Roadtrip mad

Mad er en vigtig del af en roadtrip og i USA er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med mad på mange forskellige måder.

Alt fra egnsretter, bar & grills, kæde restauranter og fastfood franchises. En roadtrip behøver ikke være friturestegt, men det skader ikke på den oplevelsen.

Det store land byder på mange særegne egnsretter og hver stat har sine specialiteter.

Restauranter, fastfood og diners

Langs highways og by-ways er der et virvar af amerikanske kæde restauranter, fastfood restauranter og lokale diners og deli’s. Alt sammen oplevelser der kan være med til at gøre din Roadtrip til en større oplevelse.

Jeg har besøgt mange forskellige fastfoodkæder i USA og prøver altid et par nye hver gang jeg er afsted. Det er nemlig ikke alle fastfood kæderne som er landsdækkende og man finder fra tid til anden en kæde som er mere end et besøg værd. Her kan du læse nærmere om fastfood og junkfood i USA.

Madoplevelser i USA

Her er nogle blogindlæg om nogle af mine madoplevelser på min roadtrip i USA i august 2010:
Man-cakes, gourmet burgers, IHOP og Burgerville
1 pund burger på Big Juds, en BBQ burger i Ashton, Applebees og Papa John’s pizza

Amerikanske øl

Jeg har også nydt at USA er et land der elsker øl. Amerikansk øl er meget mere end Budweiser, Miller og PBR. USA var i gang med mikrobryg længe før Danmark, så de har haft deres opblomstring – men også luget ud i det, så kun det gode er tilbage.
Du kan næsten finde en brew pub i alle byer rundt om i USA og med brew pubs er der ikke kun gode, unikke øl, men også god mad.
Her kan du se mere om amerikansk øl og hvor mange forskellige amerikanske øl en tre ugers roadtrip kan ryste af sig.

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

5 Enlightened Replies

Trackback  •  Comments RSS

 1. kim jensen says:

  Hej René

  Jeg har et måske ikke helt enkelt spørgsmål til dig. Nu skal vi igen en tur til Orlando for at fejre både Jul og nytår. Jeg har prøvet at finde nogle regler omkring fødevare, og hvad man må tage med hjem til DK fra USA Men det er ikke lykkes mig at finde nogle klare regler omkring hvad man må tage med hjem. Jeg havde overvejet at finde nogle kryderier og andre gode ting som man ikke lige kan finde herhjemme og tage med hjem, men det er selvfølgelig ærgeligt hvis nogle af tingene ikke er lovligt at tage med. Kender du reglerne omkring indførelse af de forskellige ting

  mvh Kim

 2. Daniel Bahn says:

  Hej,

  Hvor mange penge på mad bruger i ca. på 1 måneds roadtrip?

  vh. Daniel

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top