Hvad koster en Roadtrip i USA?

Det er et sprøgsmål jeg ofte er blevet spurgt om når jeg er kommet hjem og har fortalt vidt og bredt om mine ture til USA.

Svaret er enkelt og så alligevel ikke.

I 2009 kostede min tur ca. kr. 25.000 for 3 uger, 5653 km, 21 overnatninger og en utrolig masse oplevelser.
Det er et bevidst valg forstået på den måde, at turen sagtens kan gøres billigere. Derfor er det forkert at se på mit samlede beløb som udgangspunkt for, om man skal tage afsted eller ej (ud fra devisen om, at det er mit budget ikke til).

Man kan komme tur/retur til USA for kr. 3300-3500. Derefter er det kun ens budget der sætter grænsen for, hvordan turen skal foregå.
Man kan holde den skrabede budget-rygsæk-rejsende ferie eller man kan give den på alle tangenter på en storby-ferie.
Jeg har valgt Roadtrip rejseformen, som giver mulighed for at ændre ferieformen fra dag til dag og hvor det er ens temperament der sætter grænsen for, hvad turen skal koste.
Jeg har et loft for hvad jeg vil give for mange ting i USA, men jeg har også den filosofi, at hvis jeg først står der og har muligheden for en utrolig oplevelse, så vil jeg ikke sige nej pga. budgettet (eks. tur med varmluftsballon i Rocky Mountains). Hvad man bruger på gyngerne kan man altid spare på karussellerne 😉

For at give en bedre forståelse af beløbet: kr. 25.000 har jeg lavet et mere detaljeret regnskab for Roadtrip 2009 og 2010 som man kan se her:
Prisen på Roadtrip 2009
Prisen på roadtrip 2010.

Håber det kan hjælpe andre til bedre at planlægge (og forstå) hvilke udgifter der er forbundet med en Roadtrip i USA.

Tags: ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top