Fine dining på Zero Restaurant + Bar i Charleston

Opholdet i Charleston blev afsluttet med en lækker middag på Zero George efterfulgt af drinks på den berømte The Bar at HUSK.

13. sep, 2016

Don’t judge the book by its cover

Min sidste madoplevelse i Charleston var på Restaurant Zero George. Zero Restaurant er en del af Zero George, et lille hotel på George St. i Charleston.

Jeg havde ikke bestilt bord på Zero før jeg var i Charleston, så den lå i samme gade jeg boede i og hvad det var du havde på menuen.

På trods af, at der var Restaurant Week i Charleston de dage jeg var der, lykkedes det mig at få et bord et par dage i forvejen.

Zero har navn efter dets placering. Stedet ligger nemlig i husnummer 0. Lidt usædvanligt med et 0 som husnummer, men det er nogle af de små finurlige ting Charleston gemme på. Byen har også et par halve numre ex. 25 1/2, hvor carriage house på et single house er udskilt som separat bolig.
Herhjemme vil man lave det til 45A.

Zero ser ikke ud af meget ude fra, men som med så mange ting i Charleston, skal man ikke lade sig snyde af overfladen.

Ved indgangen til hotellet ser du et par gaslamper, som er udbredt i Charleston.

Alle de steder man har kunne restaurere og få liv i gaslamper, har man gjort det.
Gaslamperne er tændt døgnet rundt.

Den lille court yard genvandt den idylliske forestilling som man lidt mistede når man så på stedet ude fra, men sådan er det flere steder i Charleston.

Der var varmt og lummert, så jeg søgte indenfor til mit bord.

Lille restaurant med store ambitioner

Restauranten har et lille lokale indenfor med plads til knap 20 personer.
Zero er kendt for deres tasting menuer med 5-7 retter, men denne uge var Restaurant Week, så der var en fast menu på tre retter til 49 dollars.

Først var jeg lidt skuffet, da jeg havde sat næsen op efter en tasting menu, men det gik hurtigt op for mig, at min 3-retters frokost havde sat en kæp i hjulet for den oplevelse. Jeg var simpelthen for mæt til at værdsætte 7 retter, men de tre passede perfekt.

Fra menuen valgte jeg Steak & Egg, Roasted Snapper og Tres Leches.
Det var super.

Med retterne fulgte historier om råvarerne og kokkens tanker bag. Alt sammen i Farm-to-Table ånden, fokus på lokale råvarer og deres fortolkning af lokale og klassiske retter.

Zero George er fine dining i den lidt dyrere ende i USA. Deres tasting koster godt 100 dollars, lidt mere med vin.

Men maden er fint på højde med hvad du kan opleve på tilsvarende rundt om i verden.
Det var ikke helt Michelin niveau men det er det heller ikke solgt som.

Til 49 dollars + drink + tip var måltidet alle pengene værd, og maden kan jeg som nævnt ikke sætte en finger på.

Godnatdrink på HUSK

Jeg spiste tidligt og havde derfor aftenen foran mig.
Jeg besluttede mig for en night cap på HUSK Bar.

Jeg havde forsøgt at få bord på HUSK Restaurant, men det er byens mest populære fine dining restaurant, så der var jeg for sent ude.

På deres bar, som ligger i en separat bygning, var der til gengæld plads uden reservation, så her nød jeg bartenderi af høj kvalitet og craft cocktails.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og kan bidrage til at hjælpe andre ved at give lidt igen.Jeg vil sætte stor pris på at du benytter de links jeg har til billeje: Rentalcars.com, Auto Europe og CarTrawler og overnatning Hotels.com, Booking.com mm. på hjemmesiden. mm. på hjemmesiden.Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling før din roadtrip og undervejs.

Tags: , ,

About the Author

Jeg er ekspert i rejser til USA & Canada. Jeg har kørt titusindvis af miles i udlejningsbiler i USA & Canada. Overnattet i 48 forskellige stater i USA (målet er alle 50) og 5 provinser i Canada og set de helt store og helt små seværdigheder. Holdt 4th of July i Chicago, Nytår i New York , Austin, TX og Key West. Været til verdens største musik festival i Milwaukee og kørt Route 66 fra Chicago til LA. Kørt sportsvogn fra Miami til Key West, fløjet varmluftballon i Rocky Mountains, været til Speedweek i Bonneville og prøvet cowboy action shooting i Texas. Min første tur til USA var i 1999. Siden 2003 har jeg været der mindst en gang om året.Her på siden deler jeg ud af min erfaring og mine oplevelser fra USA. Der er også er en samling praktiske råd som alle bygger på egen eller andres erfaringer med rejse i USA.God fornøjelse. Se mere om hvem jeg er.

Vigtigt!

Inden du stiller et spørgsmål om din planlægning, flybillet, billeje, roadtriprute, overnatning mm., så læs disse sider grundigt igennem først.

Planlægning

Turen går til USA
Huskeliste til din roadtrip
ESTA - undgå at blive snydt
Flybilletten til USA
Data og taletidskort på mobil

Rejsegarantifonden

Se dit sikkerhedsnet hos Rejsegarantifonden

Billeje

Billeje i USA
Billeje i Californien.
Billeje i San Francisco.
Billeje i Los Angeles.
Billeje i New York.
Billeje i Chicago.
Billeje i Florida.
Billeje i Miami.
Billeje i Denver.
Billeje til krydstogt i Florida.
Lej en cabriolet i USA
Aldersgrænse ved billeje i USA
Ekstra Chauffør ved billeje i USA
Forsikring og fee på billeje
Envejsgebyr på billeje i USA
Bagageplads i lejebiler
GPS

Ruten til din roadtrip

Køreturen i USA
Din roadtrip tager længere tid end du regner med
Hjælp til ruter i USA
Den klassiske roadtrip på vestkysten
Route 66

Overnatning

Info om overnatning i USA
Hvad koster en overnatning i USA? Billig overnatning i New York
Billig Overnatning i Los Angeles
Billig overnatning i Miami
Billig overnatning i San Francisco

Her kan du finde overnatning i: Chicago, Las Vegas.

Hvad koster en roadtrip i USA

Hvad er budgettet for en roadtrip i USA?
Se prisen på min roadtrip i 2013

Læs også de tidligere spørgsmål og svar. Jeg ved der er en del, men det kan i mange tilfælde svare på dit spørgsmål og spare dig for ventetid på et svar fra mig eller andre.

Bemærk!

Hvis dit spørgsmål omhandler en rejse lidt ude i fremtiden, så vil spørgsmålet ikke blive besvaret med det samme. Der kan godt gå dage eller uger inden du får svar.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X

Jeg er vild med at hjælpe!

Når du spørger, så svarer jeg, men glem ikke al den information du allerede kan finde her på siden. Har du ikke allerede søgt efter svar på dit spørgsmål, så prøv. Det kan være du slipper for at vente på mit svar.

Vent venligst ....

Top