Roadtrip mad

Mad er en vigtig del af en roadtrip og i USA er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med mad på mange forskellige måder.

Alt fra egnsretter, bar & grills, kæde restauranter og fastfood franchises. En roadtrip behøver ikke være friturestegt, men det skader ikke på den oplevelsen.

Det store land byder på mange særegne egnsretter og hver stat har sine specialiteter.

Restauranter, fastfood og diners

Langs highways og by-ways er der et virvar af amerikanske kæde restauranter, fastfood restauranter og lokale diners og deli’s. Alt sammen oplevelser der kan være med til at gøre din Roadtrip til en større oplevelse.

Jeg har besøgt mange forskellige fastfoodkæder i USA og prøver altid et par nye hver gang jeg er afsted. Det er nemlig ikke alle fastfood kæderne som er landsdækkende og man finder fra tid til anden en kæde som er mere end et besøg værd. Her kan du læse nærmere om fastfood og junkfood i USA.

Madoplevelser i USA

Her er nogle blogindlæg om nogle af mine madoplevelser på min roadtrip i USA i august 2010:
Man-cakes, gourmet burgers, IHOP og Burgerville
1 pund burger på Big Juds, en BBQ burger i Ashton, Applebees og Papa John’s pizza

Amerikanske øl

Jeg har også nydt at USA er et land der elsker øl. Amerikansk øl er meget mere end Budweiser, Miller og PBR. USA var i gang med mikrobryg længe før Danmark, så de har haft deres opblomstring – men også luget ud i det, så kun det gode er tilbage.
Du kan næsten finde en brew pub i alle byer rundt om i USA og med brew pubs er der ikke kun gode, unikke øl, men også god mad.
Her kan du se mere om amerikansk øl og hvor mange forskellige amerikanske øl en tre ugers roadtrip kan ryste af sig.

Andre roadtrip oplevelser:

3 Comments

  1. Hej René

    Jeg har et måske ikke helt enkelt spørgsmål til dig. Nu skal vi igen en tur til Orlando for at fejre både Jul og nytår. Jeg har prøvet at finde nogle regler omkring fødevare, og hvad man må tage med hjem til DK fra USA Men det er ikke lykkes mig at finde nogle klare regler omkring hvad man må tage med hjem. Jeg havde overvejet at finde nogle kryderier og andre gode ting som man ikke lige kan finde herhjemme og tage med hjem, men det er selvfølgelig ærgeligt hvis nogle af tingene ikke er lovligt at tage med. Kender du reglerne omkring indførelse af de forskellige ting

    mvh Kim

    1. Vi bruger som tommefinger regel at hvis det er letfordærveligt så er det sandsynligvis ikke tilladt at medbringe.
      God jul i Orlando , vi holder jul i Fort Myers 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada