Solnedgang og aften i Newport, Rhode Island

Newport i Rhode Island er en klassisk New England-by ved kysten. En fin måde at opleve stedet på, er et Sunset Cruise på en skonnert.

4 okt, 2018

Historiske Newport i Rhode Island

Staten Rhode Island er ikke så stor, men gemmer på en masse klassiske New England oplevelser. Jeg har tidligere besøgt byen Providence i Rhode Island. Den har tæt tilknytning til Boston og en masse historie.

Valget var denne gang faldet på kystbyen Newport. En idyllisk og historisk perle beliggende på en ø ud mod Atlanterhavet. En klassiske New England kulisse med mulighed for en masse oplevelser.

Vi ankom til Newport sidst på eftermiddagen og tjekkede ind på et lille hotel i den historiske del af byen.

Sunset Cruise i Newport

Vejret havde ikke været det bedste de forgående dage, men tog alligevel chancen og hoppede ombord på skonnerten Madeleine, til et Sunset Cruise på vandet ud for Newport.

Turen var en intim oplevelse med en håndfuld gæster og tre sailors til at styre båden. Undervejs blev der serveret øl og champagne ad libitum.

I halvanden time blev vi sejlet på kryds og tværs i farvandet mellem Newport og Jamestown med kig til bl.a. Fort Adams. Der var også kig til nogle af de mange mansions der ligger i området. Newport er kendt for dem, og historiske mansions er en attraktion i sig selv i byen.

Vores tre gaster ombord bød ind med fortællinger fra området, historier og ikke mindst info om skonnerten vi sejlede med. Vi sejlede ud med motorkraft, men fik hurtigt sat sejlene og lå, om ikke vandret, så i hvertfald godt vinklet i vandet til tider.

Vi var ikke den eneste skonnert på sunset cruise, hvilket gav mulighed for at få et billede af, hvordan vores egen båd ville have set ud hvis vi havde en ekstra lang selfie stang med.

Vejret holdt tørt, men der var ikke så meget sunset. Dog kiggede solen lige lidt frem, da turen gik tilbage i havn og satte prikken over i’et på en allerede super tur.

Lobster Roll i Newport

Havnen i Newport, hyggelig som den var, er en kende turistet.

Efter lidt input fra personalet på vores båd valgte vi The Fastnet Pub et par gader væk. En irsk pub med masser af sport på de mange TV rundt om i baren, som de lokale kom for at se. Dog først endeligt godkendt da jeg havde tjekket de havde lobster rolls på menuen.

Comedy Festival i Newport

En anden lokal ting fangede opmærksomheden, nemlig en comedy festival. Det lokale teater/biograf var netop gået i gang med en ugelang comedy festival og havde to shows denne aften på teateret.

Det skulle prøves (har tidligere været til stand up comedy i New York).

En hel del havde fundet vej til det lokale teater da showtime nærmede sig og køen gik godt ned af vejen.

De optrædende var værterne fra en populær podcast: Guys we f****d. Ikke en almindelig stand up comedy oplevelse, mere et show, med overraskende meget åbenhjertigt involvering fra publikum. Altid sjovt at finde tilfældige lokale oplevelser som den på en roadtrip.

Tag på sunset cruise I Newport, Rhode Island

Der er mange muligheder for oplevelser på vandet ved Newport. Vi var på et sunset cruise, men samme både sejler løbet af dagen på andre ture. Vi sejlede med Classic Cruises of Newport.

Se indlæggets rute

Her kan du se den rute jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra vores rundtur på Yale University og PEZ slikfabrik i New Haven til Newport i Rhode Island.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Harvard University Tour i Boston

Harvard University i Boston er åben for alle, men bør opleves på en guidet tour for at få alle de interessante detaljer om skolen og de kendte der har gået der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada