Niagara Falls på den canadiske side

Du får den bedste Niagara Falls oplevelse på den canadiske side. Vandfaldene ses bedre fra Canada, specielt om aftenen.

1 okt, 2018

Niagara Falls ses bedst fra Canada

Skal du have den fulde oplevelse ved Niagara Falls er du nødt til at besøge den canadiske side.

Jeg havde booket en overnatning på den canadiske side. Vi parkerede bilen i USA og gik over Rainbow Bridge til Canada fra USA.

Byen Niagara i USA har ikke megen liv eller andet at tage sig til, end Maid of the Mist og Cave of the Winds.

Canada har sat sig på den underholdende del, men det kommer med en pris: Nemlig at den Canadiske side godt kan virke lidt turistet. Men alternativet er en amerikansk side som ikke har noget at byde på når mørket falder på.

Den turistede del i Canada opvejes af, at du får de bedst kig til vandfaldene fra den canadiske side. Specielt om aftenen.

Tower Hotel og canadisk vin

På vej til hotellet slog vi op forbi den tivoliserede gade som bimler og bamler om aftenen med masser af lys.

På denne tur var der booket hotel med kig til vandfaldene: The Tower Hotel. Vejret satte dog sine begrænsninger, men henover det lille døgn jeg opholdt mig i Canada var der dog nogle OK kig til Niagara Falls.

Den canadiske side af Niagara Falls er præget af amerikanske kæderestauranter: IHOP, Outback, Applebees, Burger King, Ruby Tuesdays, Hard Rock Café, Wendy’s m.fl. Det er faktisk svært at opdrive en rigtig canadiske kulinarisk oplevelse i byen. Men det er delvist muligt.

Der ligger et par ikke-kæde steder og jeg fandt frem til Weinkeller. Den får min varmeste anbefaling.
Maden var måske ikke så canadisk, men udvalget af vin inkluderer glas og flasker fra den canadiske side af Niagara Falls.

Maden var super, ikke dyr og servicen var helt i top. Weinkeller er et lille sted jeg vil anbefale at booke bord hos.

Farvestrålende vandfald ved Niagara Falls

Jeg anbefaler en overnatning ved Niagara Falls for at kunne opleve vandfaldene om aftenen.

American Falls og Horseshoe Falls er oplyst og ses bedst på den canadiske side. Der er lys på hver aften og på en række datoer i løbet af året er der specielle lys/farver der markerer forskellige begivenheder. Der er også dage i løbet af året hvor der er fyrværkeri ved Niagara Falls.

Fra Rainbow Bridge og hen til Horseshoe Falls på den canadiske side, er der anlagt en park og fodgængerområde der giver dig fuldt panorama kig til American Falls på en amerikanske side og et direkte kig til Horseshoe (fra en bedre vinkel end du kan i USA).

Her ser du også bedst lysene på vandfaldene og du kan sågar tage med Hornblower ud og sejle og se vandfaldene med lys på nede fra vandet.

Du kan gå helt hen til Horseshoe og stå få meter fra hvor vandet strømmer ud over kanten. En oplevelse der er en del bedre end den du kan få på USA siden af Niagara Falls. Denne dag var der dog en lille forhindring i en god oplevelse: vejret.

Det der lignede regn i lyset fra de kæmpe LED projektører var dis fra Horseshoe Falls som hang ind over den del af Niagara Falls parken og kom ned som tung regn fra oven, og næsten vandrette sprøjt pga vinden.

Fra hotelværelset kunne vi se de oplyste vandfald når dis og tåge tillod det.
Billederne fra den canadiske side blev ikke de bedste pga vejret, så du må blot tro på mig når jeg siger, at den bedste oplevelse af vandfaldene (hvert fald udsyn dag og nat) er bedst fra den canadiske side.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Glamping i Dinosaur Provincial Park

Canadian Badlands gemmer på en utrolig historie i jorden, men i dag så vi kun på landskabet. Overnatningen foregik på campingplads i bedste Glamping stil.

Montreal på et par timer

Med kort tid i Montreal blev det kun til en bustur rundt til de store seværdigheder, som olympisk stadion og Saint Joseph’s Oratory of Mount Royal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada