Mallory Square i Key West

Solnedgangen på Mallory Square i Key West er en festlig tradition, du bør finde tid til. Er farverne ikke gode så tjek den farverige underholdning.

26 dec, 2018

Solnedgangen i Key West

Et fast indslag i Key West er fejringen af solnedgangen. Hver aften, to timer før solnedgang, starter festlighederne på Mallory Square og fortsætter to timer efter.

Er der en god solnedgang vil hundredevis stå på kajen og nyde dagens sidste solstråler. Hvis solnedgangen ikke er så god, er opmærksomheden mere rettet mod den underholdning der tropper op på Mallory Square hver aften. Det er gøgl og løjer på alle niveauer du kan opleve og mange af dem fortjener det kvarter det tager at se deres nummer.

Solnedgangen denne dag var ikke for god, men har været heldig at være forbi en anden gang, hvor solen (og ikke mindst gøglere) gik op i en højere enhed.

Fejring af solnedgangen rundt om i USA

Mallory Square er et af de steder hvor solnedgangen fejres hver dag. Rundt om i USA er der andre steder hvor solnedgangen er en fast tradition – enten dagligt eller ofte.

I Venice Beach kan du opleve drum circles på stranden der fejre solnedgangen, i Naples Florida fyldes stranden og molen til solnedgang og i mange kystbyer (inkl. Key West) kan du blive sejlet ud og nyde solnedgangen fra en båd. Jeg har selv været på et solnedgangs cruise i kystbyen Newport i Rhode Island.

Mere julestemning i Key West

Som aftenen faldt på dukkede mere julelys frem. Palmerne i Key West (og andre steder i Florida) har fået lyskæder der klæder dem og gør en ikonisk form de fleste forbinder med sol og varme, helt juleagtig.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Solnedgang på Mallory Square i Key West

Gøgl, fakler og et-hjulede cykler er altsammen en del af de daglige festligheder der foregår på Mallory Square. Hver dag, året rundt, fejres solnedgangen i Key West på Mallory Square.

Cocktail tour i New Orleans

En cocktail tour i New Orleans er et hyggeligt indblik i de smagfulde oplevelser der gemmer sig i sidegaderne i French Quarter.

Royal overnatning i New Orleans

Jeg havde valgt at bo super centralt i New Orleans. Valget faldt på Hotel Royal i French Quarter som havde en fornuftig pris og lå så jeg kunne gå rundt til alt i French Quarter området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada