Moody’s Diner og Penobscot Narrows

Morgenmad på den ikoniske Moodys Diner og deres berømte Whoopi Pie. Vi fik desværre ikke udsigten på toppen af Penobscot Narrows.

25 sep, 2018

Hold øje med tiden på din roadtrip

Byen Portland, Maine fortjente mere tid end den fik, men tiden løber nogle gange fra dig på en roadtrip.

Dagene er kortere på denne årstid, så det skal du huske regne ind i længden på dine dage. Læg der til, at mange steder justerer åbningstider efter Labor Day (første weekend i september) så de ikke har så længe åben eller overhovedet.

Morgenmad på Moody’s Diner

Vi havde knap 3 timers kørsel til Acadia National Park fra Portland og de blev alle kørt ad scenic byways.

Første stop var et morgenmadssted 1.5 time nord for Portland – Moody’s Diner.

Det er en institution på de kanter, hvor Moody’s serverede mad første gang i 1927.
Stedet ser ikke ud af meget ude fra, men den store parkeringsplads vidner om at her er populært.

Indenfor er mange ting som da dørene blev åbnet første gang. Stedet er udvidet og renoveret flere gange, men bar disken er den samme som den har været i generationer.

Moody’s Diner serverer for hundredevis af gæster hver dag så servicen er hurtig og effektiv, men uden at miste diner charmen.

Moody’s er berømt for deres pies, og ikke minds deres Whoopie Pie.

Penobscot Narrows Bridge

Længere mod nord krydsede vi Penobscot Narrows. Broen der spænder strædet er et stop værd og du kan faktisk komme op i den ene pylon og se ud over området. Desværre var elevatoren i stykker denne dag, så det gik vi glip af.

Der ligger også et gammelt fort ved siden af, som du kan tage med som en oplevelse. Vi sprang det over, nu hvor observatory var lukket (havde ellers været fedt at se landskabet i efterårsfarver).

Tiden vi ikke brugte ved broen blev i stedet brugt i Acadia National Park, som var næste stop.

Besøg Penobscot Narrows Bridge

Vi var uheldige at elevatoren ikke virkede, men det er værd at komme til tops i Penobscot Narrows. Tjek åbningstider mm. inden din roadtrip tager dig op forbi disse kanter i New England.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Portland op til morgenmad på Moodys Diner. Derfra videre til Penobscot Narrows Bridge.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Cape Cod og Provincetown

Yderst på Cape Cod i Massachusetts ligger Provincetown. En populær destination ved vandet, men også hvor Anthony Bourdaun startede som kok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada