Varsel om kraftigt uvejr

Tidligere i dag ramte en tornado Dallas / Fort Worth.

31. matrs, 2012

Bæltet af uvejr strækker sig helt op til hvor jeg er og der har jævnligt været advarsler på radioen i dag om tornadoer og haglbyger som kan lave skade.

For tre dage siden ramte noget af dette uvejr min rute og det er lige en tand vildere end man er vant til fra DK. Jeg holdt ind da regnen var blevet så kraftig at jeg ikke længere forsvarligt kunne køre videre. Kort efter jeg holdt ind begyndte det at hagle. Ikke de små knappenålshoved størrelser man kender fra DK, men derimod hagl i størrelse op til en to-krone.

Et par af dem var store nok til at lave bitte små buler i køleren på min bil og det var meget støjende at sidde i en bil med kludetag.

Her kan du se et par videobidder fra uvejret.

Andre roadtrip oplevelser:

Louisville Slugger Baseballbat

En sløv søndag i downtown Louisville, Kentucky afslørede flere spændende bygninger inden Louisville Slugger museet og fabriksrundtur åbnede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada