Verdens sejeste grønthandel i Florida

Robert is here, er navnet på verdens sejeste grønthandel i Florida. Stedet bugner af frisk frugt og grønt og der er konstant proppet i butikken. Køen til Fresh Fruit Milkshakes strækker sig også ud af butikken.

Populær grønthandel

Jeg bemærkede godt Robert is here da jeg kørte ned til Everglades National Park. Det er en grønthandel som ligger på hjørnet af Southwest 344th Street og SW 192nd Ave. Havde den ligget inde i en by havde man nok ikke lagt lige så meget mærke til den, men fordi den ligger lidt uden for byen, så tyder det store opbud af biler og besøgende på at det er et stop værd. Jeg valgte at gemme mit stop til jeg skulle retur til Miami.

Imponerende grønthandel

Det var lige omkring solnedgang da jeg ankom til Robert is here. Der var, ganske som da jeg var forbi nogle timer tidligere, fyldt med mennesker og der summede af liv.
Butikken er mest af alt et stort, åbent skur med store opstablinger af frugt og grønt. Der var nogle eksotiske ting som kokosnødder (med og uden hår), papaya, guava mm. Inde i midten af hvad der bedst kan sammenlignes med en aflang bar, stod en håndfuld ansatte og ekspederede. Men de gjorde mere end det. De kunne nemlig også snitte, så hvis du ville have skåret dine frugt og grønt ting ud, så gjorde de det for dig. Alt foregik med et smil og en konstant strøm af udveksling af høfligheder.

Honning bar

Bag en lille desk i det ene hjørne stod en ældre dame og lavede frisk guacamole som man kunne købe bægervis. I den modsatte ende var frugt og grønt skiftet ud med et hav af varianter af sennep, honning og olier og vinaigrette. Der var en lille ´honning bar´hvor man kunne smage på mere end ti forskellige slags honning med bl..a avocado eller kanel smag.Milkshakes

Udover det store udvalg i frugt og grønt, så er stedets helt store trækplaster de milkshakes man kan købe. De er lavet med frisk frugt og kommer i et utal af varianter. Jeg tog en af deres holiday specials med jordbær og kirsebær og 5 minutter og godt 5 dollars senere, stod jeg med knap en liter blended softice med smagen af frisk frugt. Milshakesne er super populære og køen strakte sig ud af butikken.
Man kunne godt fornemme at flere turister havde lagt vejen forbi og greb chancen for at prøve lidt eksotisk frugt, enten i en kombination i en milkshake eller friskt udskåret. Det hele kan nydes ved borde rundt om butikken eller mens man kigger på de gamle biler og landbrugsmaskiner der er opstillet som trækplastre.


Live musik

Den sidste ting der i den grad var med til at gøre Robert is here til en grønthandel ud over det sædvanlige, var live musik. Ved højtider og weekender, træder en trubadur op og fylder stedet med samme musikstemning som man finder på en bar, men i stedet for alkohol kan man nyde tonerne i selskab med melonskiver eller papaya/key lime milkshake.

Overnatning i Miami

Miami er en storby lidt a la LA, hvor der er flere områder og dermed flere niveauer mht. overnatning afhængig af hvad du skal i Miami of Florida. Her finder du flere detaljer om Miami og hvor du finder de billige overnatninger i Miami.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

South Beach Art Deco og burger uden bolle

Dagene er lidt kortere på denne tid, så jeg nåede først ned til Miami South Beach (SOBE) da det var mørkt. Dog ikke så sent der ikke var tid til at opleve Art Deco og burger uden bolle på Lincoln Road Mall.

2 Comments

 1. Hej Rene. Jeg tager afsted til USA i sommerferien med mine to unger. Vi starter i new york 5 dage, tager bussen til washington 3 dage og derfra lejer jeg en bil, kører til Niagra falls med en enkelt overnatning og derfra er jeg lidt lost. Jeg skal ende i Miami. Jeg har ca. 11 dage tilbage fra jeg kører fra Niagra Falls.
  Mine spørgsmål er
  1.En god og spænde rute fra Niagra falls til Florida
  Når jeg er i Florida, hvad bør jeg se ud over Everglades, Hemmingways hus og Key west, hvilken vej rundt på tangen? Vil gerne Fort Lauderdale men jeg ved ikke hvor mange dage jeg skal gøre hvad. jeg vil gerne give mine unger en fed dykke oplevelse. Har læst bøger og læst herinde, men føler mig usikker. Kan du hjælpe mig. Kh Sanne

  1. @ Sanne

   Har i 11 dage til at køre til Florida og så holde ferie nogle flere dage, eller er det 11 dage i alt?

   Der er kæmpe forskel på hvad i kan nå afhængig af hvad det er.

   Hvis i kun har 11 dage til det hele, så får i travlt.

   Den direkte rute er 2500 km fra Niagara ned til Key West.
   Den direkte rute er ikke den mest spændende, men vil være den i skal tage hvis i skal have dage til overs til at opleve Florida.

   Når i kommer fra nord til Florida, så er der oplevelser som:
   St. Augustine, Daytona (Beach og International Speedway), NASA Space Center ved Cape Canaveral, Orlando, Strande og byer på Gulf Coast (Tampa, St. Petersburg, Fort Myers), Everglades, Miami/Ft. Lauderdale (de ligger med 1.5 times kørsel mellem sig).

   Key West alene skal i afsætte to dage til (minimum). Hvis i skal bruge en halv dag på at dykke på vej ud gennem The Keys, så skal i bruge tre dage.

   I kan nemt sammensætte en god 8-10 dages køretur rundt i Florida.
   Spørgsmålet er hvilket kompromis i vil indgå for at få det til at gå op.

   Overvej at flyve ned til Florida fra Niagara.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada