Venice Beach

Med en god zoom på kameraet, kunne vi fra Santa monica Pier se vores hotel i Venice Beach. Det var dels dovenskab og dels praktiske årsager (vi gad ikke køre rundt efter et hotel) der gjorde vi havde booket et hotel i Venice Beach. Og endda helt ned til stranden.

Venice Beach

Jeg havde ikke rigtig oplevet kysten i LA sidst jeg var her (2005) og Venice Beach skulle være et godt sted at starte.
Desværre var vejret ikke helt med os (overskyet og under 25 grader) og selvom vi gjorde hvad vi kunne i planlægningen, så var vi først på hotellet omkring kl 19 om aftenen.

Mennesker og liv i Venice Beach

Det betød det pulserende gadeliv langs vandet var ved at dø ud. Selvom området virkede sikkert nok og hotellet ikke fejlede noget, så viste der sig alligevel lidt af en bagside da vi skulle rundt i back alleys for at finde en parkeringsplads til bilen. Jeg er 100 på at jeg så en dope deal 50 meter fra vores hotel og rundt om i de små, ensrettede gader lå der hjemløse og sprittere mm.
Nede langs stranden går der et bredt fortov som er spækket med butikker og caféer i dagstimerne. Om aftenen lægger de hjemløse sig i læ hist og pist og de gode samaritanere rykker ind med kaffe og mad mm.
Ikke noget der gjorde en utryg (der var masser af ‘almindelige mennesker’) men en brat opvågning ovenpå 10 dage ude i ‘det fri’. Vi var så sandelig kommet til storbyen.


Fejringsøl i Venice Beach

Pga. vejret blev det ikke til solnedgangsbilleder over stillehavet. Istedet fandt vi en café som stadig havde åben og fejrede afslutningen på Route 66 med lidt forskelligt fra deres store udvalg.

Morgenmad og paranoia i Venice Beach

Dagen efter var vejret ikke meget bedre. Stadig overskyet men det skulle klare op senere. Det havde vi desværre ikke tid til at blive og se, for vi havde en aftale hos Warner Brothers sidst på formiddagen. Vi havde heller ikke tid til at finde Muscle Beach, hvor steroide pumpede badejern står dag ud og dag ind og pumper jern.

Vi spiste morgenmad på en lille café med udeservering og så til mens Venice Beach langsomt kom til sig selv. Rigtig mange kondiløbere og andre former for motion (skates, boards og bikes).

Alsidigheden mødte også op. En ældre dame var ved at gøre sin bod, med alskens konspirationsteorier, klar mens vi spiste.

Hotel på stranden i Venice Beach

Hotellet lå i første række. På trods af det, så kostede en overnatning ‘kun’ 200 dollars (det med det grønne).

Blandet arkitektur i Venice Beach

Tør ikke tænke på hvad det vil koste at bosætte sig permanent i Venice Beach. Kvadratmeterne er udnyttet godt og husene ligger tæt. Der er en god blanding af nyt og gammelt og der ligger en hel del boliger, som jeg tror de fleste kan komme i nærheden af pengemæssigt, men om man kan leve med kvaliteten er en anden sag (USA er kendt for meget små lejeboliger i de attraktive områder og skal det være billigt, så er kvaliteten også derefter).
Ikke langt fra hotellet lå dette hus. Skilte sig en del ud med sit udseende, men nok også med prisen. Friskt nok at have så store vinduer ud til en gade som er proppet med mennesker fra 9:00 til 20:00 hver eneste dag året rundt.

Hollywood stemning i Venice Beach

Da vi forlod Venice Beach for at nå vores aftale hos Warner Brother i Burbank, havde de spærret nogle af vejene af omkring hotellet. De var ved at lave gaden foran vores hotel om til et film-set og der skulle optages senere. Enten til film eller TV. Ganske passende da vi nu skulle ud på rundtur i studierne hos Warner Brothers.

klassiske_rute_01

Klik på billedet for at se komplet kort.

number_7_orOplevelsen ovenfor er fra et af de mange stop på den klassiske roadtrip rute på USA’s vestkyst. Den klassiske rute er oplagt til en tre ugers roadtrip i USA. Den byder på et varieret udvalg af oplevelser med bl.a store og små byer, kyststrækninger, strand, ørken, skov, bjerge, interstates, highways og byways.

Her kan du se et detaljeret kort over ruten og alle oplevelserne på den klassiske roadtrip rute som bl.a inkluderer San Francisco, Highway 1, Hearst Castle, Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monument Valley, Antalope Canyon, Hoover Dam, Las Vegas, Death Valley og Yosemite National Park m.fl.

Vurder indlægget

Hvis du synes om indlægget, så vil jeg sætte pris på en vurdering nedenfor. Du skal blot klikke på det antal stjerne du synes det fortjener. Du er også velkommen til at give en like på Facebook eller Google Plus via knapperne øverst til venstre. På forhånd tak.

Tags: , , , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top