Man-cakes og gourmet burgers, Roadtrip i USA

Det er fristende at ty til fastfood (junkfood) når man er på roadtrip og vi holder os ikke tilbage.
For hver roadtrip vil jeg gerne kunne tilføje en eller flere franchise fastfood kæder og nogle restauranter.
Udvalget er stort i USA og det er langt fra så kedeligt (dårligt) som mange f.eks. Opfatter MacD og Burger King.

Inden afrejse lavede jeg en liste med dem jeg har besøgt og nogle af dem jeg godt vil forbi på kommende roadtrips.
Håber at nå Five Guys, Burgers and Fries og In-Out på denne tur, men har ikke været i nærheden af dem endnu. Jeg har til gengæld været forbi så meget andet.

Tæt ved motellet i Portland ligger Red Robin Gourmet Burgers. Aldrig hørt om dem før, men deres hjemmeside og menu kort så indbydende ud (skal man ikke lade sig narre af. Kan sagtens være noget crap af den grund) og der er jo kun måde at finde ud af om noget er godt, og det er ved at prøve det selv.
Red Robin er er restaurant med ‘wait to be seated’ og menukort men ikke kniv og gaffel (ihvertfald ikke til burgers and fries).
Jeg valgte en Roayl Red Robin og blev ikke skuffet. For det første så burgeren rigtig godt ud. Mange gange har de fine billeder i reklamer og på menukort, men det man får serveret ser langt fra så godt ud. Det var ikke tilfældet her og så var den pakket ind så man kunne gå til den uden at det hele drypper ud bag til. Med burgeren fulgte bottomless fries (så mange man kan spise).

Da vi ikke havde morgenmad inkluderet på motellet (de havde slet ikke morgenmad hvor vi boede) så valgte vi at gøre stop ved IHOP på vej ud af byen. IHOP besøges som regel en enkelte gang i løbet af en roadtrip. Det er mad på det jævne, men gode pandekager. Og så er det altid sjovt at se hvad amerikanerne (og specielt de store af dem) kan sætte til livs som morgenmad.

Jeg blev introduceret til Man v Food serien (amerikansk mad program) for nylig og har hentet inspiration til forskellige mad steder som jeg forsøger at nå på denne roadtrip.
Første sted var Voodoo Doughnut i Portland. Desværre var der kæmpe lang kø da jeg var forbi første gang kl 17. Klokken 22 var der stadig 10-15 mennesker i kø udenfor.
Da det er et populært morgenmadssted, valgte jeg et andet sted, nemlig Stepping Stone Cafe. De er også kendt fra Man v Food og har Man-Cakes på menuen. Det er kæmpestore og tykke pandekager. Jeg valgte en enkelt med blåbær og måtte give op. Kunne nok godt have klemt det sidste ned, men så ville dagen have været ødelagt.

Et andet sted her på siden har jeg en liste med fastfood restauranter. Her kan man se hvor jeg har været og hvilke jeg gerne vil prøve. I The Dalles, OR på vej mod Lewiston, ID var det tid til en sen frokost og valget faldt på en ny burgerkæde: Burgerville.
Jeg valgte en Bean Burger (kødfri burger) og den smagte forbavsende godt. Udover at lave gode burgere, så går de meget op i kvalitet, lokal samfundet og grøn energi (alle deres restauranter drives af vindkraft). Steder har min anbefaling hvis du kommer på disse kanter.

Her kan du læse om min oplevelse med bacon-pandekager på en Denny’s i New Mexico i påsken 2011..

Madsteder besøgt på sommerens roadtrip, 2010

Her er blogindlæg om nogle af mine andre madoplevelser på min roadtrip i USA i august 2010:
1 pund burger på Big Juds, en BBQ burger i Ashton, Applebees og Papa John’s pizza
Steak fondue, five guys og kæmpe krabber

Fastfood i USA

Her kan du læse mere om fastfood i USA.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada