Castle Hill Mansion og Russell Orchards

Roadtrippen rundt i New England startede med et prægtigt landsted ved kysten og en hyggelig plantage med cider og donuts.

24 sep, 2018

Op ad kysten fra Boston

Første dag på vejen var, på papiret, en kort tur op til Portland, Maine.
Roadtrips er dog sjældent mest interessant i den lige linje fra a-til-b, så vi kørte fra interstates hvor det gav mening og søgte nogle af de små oplevelser på vejen.

Turen ud af Boston gik fint. Efter vores morgenmad og Harvard business School var den værste morgentrafik overstået.

Castle Hill Mansion

Første stop op ad kysten til Portland, var Castle Hill Mansion. Et prægtigt landsted fra 1928 som har 59 værelser og tilhørte familien Crane. I 1945 blev det private landsted, inklusiv privat strand, doneret til en organisation der åbnede området for offentligheden.

Rammerne er imponerende og har bl.a. tiltrukket Hollywood et par gange. Mest kendt er nok The Witches of Eastwick, hvor Jack Nicholson’s rolle bor på Castle Hill Mansion.

Om mandagen er der kun adgang til området (den dag vi var der), men på de andre dage kan du også komme på en self guidet tour i huset.

Denne dag var der et foto shoot i en af haverne. Det lignede en reklame for brudekjoler, da vi kun så en brud og aldrig en gom.

Har man et stort budget for sit bryllup, kan det store mansion selvfølgelig lejes til det eller en anden begivenhed.

Ved Castle Hill Mansion spottede vi de første efterårsfarver og krydsede fingre for at der ventede endnu mere jo længere mod nord vi kom.

Besøg Castle Hill Mansion

Går turen op ad kysten fra Boston, så er Castle Hill Mansion et passende sted at strække benene. Her kan du finde mere info om åbningstider og tours på Castle Hill Mansions.

Russell Orchards

Turen op til Portland, Maine blev afbrudt af et par stop mere. Det første var Russell Orchards.

New England er kendt for deres æbler og cider, så Russell Orchards var et perfekt stop (der hverken var planlagt eller researchet, men en ren tilfældighed).

Russell Orchards er et stor sted, med flere forskellige afgrøder hen over året. Nu var det æbler der var i sæson, så dem kunne du komme og købe eller selv tage ud i plantagen og plukke.

Russell Orchards er en oplagt destination for børn, da der ud over butikken og pluk-selv muligheden, også er dyr og en mulighed for at blive kørt rundt i området med traktor.

Halloween var også på vej, så der var masser af græskar til salg i vejkanten flere steder.

Cider og Cider Donuts hører Halloween og efteråret til på disse kanter, så det blev selvfølgelig prøvet. Du kender måske bedst cider som en alkoholisk drik (ex. Sommersby) men begrebet dækker bredt. I USA er cider et andet navn for æblemost. Ufiltreret, usødet ikke alkoholisk saft lavet fra æbler. Også populær som en varm drik – Hot Apple Cider.

Besøg Russell Orchards

Kommer du væk fra motorvejen, så er chancerne større for de improviserede stop. Det er ofte blandt disse, du får nogle af dine mere autentiske roadtrip oplevelser. Russell Orchards er kun et af mange plantager i dette område – og overalt i USA finder du lignende muligheder. Her kan du finde mere info om Russell Orchards.

Se ruten i beskrivelsen ovenfor

Her kan du se ruten jeg kørte i beskrivelsen ovenfor fra Boston og nordpå. Først et stop ved Castle Hill Mansion og dernæst ved Russell Orchards.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

Harvard University Tour i Boston

Harvard University i Boston er åben for alle, men bør opleves på en guidet tour for at få alle de interessante detaljer om skolen og de kendte der har gået der.

Cape Cod og Provincetown

Yderst på Cape Cod i Massachusetts ligger Provincetown. En populær destination ved vandet, men også hvor Anthony Bourdaun startede som kok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada