Middag på The Noble South i Mobile

Mobile er i konstant fornyelse. På Eugene’s Monkey Bar og The Noble South får Mobile nyt liv, mens traditioner holdes i live.

8 maj, 2017

Reklame*

Pre-dinner cocktails på Eugenes Monkey Bar

Efter et grundigt kig på Mardi Gras og alle de festligheder det fører med sig, var det tid til selv at se hvad Mobile har at byde på. Der var tre stop denne aften og vi startede på Eugene’s Monkey Bar.

En af byens nyerere barer, der ligger i forbindelse med et Hilton Hotel ud til Bienville Square.
Navnet Eugene’s Monkey Bar er en hyldest til en lokal forfatter, Eugene Walter.

Baren er kendt for sine craft cocktails, så det var svært at holde igen.

Det blev til to lækre drinks inden middagen.

Klassisk sydstatsmad i nye rammer

Middagen foregik på The Noble South.

Der er mulighed for masser af gode madoplevelser på en roadtrip. Trænger du til et afbræk i strømmen af burgere og bøffer, så er der meget andet, men ofte stadig “klassisk” amerikansk. Den ekstra dimension på madoplevelserne kommer nå du opsøger det lokale.

Ganske som vi kender det fra Danmark og New Nordic, har der i flere år været fokus på samme koncept i USA: Farm to Table.
Jeg har bl.a. beskrevet det tidligere med besøg på gode spisesteder i Charleston, SC og The Noble South er ingen undtagelse.

Her var der bl.a. deviled eggs på menuen. Men med et twist.

Jeg valgte en hovedret med kanin og andouille sausage. Ingredienser du finder i klassiske gumbo og cajun retter i syden.

Det er dyrere at spise et sted som The Noble South end ex. en Applebees eller Chili’s, men du får value for money og en ægte indsigt i områdets køkken ved at vælge dette frem for endnu en burger eller bøf.

Flere craft cocktails på The Haberdasher

Aftenen blev afsluttet på The Haberdasher med endnu en craft cocktail.

Jeg har fået min del af Jack & Coke på mine roadtrips, så byder muligheden sig, vil jeg gerne bruge ekstra tid (og penge) på en god – og evt. lokal – cocktail.

Med diverse områder kendt for en bestemt type alkohol eller en signatur drink, er en kraft cocktail næsten altid en oplevelse i sig selv. Ikke kun drinken, men mange gange i lige så høj grad stedet og personalet. Sådan en oplevelse har jeg bl.a. haft i Charleston, SC på The Living Room (https://www.renefrederiksen.dk/2019/06/22/rooftop-snacks-og-craft-cocktails-i-charleston/).

The Haberdasher har en tradition hvor de deler gratis kogte crawfish ud om søndagen. Dem kan du så sidde og spise hos dem, og købe en kold øl til.

En tradition som røg i modvind i 2017, da myndighederne ville lukke ned for det. Det lykkedes dog ikke.
Det diskuteres stadig om det var et forsøg fra byens side på at rydde lidt for meget op i byens traditioner og image, men indtil videre er der stadig kø til gratis mad søndag eftermiddag på Dauphin Street.

*Disse oplevelser fik jeg i forbindelse med en konference jeg deltog på i Huntsville, Alabama.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året. Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA. God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA?
Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco
Billig overnatning i Las Vegas
Billig overnatning i Chicago

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top