Natchez Trace Parkway og frokost i det fri

Natchez Trace Parkway var et kort, men skønt afbræk på en lang tur på Interstate fra til Memphis. En perfekt strækning til frokost i det fri.

14 aug, 2017

Lang tur på Interstate i Mississippi

Fra Avery Island og Tabasco i det sydlige Louisiana, gik turen nord på mod Memphis i Tennessee.

Det var en lidt-længere-end-jeg-anbefaler-at-køre dag på vejen, men målet var en speciel koncert ved Elvis Presleys Graceland samme aften.

Det meste af dagen på vejen foregik i Mississippi og tidsplanen tillod ikke de store afstikkere. Det blev derfor til mange kilometer på Interstate, som dog bød på enkelte gode udsigter i løbet af dagen.

Afslapning på Natchez Trace Parkway

Ved Jackson, MS drejede vi dog fra Interstate og ind på Natchez Trace Parkway.

Natchez Trace Parkway er en naturskøn strækning der bugter sig 715 km fra Natchez, MS i syd til Nashville, TN i nord.

Strækningen minder om Blue Ridge Parkway og har samme regel vedr. kommerciel trafik (lastbiler), som ikke må køre på strækningen.

Jeg har tidligere kørt dele af Natchez Trace Parkway, men manglede den del fra fra Jackson til Tupelo (Elvis fødeby). Tiden var dog ikke på min side i dag, så det blev kun til en kort strækning for at komme lidt væk fra motorvejen.

Frokost i det fri

Der var ikke tid til meget på Natchez Trace Parkway, men fandt et godt stop ved Reservoir Overlook og spiste den hjemmesmurte frokost i det fri.

Tilbage på Interstate gik det stik nord mod Memphis, Graceland og Elvis Week.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Charleston Walking Tour

Der er mange måder at opleve Charleston på, og jeg benyttede mig af nogle af dem, dog er en walking tour den bedste måde at lære byen at kende.

Solnedgang på Mallory Square i Key West

Gøgl, fakler og et-hjulede cykler er altsammen en del af de daglige festligheder der foregår på Mallory Square. Hver dag, året rundt, fejres solnedgangen i Key West på Mallory Square.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada