Joe’s Stone Crab i Miami South Beach

Den ældste restaurant i Miami South Beach, Joe’s Stone Crab, byder på en lækker madoplevelse hvis man ikke er bange for at få fedtede fingre. Hos Joe’s Stone Crab er de specielle krabbekløer i højsæde. Der kan være lang ventetid til et bord. Hvis tålmodigheden ikke er til det, så er der Joe’s Take Away lige ved siden af. En upscale fastfood restaurant.

Joe’s Stone Crab i Miami SOBE

Jeg havde udset mig en speciel restaurantoplevelse i Miami South Beach, nemlig Joe’s Stone Crab. Jeg havde set den på Man vs. Food, hvor han åd løs af de lækre krabbekløer (dog ikke som challenge).

For at blive bekræftet i at det var et besøg værd, læste jeg en anmeldelse af stedet i juleferien. Der blev jeg også klar over nogle af detaljerne og det med at man ikke kan bestille bord og kan risikere at vente i lang tid.

Bord på Joe’s Stone Crab

Jeg var først ved restauranten omkring 18:30. Allerede på vej derhen sagde taxachaufføren at jeg skulle være heldig at få et bord. Og han havde ret. Der var masser af mennesker udenfor som ventede og efter at have stået i kø nogle minutter og endelig kom hen til skranken, var beskeden at der var 2.5 timers ventetid.

Joe’s Stone Crab Take Away

Det gad jeg ikke vente på, så jeg gik ind ved siden af til Joe’s Stone Crab Take Away. Det er en upscale fastfood restaurant med lækker indretning, god præsentation af maden som nærmest var en velassoteret deli som i supermarkederne (i USA, ikke DK).Godt med klør på Joe’s Stone Crab Take Away

Selvom det er Take Away, så er der ikke noget biligt over det. Vil man smage de berømte Stone Crabs, så koster det. Jeg valgte en stuvet spinat og nogle fritter til. Fritterne kunne jeg have sparet. Dels var de ikke gode, men der var så meget mad i det andet at jeg ikke kunne spise op.
Stedet har også et stort udvalg af drikkevarer (også alkohol) så selvom man ikke kan få et bord inde i restauranten, så kan man snildt hygge sig i Take Away ved siden af.


Lækker Key Lime Pie på Joe’s Stone Crab Take Away

Jeg havde læst at stedet har noget af det bedste Key Lime Pie udenfor Key West, så selvom jeg havde forspist mig i lækre klør, så blev der bestilt et stykke. Det smagte super, men jeg måtte give op og efterlade lidt rester.

Overnatning i Miami

Miami er en storby lidt a la LA, hvor der er flere områder og dermed flere niveauer mht. overnatning afhængig af hvad du skal i Miami of Florida. Her finder du flere detaljer om Miami og hvor du finder de billige overnatninger i Miami.

Tags: , , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

1 Enlightened Reply

Trackback  •  Comments RSS

  1. Annika says:

    Nytårsaften var vi på Joe’s, men dog i Vegas.
    Super service og lækker mad – og jeg fik smagt min første østers…
    Kunne være at man skulle prøve denne når vi kommer til området.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top