Gedekid og et lejet hus i Strawberry, Arizona

Et lejet hus i Strawberry, AZ var base et par dage til bl.a. en runde golf, men fik også nys om en farm med geder som lige havde fået gedekid.

31 marts, 2015

Et hus som base i Strawberry, Arizona

Jeg har lejet flere huse og lejligheder i USA og Canada. Det gør jeg når jeg har brug for en base i nogle dage til at slappe af eller udforske en by/område i.

Jeg benytter mig af to services når jeg lejer – Airbnb og VRBO.

De minder om hinanden, men Airbnb har en overvægt af lejemuligheder i byerne og VRBO har flere ude på landet (og så er der mange lejemål du kan finde på begge platforme).

Denne gang, til et hus i den østlige del af Arizona, lidt oppe i bjergene i byen Strawberry, fandt jeg et hus på VRBO som jeg lejede i tre dage.

Huset i Strawberry, AZ var ikke det mest øde beliggende hus jeg har lejet. Dem har jeg derimod haft i Texas i 2013 (Terlingua Ranch Retreat) og 2014 (LTM Ranch).

Huset i Arizona mindede mere om det vi havde i North Carolina på Blue Ridge Parkway i 2013 (overnatning i Boone, NC). Ikke så isoleret men en god udsigt og masser af ro.

Det foregår forskelligt med nøgler og adgang når du lejer hus og lejlighed via Airbnb.

Denne gang blev vi mødt af en caretaker som viste os hvordan alting virkede og viste rundt i huset.

Hun fortalte også om en lille gård lidt længere oppe ad vejen – Fossil Creek Creamery – som havde geder og gårdsalg.

Den besøgte vi en af dagene.

Fossil Creek Creamery gedefarm

Ude foran hovedhuset sad en ældre herre i en gyngestol og hilste pænt. Han rejste sig dog ikke. I stedet kom hans to børnebørn 10 og 12 år ud af en af bygningerne og tog i mod os og viste os rundt.

Det var en lille gård som havde ca. 70 geder og producerede forskellige produkter af gedemælk.

Vi blev vist rundt og ude ved gederne fortalte de kyndigt om forskellige racer af geder og opdræt og drift.

Der var kommet nye gedekid til for et par dage før og vi fik lov at se nærmere på dem mens de fortalte om hvordan fødslen var gået og de første uger kommer til at gå med moderen og evt. hjælp fra flaske mm.

Produktionen af ost og andet gennemgik de også, mens de fodrede os med smagsprøver på noget af det de producerede.

Vi endte med at købe noget fudge og noget cream cheese med rødvin (som var perfekt den næste morgen på en ristet bagel).

Lokal take-out

Selvom vi havde base i Strawberry et par dage, så var det ikke med fuldt indkøb og egen madlavning til alle måltider. Vi havde allerede godt gang i hjemmesmurte sandwiches til frokost (), men til aften tog vi den nemme løsning og købte lokalt.

Der ligger ikke nogen fastfood kæder i Strawberry, så det var en lokal restaurant med ud af huset mulighed der blev benyttet. Maden blev så indtaget på terrassen ved huset med udsigt til bjergene.

Hus eller motel?

Det er ikke billigere at leje et hus et sted som Strawberry, AZ end et motel.

Moteller udenfor byerne er meget billige og for en enkelt overnatning vil det være den bedste løsning for de fleste.

Fordelen ved et hus er at få en ekstra oplevelse med hjem og mere ro på hvis man har brug for en base i nogle dage til at oplev et område.

En lejlighed eller et hus kan måske være billeder i nogle af de dyrere storbyer – San Francisco og New York.

Her kan du finde mere info om din overnatning på din roadtrip.

Hvis du har kig på at benytte Airbnb på din roadtrip, kan du spare 220 kr. på din første booking ved at benytte dette link.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top