Daytona Beach – lidt slidt men lækker strand

Daytona Beach har en lille boardwalk langs vandet og en Pier (mole) med mad og underholdning. Fin strand men ellers lidt slidt i kanten.

30 april, 2017

Daytona Beach Boardwalk

Er du i Florida i længere tid, så vil du nok blive mæt af strande. Daytona Beach er ingen undtagelse. Den er som de fleste, men har en lille boardwalk langs vandet, der gør besøget lidt mere interessant.

Da jeg besøgte den var der godt med vind og bølgerne gik højt, men temperaturen fejlede ikke noget og der var skyfrit så der var ok med mennesker på sandet og i vandet.

Jeg gik en tur langs vandet på den boardwalk som ligger langs mange strande i USA. Atlantic City, Venice Beach m.fl. Det bryder det monotone det kan være at bo på et hotel lige ned til vandet uden meget at tage sig til end at gå på stranden eller køre for at finde mad/underholdning.

Daytona kunne godt stå skarpere. Ikke alt er lige velholdt og udvalget af butikker på boardwalken er ikke det mest inspirerende du oplever i Florida.

Daytona Beach har også et lille tivoli ved boradwalken. Det var ikke åbent da jeg var forbi, men byder på en håndfuld forlystelser, inklusiv en rutchebane. At dømme fra de ting der holdt stille, så det ikke ud til det havde været i brug i noget tid og var også lidt slidt i kanten.

Daytona Beach Main Street Pier

Jeg gik ud på den Pier der ligger ved Daytona Beach og fik en let frokost på Joe’s Crab Shack. Friturestegt sea food i alle afskygninger. Ikke noget at skrive hjem om.

Isen jeg nuppede på boardwalken efterfølgende var dog super, men til 4 dollars var den også betalt.

Nyd Daytona Beach alligevel

Selvom jeg måske ikke sælger Daytona Beach så godt ovenfor, så er der ikke noget i vejen for at stoppe ind forbi. Enten for en dag ved stranden eller som overnatning.

Men er du der blot for en dag ved vandet, så fejler stranden absolut ikke noget.
Fint hvidt sand, livreddere, food trucks og udlejning af stole/parasoller og redskaber gør du ikke mangler noget.

Oplevelser i Florida

Florida er mere end sol og strand, men det skader ikke at vejret generelt er godt året rundt i The Sunshine State.

Florida har historie (bl.a. den ældste by i USA), storbyoplevelser (Miami), unikt dyreliv (alligatorer) og natur samt de største forlystelsesparker (Disney og Universal). Der er en afslappet stemning de fleste steder i staten, men ingen mere afslappet end i Key West - det sydligste stop i Florida.

Her kan du finde alle de oplevelser i Florida jeg har nydt på mine roadtrips.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top