Bacon i pandekager og softice – only in America

Selvom jeg havde lovet mig selv at tage den med ro når det kom til kalorieindtaget på min roadtrip, så skulle flapjacks og sunday med bacon prøves. 1800 kalorier i et måltid.

Hyldest til bacon

For nogle uger siden faldt jeg tilfældigt over et banner fra Denny’s hvor de reklamerede for Baconalia. En hyldest til bacon og i den anledning 7 nye retter med bacon (eller ekstra meget bacon) i.

Alle retterne var meget ordinære, men to stod ud fra mængden: flapjacks, som er pandekager og sundae, som er is.

Flapjacks med bacon

Min overtnatning i Roswell lå i gå afstand (måske ikke for en amerikaner) til byens eneste Denny’s. Jeg havde taget den med ro i løbet af dagen hvad angår kalorieindtag, så jeg følte mig frisk på opgaven.
Flapjacks blev serveret med æg, pølser, brasede kartofler og mere bacon. Pandekagerne havde fået baconstykker bagt ind på samme måde som ved blåbær pandekager.
Retten mindede mest af alt om en morgenmad og bacon’et i pandekagerne var ikke fremtrædende. Egentlig hvad jeg havde forventet, specielt når man spiste bacon ved siden af til andre salte og røgede ting.

Her kan du læse om min oplevelse med Man-Cakes(monster store pandekager) i Portland, Oregon.

Sundae med bacon

Isen var en helt anden oplevelse. Man fik den serveret i et højt glas med lag af ahorn sirup, baconstykker og is og så pyntet af med masser af bacon.

Smagen af bacon var meget mere fremtrædende i denne kombination. Selvom jeg næsten fik klemt det hele ned, så er det ikke en is jeg vil prøve igen. Det umiddelbare problem med den er, at baconstykkerne var for store. Det gjorde isen lidt kvalm. Bestyreren spurgte hvad jeg syntes om den. Han havde ikke selv prøvet den. Jeg var ærlig og sagde at den ville være bedre hvis baconstykkerne var mindre. Det sagde han med det samme videre til personalet, så jeg håber den næste det tager chancen får en bedre oplevelse end mig.


En øl til fejring af min 35. stat

Alt for mæt og med bacon mellem tænderne forlod jeg Denny’s en mad-oplevelse rigere (og nogle kalorier tungere) og gik tilbage til mit Motel. På vejen kom jeg forbi Farleys Food, Fun & Pub og gik ind forbi og smagte på den lokale bryg. Fik bl.a. en Alien Amber og en Arrogant Bastard. En god måde at fejre min 35. stat i USA.

Se alle indlæggene fra påskens roadtrip

Læs om forberedelserne, ankomst og immigration, alle oplevelserne, inklusiv ridetur, skydning, racerløb, udkants-kunst mm., min lejebil, madoplevelser m.fl.

Andre roadtrip oplevelser:

På toilet i det fri

Du har ikke været på en rigtig roadtrip før du har oplevet de primitive toiletter i de øde egne af USA og Canada.

Los Angeles til Lake Havasu City

Turen fra Los Angeles til Lake Havasu er manges første rigtige roadtrip strækning. Turen ud af LA og gennem et øde landskab til Lake Havasu, er en god start på en roadtrip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada