Southern morgenmad i Asheville

Biscuit Head i Asheville er ikke blot et super morgenmadssted. Det er et lokalt sted med klassiske sydstats retter og hvor de har en marmeladebuffet.

29 dec, 2017

Bedste morgenmadssteder i Asheville

Der gik øl i den aftenen før, så fik mig ikke en klassisk omgang southern comfort food. I stedet tog jeg revanche denne dag til morgenmad.

Uden en plan søgte jeg efter populære morgenmadssteder i Asheville med southern food på menuen. Biscuit Head stak hurtigt ud i søgningerne og det levede op til anbefalingerne online.

Biscuits – En bolle med sovs

Biscuits er en almindelig del af et måltid i syden. En biscuit er en luftig bolle, der desværre ofte er lidt for tør. Men ikke hvis den er frisklavet som hos Biscuit Head.
En klassisk southern morgenmad med bisciut er ‘Biscuits & Gravy’. Det er præcis som det lyder: en biscuit serveret med en hvid sovs. Det er ofte for meget for vores danske morgenmadsvaner, men heldigvis kan en biscuit spises uden gravy.

Bacon of the Day og marmeladeuffet

Hos Biscuit Head er der travlt fra morgenstunden. Jeg var der dog tæt ved åbning kl 07:00, så fik en plads. Kl. 07:30 var der fyldt og en kø ud af døren.

Maden hos Biscuit Head er klassiske morgenmadsretter med et twists. Og så selvfølgelig deres friskbagte biscuits.
Jeg valgte en full breakfast med biscuit, to æg og to sides. I syden er der ingen vej udenom Fried Green Tomatoes, så det var den ene side. Den anden side var Bacon of the Day.

Jeg er ikke fan af biscuits & gravy og nød min biscuit uden sovs. I stedet gik jeg på opdagelse i Biscuit Heads berømte marmeladebuffet. Her er all de smage du kender og en hel masse som smagte supergodt sammen med den friskbagte biscuit.

Eggs & Bacon finder du på enhver diner på din roadtrip. For den lidt bedre oplevelse, er det værd at finde det lokale morgenmadsspot hvor de lokale kommer og ikke en af de store kæder. Kan du samtidig finde en med lokale retter på menuen, kan du få en endnu bedre oplevelse med hjem.

Prøv selv en southern breakfast hos Biscuit Head

Vil du selv prøve en af de bedste morgenmadsoplevelser i Asheville, så er Biscuit Head stedet. Kom tidligt da stedet er meget populært. Her kan du se mere om menu og åbningstider.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top