Morgenmad og Formel 1 i Montreal

I Montreal kan du køre på en Formel 1 bane i din egen bil. Circuit Gilles Villeneuve er en by-bane a la Monaco du kan køre på.

30 sep, 2018

Atwater Market og morgenmad i Montreal

Der gik rigtig meget mad i den i Montreal. Først en Food Tour og et besøg på Jean-Talon Market.

Den sidste morgen havde jeg udset endnu et madmarked: Atwater Market. Planen var at spise morgenmad derude, og varmede op med en varm kop på vejen.

Atwater Market er et Farmers Market i stil med Jean-Talon, men meget mindre. Har du kun tid til et marked på dit besøg i Montreal, så vælg Jean-Talon.

Der var et morgenmadssted i Atwater Market, men der var kø. Meget lang kø. Vi skulle videre til USA denne dag, så måtte finde et andre sted.
Tæt ved Atwater fandt vi Resto Café, hvor vi var heldige at få et bord med det samme. Straks efter dannede der sig også kø her. Og med god grund. Morgenmaden var super og priserne gode.

Besøg Atwater Market.
Nyd et godt måltid på Resto Café.

Street Art i Montreal

Montreal er en storby med alt der dermed følger. Street Art er en af de ting. De fleste storbyen har den, men det er først når du bevidst opsøger den, du opdager den er flere steder end du regner med.

Da jeg lige var landet i Montreal lagde jeg ikke mærke til det, men det gjorde jeg hen mod slutningen på besøget. Eksempelvis var jeg gået forbi det store billede med Anders And flere gange. Det findes tæt ved den lejlighed vi havde i montreal. Det var dog først på sidste dagen jeg lagde mærke til det og et par andre street art billeder i området.

Opsøg selv street art eller tag på en guidet tour i Montreal.

Circuit Gilles Villeneuve Formel 1

På vej ud af Montreal var der tid til en lidt speciel biloplevelse. Montreal har været på Formel 1 kortet i mange år, og har en bynær bane på en af øerne i St. Lawrence River. Det er Circuit Gilles Villeneuve (far til Jacque Villeneuve).

Når den ikke bruges til Formel 1 (eller andre arrangementer) så kan du køre på den i din bil eller på cykel (gå, løbe, rulleskøjter mm.). Du kan køre næsten hele banen (minus et skarpt sving) men du må ikke køre særlig stærkt (30 km/t). Du må heller ikke officielt stoppe op for at tage billeder. Den ene gang vi ville ud og tage billeder kom en sikkerhedsbil forbi og verfede os hurtigt videre.

Besøg og kør selv Circuit Gillea Villeneuve i Montreal.

Anne og Anders i Canada, 2023

I 2023 rejste Anne og Anders (du ved, dem fra DR programmerne) på tværs af Canada fra vest til øst. Undervejs besøgte de danskere i Canada og oplevede landet lidt mere end den gennemsnitlige turist.
TV-programmerne blev sendt i august/september 2023 og kan ses her.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Montmorency Falls i Quebec City

Qubec City var målet for min korte roadtrip i Canada, men inden jeg fandt ind til den gamle bydel og hotellet, tog jeg forbi Montmorency Falls. Quebecs (provinsen) største vandfald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada