Bike & Brews i Huntsville

Bike & Brews i Huntsville er en kombination som mange danskere vil synes om: cykler og øl. I en storby uden cykelstier eller mange cykler, kræver det dog lidt tilvænning.

3 maj, 2017

Cykeltur med øl og snacks

Cirka en gang om måneden, er der Bike & Brews i Huntsville, Alabama. Her mødes en varieret gruppe af øl og cykel entusiaster til en cykeltur rundt til en håndfuld bryggerier i Huntsville.

Denne dag var jeg med rundt til fem øl-steder (fire bryggerier og en specialbutik) sammen med 40+ andre glade cyklister.

Føste stop var Salty Nut Brewery. Her var vi langt fra fuldtallige, men flere dukkede op mens den første øl på turen blev nydt.

Der er afsat 15 minutter til cykelturen mellem hvert sted og 45 minutter til at nyde en (eller flere) øl ved hvert stop.

Straight to Ale Brewery

Stop nummer to var Straight to Ale Brewery. Et stort sted, som jeg kom til at se mere til på mit ophold i Huntsville. Dette bryggeri ligger i en gammel skole, som de har fået meget sjov ud af, men mere om det i en anden beskrivelse.

Ved Straight to Ale dukkede der endnu flere op og vi var en regulær convoy af cykler der tog derfra.

Cykling i Huntsville er ikke super udbredt, men muligt. Der er dog ikke en overflod af cykelstier som vi kender det fra vores breddegrader, så du skal være lidt mere forsigtig i trafikken. De store veje (mange vejbaner) gør ikke oplevelsen mindre anstrengt. Dog hjælper det, når man er 40+ cykler i kortege og de mange cyklister skabte glæde flere steder, hvor folk vinkede og biler dyttede.

Liquor Express & Craft Beer

Tredje stop var en specialbutik – Liquor Express and Craft Beer, som har 100 øl på tap og mange, mange flere øl på køl end jeg har set noget andet sted.

Mørket havde sænket sig da vi tog videre mod fjerde stop. Heldigvis havde flere godt med lys på, så vi var synlige i trafikken. Turen til fjerde stop gik også via mindre veje og villakvarterer, så der var ikke så megen trafik.

Live Jazz og popcorn

Mad Malt Brewing var det fjerde stop og ligger gemt væk i et villakvarter og vi kom ind via en baghave.

Et lille sted hvor det indenfor var klemt et jazz band ind mellem gæringstankene. Der var gratis popcorn og ude i haven var det sat frem til, at du kunne lave dig en hotdog.

Green Bus Brewing i downtown Huntsville

Den sidste strækning på turen gik ind til Green Bus Brewing i downtown Huntsville.

Se ruten vi cyklede

Her kan du se den rute vi cyklede rundt til fem forskellige mikrobryggerier i Huntsville, Alabama.

Bike & Brews info

Her kan du finde mere info om Bike & Brews i Huntsville. Der er en tur ca. en gang om måneden.

Har du ikke mod på en cykeltur – eller er du ikke i Huntsville når den foregår – så ligger der to breweries i gåafstand downtown: Green Bus, Below the Radar, samt Old Town Beer Exchange.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top