Bayside marketplace og sejltur i Miami

Efter en tur til lands med kig til nogle af de store ting Miami har at byde på, var det tid til at komme til vands og få kigget på nogle af de store huse som Miami i den grad er kendt for. Det blev gjort med en sejllads rundt om nogle af Miamis kendte øer som Fisher Island og Star Island.

Bayside Marketplace

Bayside Marketplace er en lille marina som ligger super centralt downtown i Miami. Den er ikke særlig stor (130 bådpladser), når man sammenligner med Dinner Key Marina (582 bådpladser), som vi kørte forbi tidligere på dagen.
Bayside Marketplace er dog utrolig populær ikke mindst i kraft af de godt 100 butikker der ligger på havnen og så er der en masse restauranter (bl.a. en kæmpestor Hard Rock Cafe). Der er også lidt forskellige forlystelser og stedet kan bedst sammenlignes med Navy Pier i Chicago.

Bayside Marketplace er også der en række guidede sejlladser starter fra og hvor jeg skulle fortsætte min guidede tur af Miami til vands.

Miami Skyline

Når man sejler afsted, så er det fårste man bliver introduseret til Miamis skyline. Miami er USAs tredjehøjeste by efter New York og Chicago og det giver en fin skyline på de rigtige tidspunkter.
Der er fortæller på turen (engelsk og spansk, for det er jo Miami 😉 som holder en opdateret med rigtig mange informationer, Men det kan til tider godt kan gå lidt hurtigt.

Dodge Island

På vej væk fra land er den første ø man passere Dodge Island. Den har ikke noget kønt at byde på og ligner mest en container havn. Det er det også, men øen er mest kendt for at være hvor alle krydstogtskibene ligger til. Der var dog ikke nogen denne dag (ikke sæson, på trods af det gode vejr). I sommersæsonen kan man stort set dagligt se krydstogt skibe komme og gå og er en turistattraktion i sig selv.

Fisher Island

Det første indblik i de rige og kendtes levevis på turen er ved Fisher Island. Det er det mest eksklusive postnummer i hele USA. Det er en privat ø som man kune kan komme ud til med egen båd eller helikopter eller med den private færge. Øen indeholder en række lejligheder (som starter ved 500.000 dollars for de mindste) og huse (som starter ved 3.000.000 for de dyreste). Dertil skal man lægge 150.000 dollars som betales i engangs gebyr for at ´blive medlem´ plus 6000 dollars om året.
Der bor omkring 650 familier på øen som har stort set alt: skole, supermarked, hotel, golfbane (9 huller som koster 26.000 dollars at blive medlem af og yderligere 20.000 dollars at være medlem af pr. år), 8 restauranter mm.

Her kan du læse mere om Fisher Island og se om der skule være noget i din prisklasse 😉

På vej til Star Island fik vi lidt flere info om området beboere og så nogle af de måder beboerne i Miami hygger sig på vandet.

Star Island

Star Island er en anden form for eksklusivitet. Husene er større og mere unikke men også langt, langt dyrere. På Fisher Island køber man sig til anonymitet. På Star Island kan man godt prøve på at være anonym, men med vand i baghaven kan alle kigge lige ind (medmindre man gør som P Diddy og gror alt til).
Det første hus vi blev præsenteret for blev kendt for sin rolle i filmen Scarface. Det er i øjeblikket til salg for 12.5 mio dollars.
Vil man hellere bygger nyt, så er der også et par tomme grunde til salg på Star Island. Den mindste (ikke den på billedet) på 3700 kvm er til salg for 8.9 mio dollars.
Det største hus vi rigtig kunne se var et kæmpeskur som havde kostet 50 mio. Det var ikke nok for ejeren, så han købte nabohuset til 15 mio dollars, rev huset ned og lavede en have. Hus og have fylder nu næsten lige så meget som fire af de andre huse på øen. Det blev nævnt at han betaler 900.000 dollars i ejendomsskat om året. Se huset på google maps.

Huset fra Scaface - 12.5 mio dollars

Tom grund. Halv størrelse af denne sælges for 8.9 mio dollars

Et stort hus fortjener en stor båd.

50 mio for hus og 15 mio for have. Se det på google maps ovenfor.

P Diddys hus. Man kan lige ane det.

Føler du dig fristet så kan du se flere boliger og priser fra Star Island.

Palm- og Hibiscus Island

Stadig eksklusivt, men en del billigere, er Palm- og Hibiscus Island. Mindre huse men stadig i million-dollars-klassen.
Begge øer er åben for offentligheden (der ligger offentlige installation på øen, så de kan ikke lave den til et gated community), men mange ønsker anonymitet og privatliv så der er godt med træer og buske. Der stikker dog noget op/ud hist og her, så tag evt. en tur med google maps street view.

Ude fra vandet fik man nogle gode views af Miami skyline.

Overnatning i Miami

Miami er en storby lidt a la LA, hvor der er flere områder og dermed flere niveauer mht. overnatning afhængig af hvad du skal i Miami of Florida. Her finder du flere detaljer om Miami og hvor du finder de billige overnatninger i Miami.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top