Bacon i pandekager og softice – only in America

Selvom jeg havde lovet mig selv at tage den med ro når det kom til kalorieindtaget på min roadtrip, så skulle flapjacks og sunday med bacon prøves. 1800 kalorier i et måltid.

Hyldest til bacon

For nogle uger siden faldt jeg tilfældigt over et banner fra Denny’s hvor de reklamerede for Baconalia. En hyldest til bacon og i den anledning 7 nye retter med bacon (eller ekstra meget bacon) i.

Alle retterne var meget ordinære, men to stod ud fra mængden: flapjacks, som er pandekager og sundae, som er is.

Flapjacks med bacon

Min overtnatning i Roswell lå i gå afstand (måske ikke for en amerikaner) til byens eneste Denny’s. Jeg havde taget den med ro i løbet af dagen hvad angår kalorieindtag, så jeg følte mig frisk på opgaven.
Flapjacks blev serveret med æg, pølser, brasede kartofler og mere bacon. Pandekagerne havde fået baconstykker bagt ind på samme måde som ved blåbær pandekager.
Retten mindede mest af alt om en morgenmad og bacon’et i pandekagerne var ikke fremtrædende. Egentlig hvad jeg havde forventet, specielt når man spiste bacon ved siden af til andre salte og røgede ting.

Her kan du læse om min oplevelse med Man-Cakes(monster store pandekager) i Portland, Oregon.

Sundae med bacon

Isen var en helt anden oplevelse. Man fik den serveret i et højt glas med lag af ahorn sirup, baconstykker og is og så pyntet af med masser af bacon.

Smagen af bacon var meget mere fremtrædende i denne kombination. Selvom jeg næsten fik klemt det hele ned, så er det ikke en is jeg vil prøve igen. Det umiddelbare problem med den er, at baconstykkerne var for store. Det gjorde isen lidt kvalm. Bestyreren spurgte hvad jeg syntes om den. Han havde ikke selv prøvet den. Jeg var ærlig og sagde at den ville være bedre hvis baconstykkerne var mindre. Det sagde han med det samme videre til personalet, så jeg håber den næste det tager chancen får en bedre oplevelse end mig.


En øl til fejring af min 35. stat

Alt for mæt og med bacon mellem tænderne forlod jeg Denny’s en mad-oplevelse rigere (og nogle kalorier tungere) og gik tilbage til mit Motel. På vejen kom jeg forbi Farleys Food, Fun & Pub og gik ind forbi og smagte på den lokale bryg. Fik bl.a. en Alien Amber og en Arrogant Bastard. En god måde at fejre min 35. stat i USA.

Se alle indlæggene fra påskens roadtrip

Læs om forberedelserne, ankomst og immigration, alle oplevelserne, inklusiv ridetur, skydning, racerløb, udkants-kunst mm., min lejebil, madoplevelser m.fl.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

3 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. Annika says:

  Den smagte bestemt bedre end forventet 😀
  Tog dog noget mere light før isen…

 2. Hans Norre says:

  Arrogant Bastard – 7,2% med temaet “You´re not worthy” herlig smag – Kom forbi Albuquerque i Maj sidste år – herlig smag

 3. Annika says:

  Ja, den er stadig på ‘hvis vi kommer forbi’ – og vil bestemt prøve at huske på at bede dem om ikke at lave for store stykker bacon.

  God tur herovre 😀

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top