Santa Elena Canyon og Big Bend National Park

Mandag kørte jeg fra Marfa via Presidio til Lajitas. Jeg var også i Lajitas året før. Det er en by på kortet, men i virkeligheden er det et ferieresort som byder på alverdens aktiviteter. Bl.a. en golfbane, som jeg desværre ikke kom rundt på.

Jeg blev i Lajitas nogle dage for at få lidt ro på. Havde kørt lidt vel meget de sidste par dage så nu skulle der kobles af.
Inden jeg tog afsted havde jeg forsøgt at komme med på en sejltur ned af Rio Grande og ud gennem Santa Elena Canyon. Der var desværre fuldt booket de dage jeg var i området. I stedet tog jeg selv ned til Santa Elena Canyon og fik så meget af stemningen med som man nu kan ved at gå et stykke ind i den.

Jeg kørte ind i parken fra vest siden og lige efter indgangen kørte jeg ind på Old Maverick Road. Det er en grusvej og der står godt nok “high clearance” på skiltet, men jeg kørte den også sidste år, så jeg var tryg ved at tage min Mustang den vej.
Der var nogle enkelte steder hvor der kom nogle grimme lyde, men den klarede det med bravour og eneste tegn på turen var en tynd foundation af støv alle steder.

Nede ved Santa Elena Canyon pakkede jeg lidt vand i rygsækken og gik så langt ind man kan komme på gåben. Der er godt en kilometer derind på en let fremkommelig sti.
Der var (også) varmt denne dag, men inde i bunden kunne man finde lidt skygge og nyde livet og de imponerende omgivelser.

Den korteste ved tilbage til Lajitas var via Old Maverick Road, men selvom den var sjov at køre, så valgte jeg den længere og mere seværdige tur ud af parken og gjorde holdt lidt forskellige steder og nød udsigten.


Se alle indlæggene fra påskens roadtrip

Læs om forberedelserne, ankomst og immigration, alle oplevelserne, inklusiv ridetur, skydning, racerløb, udkants-kunst mm., min lejebil, madoplevelser m.fl.

Andre roadtrip oplevelser:

Dry Tortugas oplevet med vandflyver og snorkel

Dry Tortugas hører ikke til de mest kendte af USAs nationalparker, men det er nok en af de mest idylliske. Der er ikke så meget at lave derude andet end at slappe af og snorkle, men er du tosset nogle fede omgivelser at gøre det i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada