Gedekid og et lejet hus i Strawberry, Arizona

Et lejet hus i Strawberry, AZ var base et par dage til bl.a. en runde golf, men fik også nys om en farm med geder som lige havde fået gedekid.

31 marts, 2015

Et hus som base i Strawberry, Arizona

Jeg har lejet flere huse og lejligheder i USA og Canada. Det gør jeg når jeg har brug for en base i nogle dage til at slappe af eller udforske en by/område i.

Jeg benytter mig af to services når jeg lejer – Airbnb og VRBO.

De minder om hinanden, men Airbnb har en overvægt af lejemuligheder i byerne og VRBO har flere ude på landet (og så er der mange lejemål du kan finde på begge platforme).

Denne gang, til et hus i den østlige del af Arizona, lidt oppe i bjergene i byen Strawberry, fandt jeg et hus på VRBO som jeg lejede i tre dage.

Huset i Strawberry, AZ var ikke det mest øde beliggende hus jeg har lejet. Dem har jeg derimod haft i Texas i 2013 (Terlingua Ranch Retreat) og 2014 (LTM Ranch).

Huset i Arizona mindede mere om det vi havde i North Carolina på Blue Ridge Parkway i 2013 (overnatning i Boone, NC). Ikke så isoleret men en god udsigt og masser af ro.

Det foregår forskelligt med nøgler og adgang når du lejer hus og lejlighed via Airbnb.

Denne gang blev vi mødt af en caretaker som viste os hvordan alting virkede og viste rundt i huset.

Hun fortalte også om en lille gård lidt længere oppe ad vejen – Fossil Creek Creamery – som havde geder og gårdsalg.

Den besøgte vi en af dagene.

Fossil Creek Creamery gedefarm

Ude foran hovedhuset sad en ældre herre i en gyngestol og hilste pænt. Han rejste sig dog ikke. I stedet kom hans to børnebørn 10 og 12 år ud af en af bygningerne og tog i mod os og viste os rundt.

Det var en lille gård som havde ca. 70 geder og producerede forskellige produkter af gedemælk.

Vi blev vist rundt og ude ved gederne fortalte de kyndigt om forskellige racer af geder og opdræt og drift.

Der var kommet nye gedekid til for et par dage før og vi fik lov at se nærmere på dem mens de fortalte om hvordan fødslen var gået og de første uger kommer til at gå med moderen og evt. hjælp fra flaske mm.

Produktionen af ost og andet gennemgik de også, mens de fodrede os med smagsprøver på noget af det de producerede.

Vi endte med at købe noget fudge og noget cream cheese med rødvin (som var perfekt den næste morgen på en ristet bagel).

Lokal take-out

Selvom vi havde base i Strawberry et par dage, så var det ikke med fuldt indkøb og egen madlavning til alle måltider. Vi havde allerede godt gang i hjemmesmurte sandwiches til frokost (), men til aften tog vi den nemme løsning og købte lokalt.

Der ligger ikke nogen fastfood kæder i Strawberry, så det var en lokal restaurant med ud af huset mulighed der blev benyttet. Maden blev så indtaget på terrassen ved huset med udsigt til bjergene.

Hus eller motel?

Det er ikke billigere at leje et hus et sted som Strawberry, AZ end et motel.

Moteller udenfor byerne er meget billige og for en enkelt overnatning vil det være den bedste løsning for de fleste.

Fordelen ved et hus er at få en ekstra oplevelse med hjem og mere ro på hvis man har brug for en base i nogle dage til at oplev et område.

En lejlighed eller et hus kan måske være billeder i nogle af de dyrere storbyer – San Francisco og New York.

Her kan du finde mere info om din overnatning på din roadtrip.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Historiske Jefferson i Texas

Jefferson er en klassisk historisk by langt væk, i det østlige Texas. Byen er billedeskøn på overfladen men gemmer måske på hemmeligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada