Besøg på PEZ slikfabrik

PEZ fabrikken i New Haven, Connecticut er en fin lille pause på din roadtrip. Kender du til slikket, så er besøget en del mere interessant.

4 okt, 2018

Besøg hos PEZ i New Haven

Efter Yale University var der tid til endnu et stop i New Haven: slikfabrikken PEZ. Nok ikke det mest kendte slik i Danmark, men nogle af jer kender den nok. Det er de små sukkerpastiller du kan trykke ud af en dispenser hvor toppen kan være alt muligt. Ofte hovedet fra en kendt figur eller person.

PEZ er stadig stor på nogle områder og producerer stadig millioner af de små sukkerpastiller.
Der hvor de for alvor tjener deres penge er på PEZ holderne. Fra at lave de traditionelle samt nogle højtids aktuelle figurer, fik de nyt liv da de også gik ind i licens gamet. Du kan derfor finde figurer fra mange populære tv serier og film samt limited edition som samlere vil betale gode penge for.

I det lille besøgscenter er der kig til produktionen og en lille udstilling om PEZ gennem tiden.
Mange af de specielle PEZ dispensere er udstillet og du kan købe alskens merchandise med PEZ på i en lille butik.

På et bord står en mappe hvori de har samlet nogle af de Ebay auktioner, hvor folk har solgt sjældne PEZ figurer. Nogle af dem indbragte mere end 2000 dollars.

Orange County Choppers har også lavet en PEZ bike.

Et besøg hos PEZ er mest for dig der kender til slikket. Er du ikke vokset op med det, er besøget ikke super interessant.

Så var besøget på Jelly Belly fabrikken i Sacramento, Californien en del mere interessant – også for de der måske ikke kender Jelly Belly.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Oplevelser i Boston

Boston er en storby med masser af historie og oplevelser. Selvom dette var tredje besøg, var der stadig nyt på programmet.

Bustur rundt i Boston

Få overblikket i Boston med en hop-on / hop-off bustur rundt i byen. På to timer kommer du omkrig alle de store must-see.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada