Bonaventura kirkegård i Savannah, GA

En varm eftermiddag blandt hundrede år gamle døde på den idylliske kirkegård Bonaventura i udkanten af Savannah.

8. sep, 2013

Bonaventura var et overraskende bekendtskab

Jeg kendte ikke til Bonaventura før denne tur. Den dukkede tilfældigvis op i min research for området og kunne se flere anbefalede stedet.

bonaventura_savannah_roadtrip_usa_2013-2

For at få mest ud af Savannah på den korte tid der var til rådighed, så havde jeg planlagt et stop ved Bonaventura og dernæst en guidet trolley tur rundt i Savannah.

Bonaventura er en stor gammel kirkegård. Den er stadig i brug, men den har en stor historisk del, som ser ud som for mange hundrede år siden, flere steder.

IMG_1699

Guidede rundture på Bonaventura

Den 2. weekend i hver måned er der en gratis guided tur rundt i den historiske del. Sådan en var vi så heldige at ramme og tids nok til at kunne nå ind til Savannah og nå en trolley tur.

Picnic på Bonaventura

Inden turen, nåede vi en hurtig hjemmelavet frokost som blev spist nede ved floden hvor en skøn kølende brise en gang imellem dukkede op, for der var varmt. De lokale siger ellers det er køligt for tiden, men for os nordboer, så er det rigeligt varmt (30 grader og høj luftfugtighed).

bonaventura_savannah_roadtrip_usa_2013-1

Vi nød dog også godt af den skygge de store gamle træer på kirkegården tilbød og guiden gik fra skygge til skygge når hun fortalte om stedet.

bonaventura_savannah_roadtrip_usa_2013-3

bonaventura_savannah_roadtrip_usa_2013-4

Tidligere plantage, nu kirkegård

Stedet er oprindeligt en plantage og de oprindelige settlers familiegravsted fra 1700 tallet er stadig blandt de mange historiske grave.

bonaventura_savannah_roadtrip_usa_2013-7

Krig, orkaner og ulykker

I uafhængighedskrigen i 1700 tallet blev der udkæmpet slag i området og man mener tusindvis af døde soldater ligger begravet i området.

bonaventura_savannah_roadtrip_usa_2013-8

Fronten i borgerkrigen i 1800 tallet nåede ikke helt her ned og Savannah undgik også at blive brændt ned i forbindelse med krigen (de overgav sig fire måneder før resten af Georgia). Men Savannah led andre skæbner gennem tiden, som kirkegården bærer præg af, bl.a. store orkaner som hærger på disse kanter.

Et indblik i en svunden tid og art

Den guidede tur rundt er 1-1.5 time hvor der fortælles om mange af de mennesker som ligger begravet, om livet i 1700 og 1800 tallet og hvordan restaureringen af skulpturer, monumenter mm. foregår.

bonaventura_savannah_roadtrip_usa_2013-9

Har du et par timer du skal slå ihjel så er det et interessant sted at besøge, nok mest med en guide, men i visitor centeret kan du få et kort over området og anvisning til den historiske del.
Se mere hos Boneventura Historical Society.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top