Overseas highway og berømte milkshakes

Den ikoniske strækning mellem Miami og Key West, Overseas Highway, blev kørt fra Key West til den ligeså ikoniske grønthandel: Robert is Here.

27 dec, 2018

Overseas Highway – US 1

turen ned til Key West den 25. december var der ikke kørt mange kilometer på Overseas Highway, før solen gik ned. Det var derfor ikke blevet til så meget idyl på turen og ingen scenic views.

Turen tilbage til fastlandet fra Key West foregik om morgenen, og solen skinnede. I områderne mellem de større byer – Key West, Marathon, Islamorada, Key Largo – er der strækninger hvor du køre i på tynde tanger med hav til begge sider.

På turen krydser du 42 broer i alt fra Key West til fastlandet. Det er de strækninger der gør Overseas Highway (US 1) til en fryd at køre.

Der er flere mulige stop for at se på vandet, de mange øer og ikke mindst broerne. Old Bahia Honda Bridge er nok den mest ikoniske. Den kan betragtes fra begge ender, hvoraf den ene er i Bahia Honda State Park.

Fra Key West kan du stoppe ind ved en lille plads inden broen og se den nye og gamle side om side.
Den nye bro åbnede i 1982.

I Bahia Honda State Park, kan du komme ud på en lille del af den gamle bro. Det var det ikke tid til denne gang, men så er der et stop mere på listen til næste tur til Key West.

Robert is Here – Verdens Sejeste Grønthandel

I december 2011 kom jeg tilfældigvis forbi en frugt og grøntbod i udkanten af Miami ved navn: Robert is Here. Der var proppet med biler, så jeg holdt ind for at se hvad det var. Det der mødte mig var intet mindre end Verdens Sejeste Grønthandel.

På denne tur havde jeg mulighed for at kigge forbi igen, da stedet ligger tæt på US1, som du kører til/fra Key West på. Denne gang var mit besøg midt på dagen og midt på ugen. Der var masser af mennesker og køen til de berømte milkshakes havde hele tiden en god håndfuld ventende.

Robert is Here er berømt for deres milkshakes. Udvalget inkluderer frugt du ikke finder i Danmark, så der er med garanti en kombination af frugt du aldrig har prøvet før. Jeg prøvede en Canistel og Strawberry.

Petting zoo og hjælp til udskæring

Min milkshake blev nydt mens jeg så nærmere på det store udvalg i butikken og dyrene ude bagved.

En ekstra lille detaljer ved Robert is Here, er muligheden for at få klargjort dit frugt og grønt. Der står personale klar til dels at guide dig til det rigtige valg, men også til at udskære det du har købt.

Robert is Here er en af de roadtrip oplevelser mange ønsker at få på deres tur. En tilfældig mulighed i vejkanten for at opleve noget lokalt og amerikansk, på sin egen måde.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Key West via Overseas Highway, de 42 broer op til den vidunderlige frugtbod: Robert is Here.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Food tour i New Orleans

Gumbo, pralines, alligator kød og beignets. Udvalget er stort og smager godt, når du går på opdagelse i New Orleans madkultur.

SUN Diner og Ryman Auditorium

SUN Diner er et besøg værd hvadenten du er på jagt efter morgenmad eller ej. Historiske Ryman Auditorium bør du opleve en koncert i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada