Craft Breweries i Asheville

Craft Breweries, Brew Pubs eller bryggerier. Asheville har en masse med hver deres personlighed. Arkitektonisk udforskning og gode øl i Asheville.

28. dec, 2017

Asheville var en skønt gensyn

Dette var mit tredje besøg i Asheville. Første gang var i forbindelse med et besøg på Biltmore.
Den anden gang blev kun til en overnatning og en tur rundt i Asheville på en trolley tour.

Denne gang tog jeg revanche og brugte tid i byen både dag, aften og efterfølgende morgen.

Jeg nåede til Asheville først på eftermiddagen efter min tur gennem Great Smoky Mountains Natl. Park og Blue Ridge Parkway, så der var tid til at se nærmere på byen i dagslys.

Mit forrige kig på byen var foregået fra en trolley tour rundt på kryds og tværs.

Historiske Asheville

Denne gang gik jeg rundt i downtown og så på den meget varierede arkitektur byen har. Gammelt rigmands byggeri, stormagasiner med udsmykninger og nybyggeri der er sprunget op på tomme pladser.

Downtown Asheville er ikke kæmpestor. Jeg boede på hotel downtown for at kunne gå rundt, og på 20 minutter kan du komme ud i alle hjørner af downtown.

Af så lille en by (90.000 indbyggere) har Asheville en masse forskelligt at byde på.
Der er up and coming områder, latiner kvarter, almindelig shopping, high end shopping, stormagasiner mm.

Shopping på Wall Street i Asheville

En lille snørklet shoppinggade du skal besøge i Asheville, er Wall Street.
Den er mere nuser end brugbar shopping, men hører til blandt byens stoltheder.

Tæt ved ligger Grove Arcade. En af de bygninger der fortjener er grundigere kig ude fra med alle dets detaljer. Indenfor skinner fordums ødsel med penge igennem i detaljer og panorama ovenlys vinduer.

Brewery tour på egen hånd i Asheville

Den anden halvdel af mit besøg i Asheville havde fokus på øl. Planen var at se nærmere på byens Craft Breweries (bryggerier).
Et Craft Brewery er ikke blot et bryggeri der laver øl. De har hver deres personlighed og ikke mindst en bar hvor du kan smage det endelige resultat. Baren kan også tilbyde mad eller live musik og underholdning.

Jeg startede på Funkatorium som brygger sour og farm beers. Det er ikke min favorit øltype og vil ikke være en oplevelse alle sætter pris på. Jeg nøjedes kun med en enkelt øl på Funkatorium.

Lige overfor ligger Twin Leaf Brewery. Her er der mere almindelige øl på menuen. Øllen på billedet er en Oatmeal Stout.

Her mødte jeg et par fra Florida som havde planer om at bruge deres otium i The Villages i Florida. De var overraskede over, jeg vidst hvad det var.
På en roadtrip tidligere i 2017, havde jeg selv været forbi The Villages i Florida. Det er en privatejet by med 130.000 indbyggere. Det specielle ved byen er, at den kun beboes af pensionister.
Her kan du he mere fra mit besøg i The Villages.

Twin Leaf Brewery er blot et af mange bryggerier i Asheville. Her kan du læse mere om Twin Leaf i Ashville.

Videre til Burial Beer til en enkelt og så et kort stop hos Green Man Brewery.

Burial Beer og Green Man Brewery er blot et par af de mange bryggerier i Asheville. Her kan du læse mere om Burial Beer og Green Man Brewery i Ashville.

Live musik og julelys I Asheville

Min plan denne aften var at spise på Wicked Weed Brewing. Der var dog kø da jeg nåede frem og et band spillede i teltet udenfor. Da je kom ind efter lidt kø-tid, sprang jeg maden over og gik direkte i teltet til noget live musik.

Wicked Weed Brewing er blot et af mange bryggerier i Asheville. Her kan du læse mere om Wicked Weed i Ashville.

Jeg endte med at springe middagen over denne dag og nød i stedet nogle øl og noget musik hos Wicked Weed Brewing, inden jeg gik gennem Asheville til mit hotel. Byens gamle teater lyste om kap med byens juleudsmykning.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top