Farmers Market og havnefront i Montreal

Franske fornemmelser ved både Marché Jean-Talon (Farmers Market) og en kopi af en parisisk metro nedgang. Pariserhjul og zipline er blandt underholdningen på havnen.

29 sep, 2018

Jean Talon Market

Efter Food Touren i Mile End valgte jeg endnu mere mad og tog metroen ud til Marché Jean-Talon. Det største Farmes Market i Montreal.

Her finder du alt indenfor frugt og grønt og flere specialbutikker med kød, ost og andet godt.

I ægte fransk stil, lokkede en crepes med frugt og det blev til endnu en lækker Montrealsk madoplevelse.

Besøg Jean Talon Market.

Fransk metro i Montreal

Der havde ikke været tid nok om formiddagen til at opleve hele havnefronten, så hoppede på en metro tilbage til området. Stod af ved Square-Victoria hvor nedgangen til metroen i Victoria Square er en kopi af en af de gamle klassiske Metro indgange i paris. En udformning der ligner noget fra War of the Worlds.

Bryllup i Montreal World Trace Center

Lige ved ligger World Trade Center (ikke en specifik New York ting. Du finder World Trade Centers i mange byer rundt om i verden, bl.a. i Ballerup).
WTC i Montreal har fået plads i nogle guidebøger, men er “blot” et kontormiljø med et gennemgående Mall. Vandbassinet er dog fint og reflektionen kan give gode billeder.

Der var dækket op denne dag og lærte fra en vagt, at der skulle være bryllupsmiddag. Dem har de mange af i løbet af året. Ser måske fint ud, men ville ikke være mit førstevalg. Hvad du ikke kan se er, at langs den ene side ligger en Starbucks, så halvdelen af billederne fra dit bryllup har en Starbucks i baggrunden.

Havnefronten ved St. Lawrence River

Havnen i Montreal er stadig en aktiv arbejdsplads og industri.

Selvom der er et stykke ud til Atlanterhavet, så er St. Lawrence River stor nok til at du kan sejle ind til montreal i krydstogtskibe, så dem kommer der en del af i løbet af året.

Som set i Danmark (og andre steder) er havenarealerne langsomt indraget til andre aktiviteter. I Montreal er der ikke så meget glas og stål nybyggeri, men arealerne har fået liv gennem forskellige aktiviteter for børn og voksne. Det store pariserhjul stikker ud og en zipline krydser forbi en gammel lagerbygning henover havnebassinet.

Besøg havnefronten i Montreal.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg sætter stor pris på du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe , CarTrawler og overnatning: Hotels.com, Booking.com her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Andre roadtrip oplevelser:

Amicalola Falls State Park

Amicalola Falls ligger lidt nord for Atlanta, hvor Smoky Mountains begynder. Et vandfald på 222 meter du kan hike til toppen af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada