så vil du kunne finde en fest (ihvertfald i sæsonen som nu).

30. matrs, 2012

Jeg startede min aften i Nashville med at se stederne an. Gik ned gennem 2nd Ave. som er en hyggelig gade med træer på begge sider og en del spisesteder (Hooters, Sbarro mm.) men også klassikere som Coyote Ugly Saloon.
Lower Braodway er en bred gade med trafik, så jeg valgte den ene side og gik hen til 5th Ave. hvor koncentrationen af honky tonk barer ender, krydsede gaden og gik ind for at starte min tour af honky tonk barer og live countrymusik.
Der var mange mennesker, men de fleste steder var det til at komme til. Der er dog nogle enkelte klassiker på Broadway som trækker rigtig mange. Et af de steder er Tootsies Orchid Lounge. Der var proppet første gang jeg kom forbi og næste gang var der lang kø ud på gaden.

Det var første af en god håndfuld kolde øl og god countrymusik. Selvom jeg anstrenger mig for at drikke andet end Bud, Miller, Coors, PBR så er det nogen gange nemmere blot at bestille en Bud når musikken er høj og der er mange i baren. ved at holde mig til øl og drikke flere almindelig øl end normalt har nok været en god hjælp til ikke at have nævneværdige tømmermænd dagen derpå (og så var jeg nogenlunde tidligt i seng – omkring midnat). Jeg fik dog besøgt en del steder (som jeg ikke kan huske navnene på) og udover nogle billeder hist og pist købte jeg en CD fra et af de optrædende bands og fik en snak med en burlesque danser som var inde og høre nogle venner spille. Hun gav mig rabat til den klub hun normalt optræder på, men jeg orkede det ikke sidst på aftenen.
Jeg sluttede aftenen af med et besøg på Coyote Ugly og en pizza slice med root beer på Sbarro. Med en god håndfuld øl i kroppen valgte jeg at springe den tyve minutters gåtur over og tog en taxa hjem.
Efter et par timers søvn oplevede jeg en af ulemperne ved at bo billigt i en party by. Det gør alle college fest-aberne også så der var en time med masser af larm på værelserne omkring mig og på gangene udenfor mit værelse.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top