3 uger i USA om 3 uger

Jeg er begyndt at tælle ned til årets Roadtrip i USA.
Da halvdelen af min afdeling i fredags gik på 3 ugers ferie og alle vennerne nu begynder at sende hilsner fra nær og fjern, så føles de 3 uger til det bliver min tur, som lang tid.

Der er ikke så meget på programmet på årets Roadtrip endnu, men holder den foreløbelige plan stik, så skulle der gerne være en hval-safari på programmet om præcis 3 uger. Humør, vind og vejr kan selvfølgelig ændre på det.

Der er lagt en grov rute ind i Microsoft Streets & Trips* der, med udgangspunkt i Boston, går nordpå. Drejer derefter ind i New Hampshire i nordvestlig retning for at krydse tilbage øst på ind i Maine. Her går det så stik nord mod Canada og med en lille tur gennem Canada går turen sydpå ind i Vermont (Ben & Jerry’s Factory tour, here we come).

*Microsoft Streets & Trips findes ikke mere. Der er mange andre og bedre værktøjer til at planlægge din roadtrip med.
Google Maps er fin til at trække de store, og nogle gange små, streger. PÅ Google Maps kan du finde alle de steder (benzin, mad, hotel, oplevelser mm.) som mange planlægger efter.
Som GPS, er der mange gratis og doe muligheder. Se mere her om GPS på din roadtrip.

For at få Ohio krydset af listen laves der så en afstikker (af format) ned gennem New York (staten, ikke byen) for at ramme Cleveland, Ohio.
På vej tilbage til New England krydses Pennsylvania hvor der er indlagt en række stop. Bl.a Hershey’s, Harley Davidson og Amish Country.

Dernæst køres der igen mod nord til Connecticut og miniput staten Rhode Island.
rough_route_roadtrip

Den viste rute er på 4000 km, men med afstikkere mm. så kommer årets tur atter op over de 5000 km.
Til den tur har vi lejet en Chevy Equinox.
Vi er bevidst gået efter en lidt større bil (og ikke en cabriolet som de andre år) for at have god plads til os selv og bagage.
Apropo, så bliver i år første år hvor vi har to stk. bagage med til USA.
De andre år har vi holdt os til ét + håndbagage. Vi har så købt en ekstra taske undervejs til souvenirs mm., men da vi nu efterhånden har et godt udvalg, så har vi valgt at tage med hjemmefra. Bagagegrænsen går ved 2 stk. af max 23 kg. + håndbagage.

Vores første dag i Boston vil gå med shopping efter diverse, som ikke kan betale sig at købe hjemmefra (bl.a. sko). I år er vi også på jagt efter en elektronisk køletaske til bilen. De er nemme nok at finde på nettet og de store supermarkeder (Wal Mart, K-mart, Target etc.) fører dem, men kun på deres web-shops.
Hvis nogen kender en biltilbehørs butik/supermakred/outdoor butik som lagerfører elektriske køletasker, så sig endelig til.

Tags:

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top