Man-cakes og gourmet burgers, Roadtrip i USA

Det er fristende at ty til fastfood (junkfood) når man er på roadtrip og vi holder os ikke tilbage.
For hver roadtrip vil jeg gerne kunne tilføje en eller flere franchise fastfood kæder og nogle restauranter.
Udvalget er stort i USA og det er langt fra så kedeligt (dårligt) som mange f.eks. Opfatter MacD og Burger King.

Inden afrejse lavede jeg en liste med dem jeg har besøgt og nogle af dem jeg godt vil forbi på kommende roadtrips.
Håber at nå Five Guys, Burgers and Fries og In-Out på denne tur, men har ikke været i nærheden af dem endnu. Jeg har til gengæld været forbi så meget andet.

Tæt ved motellet i Portland ligger Red Robin Gourmet Burgers. Aldrig hørt om dem før, men deres hjemmeside og menu kort så indbydende ud (skal man ikke lade sig narre af. Kan sagtens være noget crap af den grund) og der er jo kun måde at finde ud af om noget er godt, og det er ved at prøve det selv.
Red Robin er er restaurant med ‘wait to be seated’ og menukort men ikke kniv og gaffel (ihvertfald ikke til burgers and fries).
Jeg valgte en Roayl Red Robin og blev ikke skuffet. For det første så burgeren rigtig godt ud. Mange gange har de fine billeder i reklamer og på menukort, men det man får serveret ser langt fra så godt ud. Det var ikke tilfældet her og så var den pakket ind så man kunne gå til den uden at det hele drypper ud bag til. Med burgeren fulgte bottomless fries (så mange man kan spise).

Da vi ikke havde morgenmad inkluderet på motellet (de havde slet ikke morgenmad hvor vi boede) så valgte vi at gøre stop ved IHOP på vej ud af byen. IHOP besøges som regel en enkelte gang i løbet af en roadtrip. Det er mad på det jævne, men gode pandekager. Og så er det altid sjovt at se hvad amerikanerne (og specielt de store af dem) kan sætte til livs som morgenmad.

Jeg blev introduceret til Man v Food serien (amerikansk mad program) for nylig og har hentet inspiration til forskellige mad steder som jeg forsøger at nå på denne roadtrip.
Første sted var Voodoo Doughnut i Portland. Desværre var der kæmpe lang kø da jeg var forbi første gang kl 17. Klokken 22 var der stadig 10-15 mennesker i kø udenfor.
Da det er et populært morgenmadssted, valgte jeg et andet sted, nemlig Stepping Stone Cafe. De er også kendt fra Man v Food og har Man-Cakes på menuen. Det er kæmpestore og tykke pandekager. Jeg valgte en enkelt med blåbær og måtte give op. Kunne nok godt have klemt det sidste ned, men så ville dagen have været ødelagt.

Et andet sted her på siden har jeg en liste med fastfood restauranter. Her kan man se hvor jeg har været og hvilke jeg gerne vil prøve. I The Dalles, OR på vej mod Lewiston, ID var det tid til en sen frokost og valget faldt på en ny burgerkæde: Burgerville.
Jeg valgte en Bean Burger (kødfri burger) og den smagte forbavsende godt. Udover at lave gode burgere, så går de meget op i kvalitet, lokal samfundet og grøn energi (alle deres restauranter drives af vindkraft). Steder har min anbefaling hvis du kommer på disse kanter.

Her kan du læse om min oplevelse med bacon-pandekager på en Denny’s i New Mexico i påsken 2011..

Madsteder besøgt på sommerens roadtrip, 2010

Her er blogindlæg om nogle af mine andre madoplevelser på min roadtrip i USA i august 2010:
1 pund burger på Big Juds, en BBQ burger i Ashton, Applebees og Papa John’s pizza
Steak fondue, five guys og kæmpe krabber

Fastfood i USA

Her kan du læse mere om fastfood i USA.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Thomas says:

    Man v. Food er rigtig god inspiration. Vi prøvede Hot N Juicy Crawfish i Las Vegas i år, og det smagte rigtig godt. Bestemt ikke et sted jeg ville have valgt hvis det ikke var for Man v. Food. Den pandekage ser rigtig lækker ud!

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top