Rendezvous Ribs og Elvis in concert

Elvis Presley gav koncert i Memphis (på storskærm). Opvarmningen var Rendezvous Ribs og efterfesten var Bikes on Beale.

16 aug, 2017

Berømte ribs i Memphis

Memphis har masser af god mad. Det er en klassisk sydstatsby med alt det bibringer af southern comfort food. Beale Street er måske en kende turistet, men du finder masser af god mad og drikke.

Er du lidt eventyrlysten og på jagt efter nogle bedre oplevelser, så er der også flere steder at vælge imellem. Bl.a. det kendte Gus’s Fried Chicken.

Mit valg denne aften faldt på BBQ hos Rendezvous. Mere præcist ribs, som de er verdenskendt for.

Aftenen skulle times i forhold til en koncert kl 20, så vi spiste tidligt i forhold til de lokale. Det betød det var til at få et bord uden bestilling eller ventetid. Rendezvous er ellers et populært sted, der stort set fyldes hver dag.
Er der fyld den dag du kigger forbi, så er det ventetiden værd. Og der er stor udskiftning, så du skal nok ikke vente så længe.

Der er andet end ribs på menuen hos Rendezvous, men det er dem de er kendt for.

BBQ er ikke ens på tværs af syden eller rundt om i USA. Byer og stater er kendt for deres små varianter i tilberedelse og ikke mindst ingredienser i bbq saucen, som du kan opleve baseret på ketchup, eddike, sennep eller mayonnaise afhængig af hvilken stat/område du er i. Hos Rendezvous er de kendt for deres dry rub ribs.

Fordi jeg skulle sidde til en koncert i et par timer, gik jeg ikke all-in på BBQ. Holdt my til de berømte dry rub ribs med lidt bristet, skyllet ned med en øl fra et lokalt bryggeri.

Spis selv de berømte ribs på Rendezvous

Her kan du finde mere info om Rendezvous ribs – åbningstider og se hvad der er på menuen.

Elvis koncert med klassisk musik

Der er mange musikalske begivenheder i Memphis i løbet af Elvis Week. Bl.a. spillede Flemming Bamse Jørgensen med nogle af Elvis gamle musikere til en koncert i Elvis Week i 2007.

Koncerten jeg skulle til var: Elvis – Live in Concert. En koncert hvor Elvis synger og musikken spilles af et symfoniorkester. Vokalen kommer fra flere af Elvis optrædender og vises på en kæmpe skærm. Musikken spilles live af det store symfoniorkester.

Dette var den amerikanske udgave af denne type koncert som debuterede i London et par år tidligere. Den gang med Royal Philharmonic Concert Orchestra.

Kombinationen af live musik og video var genialt. En super oplevelse.

Priscilla Presley bød velkommen og i to timer gav orkesteret den fuld gas. Elvis vokal var optagelser fra forskellige koncerter som blev vist på den store skærm.
Musikken skulle derfor matche originalen (og ikke kun spille en studio udgave) hvorfor der var afbræk og soloer som var det til den oprindelige koncert.

Specielt anden halvdel af koncerten var imponerende og de sluttede til kæmpe hyldest og stående bifald fra salen.

På trods af det stor bifald var der dog ikke nogen ekstranummer. Noget Elvis heller aldrig gjorde. Han levede efter devisen “always leave the audience wanting more”.

Bike Nights på Beale Street

Der var allerede godt gang i Beale Street da vi gik gennem gaden på vej til koncerten. De mange mennesker skyldtes Bike Nights on Beale. En event der hver onsdag i løbet af sommeren fylder gaden med bikes og glade mennesker.

Efter koncerten trak Beale Street endnu engang og mange af de parkerede bikes lyste om kap med neonskiltene.
Her kan du se mere om Bikes on Beale og se om der er andre event i Memphis der trækker.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Soco Falls og Blue Ridge Parkway

Blue Ridge Parkway var et glædeligt gensyn og frokost i det fri. På vejen var der også et stop ved Soco Falls, som næsten var ufremkommelig pga. frossen sti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada