Joe’s Stone Crab i Miami South Beach

Den ældste restaurant i Miami South Beach, Joe’s Stone Crab, byder på en lækker madoplevelse hvis man ikke er bange for at få fedtede fingre. Hos Joe’s Stone Crab er de specielle krabbekløer i højsæde. Der kan være lang ventetid til et bord. Hvis tålmodigheden ikke er til det, så er der Joe’s Take Away lige ved siden af. En upscale fastfood restaurant.

Joe’s Stone Crab i Miami SOBE

Jeg havde udset mig en speciel restaurantoplevelse i Miami South Beach, nemlig Joe’s Stone Crab. Jeg havde set den på Man vs. Food, hvor han åd løs af de lækre krabbekløer (dog ikke som challenge).

For at blive bekræftet i at det var et besøg værd, læste jeg en anmeldelse af stedet i juleferien. Der blev jeg også klar over nogle af detaljerne og det med at man ikke kan bestille bord og kan risikere at vente i lang tid.

Bord på Joe’s Stone Crab

Jeg var først ved restauranten omkring 18:30. Allerede på vej derhen sagde taxachaufføren at jeg skulle være heldig at få et bord. Og han havde ret. Der var masser af mennesker udenfor som ventede og efter at have stået i kø nogle minutter og endelig kom hen til skranken, var beskeden at der var 2.5 timers ventetid.

Joe’s Stone Crab Take Away

Det gad jeg ikke vente på, så jeg gik ind ved siden af til Joe’s Stone Crab Take Away. Det er en upscale fastfood restaurant med lækker indretning, god præsentation af maden som nærmest var en velassoteret deli som i supermarkederne (i USA, ikke DK).Godt med klør på Joe’s Stone Crab Take Away

Selvom det er Take Away, så er der ikke noget biligt over det. Vil man smage de berømte Stone Crabs, så koster det. Jeg valgte en stuvet spinat og nogle fritter til. Fritterne kunne jeg have sparet. Dels var de ikke gode, men der var så meget mad i det andet at jeg ikke kunne spise op.
Stedet har også et stort udvalg af drikkevarer (også alkohol) så selvom man ikke kan få et bord inde i restauranten, så kan man snildt hygge sig i Take Away ved siden af.


Lækker Key Lime Pie på Joe’s Stone Crab Take Away

Jeg havde læst at stedet har noget af det bedste Key Lime Pie udenfor Key West, så selvom jeg havde forspist mig i lækre klør, så blev der bestilt et stykke. Det smagte super, men jeg måtte give op og efterlade lidt rester.

Overnatning i Miami

Miami er en storby lidt a la LA, hvor der er flere områder og dermed flere niveauer mht. overnatning afhængig af hvad du skal i Miami of Florida. Her finder du flere detaljer om Miami og hvor du finder de billige overnatninger i Miami.

Andre roadtrip oplevelser:

Oak Alley Plantage i New Orleans

Oak Alley Plantage er en af mange historiske sukkerrørsplantager nær New Orleans. I New Orleans var det ikke bomuld der blev brugt slaver til, men derimod sukkerrør.

Craft Breweries i Asheville

Craft Breweries, Brew Pubs eller bryggerier. Asheville har en masse med hver deres personlighed. Arkitektonisk udforskning og gode øl i Asheville.

One Comment

  1. Nytårsaften var vi på Joe’s, men dog i Vegas.
    Super service og lækker mad – og jeg fik smagt min første østers…
    Kunne være at man skulle prøve denne når vi kommer til området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada