Southern morgenmad i Asheville

Biscuit Head i Asheville er ikke blot et super morgenmadssted. Det er et lokalt sted med klassiske sydstats retter og hvor de har en marmeladebuffet.

29 dec, 2017

Bedste morgenmadssteder i Asheville

Der gik øl i den aftenen før, så fik mig ikke en klassisk omgang southern comfort food. I stedet tog jeg revanche denne dag til morgenmad.

Uden en plan søgte jeg efter populære morgenmadssteder i Asheville med southern food på menuen. Biscuit Head stak hurtigt ud i søgningerne og det levede op til anbefalingerne online.

Biscuits – En bolle med sovs

Biscuits er en almindelig del af et måltid i syden. En biscuit er en luftig bolle, der desværre ofte er lidt for tør. Men ikke hvis den er frisklavet som hos Biscuit Head.
En klassisk southern morgenmad med bisciut er ‘Biscuits & Gravy’. Det er præcis som det lyder: en biscuit serveret med en hvid sovs. Det er ofte for meget for vores danske morgenmadsvaner, men heldigvis kan en biscuit spises uden gravy.

Bacon of the Day og marmeladeuffet

Hos Biscuit Head er der travlt fra morgenstunden. Jeg var der dog tæt ved åbning kl 07:00, så fik en plads. Kl. 07:30 var der fyldt og en kø ud af døren.

Maden hos Biscuit Head er klassiske morgenmadsretter med et twists. Og så selvfølgelig deres friskbagte biscuits.
Jeg valgte en full breakfast med biscuit, to æg og to sides. I syden er der ingen vej udenom Fried Green Tomatoes, så det var den ene side. Den anden side var Bacon of the Day.

Jeg er ikke fan af biscuits & gravy og nød min biscuit uden sovs. I stedet gik jeg på opdagelse i Biscuit Heads berømte marmeladebuffet. Her er all de smage du kender og en hel masse som smagte supergodt sammen med den friskbagte biscuit.

Eggs & Bacon finder du på enhver diner på din roadtrip. For den lidt bedre oplevelse, er det værd at finde det lokale morgenmadsspot hvor de lokale kommer og ikke en af de store kæder. Kan du samtidig finde en med lokale retter på menuen, kan du få en endnu bedre oplevelse med hjem.

Prøv selv en southern breakfast hos Biscuit Head

Vil du selv prøve en af de bedste morgenmadsoplevelser i Asheville, så er Biscuit Head stedet. Kom tidligt da stedet er meget populært. Her kan du se mere om menu og åbningstider.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Bayside marketplace og sejltur i Miami

Efter en tur til lands med kig til nogle af de store ting Miami har at byde på, var det tid til at komme til vands og få kigget på nogle af de store huse som Miami i den grad er kendt for.

Key Lime Pie i Key West

Key Lime Pie hører til blandt de ikoniske retter du kan opleve på en roadtrip. Key Lime Pie i Key West er svær at undgå, så nyd den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada