Bike & Brews i Huntsville

Bike & Brews i Huntsville er en kombination som mange danskere vil synes om: cykler og øl. I en storby uden cykelstier eller mange cykler, kræver det dog lidt tilvænning.

3 maj, 2017

Cykeltur med øl og snacks

Cirka en gang om måneden, er der Bike & Brews i Huntsville, Alabama. Her mødes en varieret gruppe af øl og cykel entusiaster til en cykeltur rundt til en håndfuld bryggerier i Huntsville.

Denne dag var jeg med rundt til fem øl-steder (fire bryggerier og en specialbutik) sammen med 40+ andre glade cyklister.

Føste stop var Salty Nut Brewery. Her var vi langt fra fuldtallige, men flere dukkede op mens den første øl på turen blev nydt.

Der er afsat 15 minutter til cykelturen mellem hvert sted og 45 minutter til at nyde en (eller flere) øl ved hvert stop.

Straight to Ale Brewery

Stop nummer to var Straight to Ale Brewery. Et stort sted, som jeg kom til at se mere til på mit ophold i Huntsville. Dette bryggeri ligger i en gammel skole, som de har fået meget sjov ud af, men mere om det i en anden beskrivelse.

Ved Straight to Ale dukkede der endnu flere op og vi var en regulær convoy af cykler der tog derfra.

Cykling i Huntsville er ikke super udbredt, men muligt. Der er dog ikke en overflod af cykelstier som vi kender det fra vores breddegrader, så du skal være lidt mere forsigtig i trafikken. De store veje (mange vejbaner) gør ikke oplevelsen mindre anstrengt. Dog hjælper det, når man er 40+ cykler i kortege og de mange cyklister skabte glæde flere steder, hvor folk vinkede og biler dyttede.

Liquor Express & Craft Beer

Tredje stop var en specialbutik – Liquor Express and Craft Beer, som har 100 øl på tap og mange, mange flere øl på køl end jeg har set noget andet sted.

Mørket havde sænket sig da vi tog videre mod fjerde stop. Heldigvis havde flere godt med lys på, så vi var synlige i trafikken. Turen til fjerde stop gik også via mindre veje og villakvarterer, så der var ikke så megen trafik.

Live Jazz og popcorn

Mad Malt Brewing var det fjerde stop og ligger gemt væk i et villakvarter og vi kom ind via en baghave.

Et lille sted hvor det indenfor var klemt et jazz band ind mellem gæringstankene. Der var gratis popcorn og ude i haven var det sat frem til, at du kunne lave dig en hotdog.

Green Bus Brewing i downtown Huntsville

Den sidste strækning på turen gik ind til Green Bus Brewing i downtown Huntsville.

Se ruten vi cyklede

Her kan du se den rute vi cyklede rundt til fem forskellige mikrobryggerier i Huntsville, Alabama.

Bike & Brews info

Her kan du finde mere info om Bike & Brews i Huntsville. Der er en tur ca. en gang om måneden.

Har du ikke mod på en cykeltur – eller er du ikke i Huntsville når den foregår – så ligger der to breweries i gåafstand downtown: Green Bus, Below the Radar, samt Old Town Beer Exchange.

Andre roadtrip oplevelser:

Craft Breweries i Asheville

Craft Breweries, Brew Pubs eller bryggerier. Asheville har en masse med hver deres personlighed. Arkitektonisk udforskning og gode øl i Asheville.

The Villages – 130.000 pensionister

The Villages er en privatejet by med 130.000 indbyggere og 50.000 golfvogne. Gated communities sørger for sikkerhed og byen styres af en famile – ikke et bystyre og borgmester mm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada