Varsel om kraftigt uvejr

Tidligere i dag ramte en tornado Dallas / Fort Worth.

31. matrs, 2012

Bæltet af uvejr strækker sig helt op til hvor jeg er og der har jævnligt været advarsler på radioen i dag om tornadoer og haglbyger som kan lave skade.

For tre dage siden ramte noget af dette uvejr min rute og det er lige en tand vildere end man er vant til fra DK. Jeg holdt ind da regnen var blevet så kraftig at jeg ikke længere forsvarligt kunne køre videre. Kort efter jeg holdt ind begyndte det at hagle. Ikke de små knappenålshoved størrelser man kender fra DK, men derimod hagl i størrelse op til en to-krone.

Et par af dem var store nok til at lave bitte små buler i køleren på min bil og det var meget støjende at sidde i en bil med kludetag.

Her kan du se et par videobidder fra uvejret.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Keeneland og væddeløbsheste

Keeneland i Lexington er ikke den mest kendte væddeløbsbane i Kentucky, men den er stadig et besøg værd. Husk også at besøge hestestaldene.

Corvette museum i Kentucky

Biler og roadtrips hænger sammen og ruten denne sommer gik lige forbi Corvette Museet (og fabrikken) i Bowling Green, Kentucky.

Bridge Walk over New River Gorge

En af de højeste oplevelser du kan få i West Virginia er Bridge Walk på undersiden af New River Gorge Bridge, hvor du går 267 meter over floden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada