Breakfast Diner og Harvard Business School

En ægte diner oplevelse i Boston på The Breakfast Club efterfulgt af en tur gennem Harvard Business School.

24 sep, 2018

Breakfast Club Diner

Der var tid til et par oplevelser mere i Boston, inden roadtrippen for alvor startede.
Der var stadig jetlag i kroppen, så intet problem med at komme op tidligt. Det benyttede vi til at få morgenmad og en ægte diner oplevelse i Boston.

Vores airbnb vært havde anbefalet The Breakfast Club som lå en lille gåtur fra huset op mod Harvard Business School (ikke at forveksle med Harvard University).

The Breakfast Club er en klassisk diner oplevelse, med den karakteristiske art deco bygning, til disken indenfor, hvor du kan sidde og se kokkene trylle retterne frem på den store grill.

Kortet er godt og har noget for enhver smag. En omelet med hash og toast går du ikke fejl af.
Ikke så billigt som en McD morgenmad, men mange gange bedre. Og så er et sted som The Breakfast Club, lidt væk fra alting, ikke så turistet og du kan rigtig fornemme den lokale rytme.

Vi var der en mandag morgen, hvor byen vågnede og der blev samlet up efter weekenden rundt om, blandt kolleger og studerende i de andre båse.

Harvard Business School

De studerende kom fra det nærliggende Harvard Business School (HBS).
Den ligger i Lower Allston på den sydlige side af Charles River. Harvard University ligger i Cambridge på den nordlige side af floden.

Vi gik gennem HBS campus klokken lidt over 9 og stedet lå øde hen. Der var enkelte studerende der kom løbende for at nå en forlæsning, men ellers så vi meget få mennesker. Modsat Harvard University, hvor der altid går mange turister rundt.

Harvard University er det de fleste kommer for at se, og det er også der du kan komme på en guidet tour på Harvard, som jeg vil anbefale. Der er ingen ture på HBS, men du kan gå rundt på egen hånd.

HBS har også historien med sig (etableret i 1908) og bygningerne er både historiske og flere er opført i lignende stil som på Harvard University campus.

Der er dog mere variation, som ikke er en skidt ting og anlægget føles mere planlagt og storslået med mere intime områder mellem de forskellige bygninger og dormitories.

Har du interesse i Harvard og tager en guidet tour, så vil jeg anbefale et gå forbi HBS også. Der er kun ti minutters gang mellem de to – og nede ved Charles River kan du være heldig at se Harvard Crewe øve sig på floden.

Her kan du finde mere information om Harvard business School.

Her kan du se den gåtur vi tog denne morgen fra forsteden Allston via dineren op til Harvard Business School.

Hjælp med at hjælpe andre

Dit bidrag er værdsat og du kan hjælpe andre ved at give lidt igen. Jeg vil sætte stor pris på du benytter de links jeg har til billeje og overnatning her på siden. Ikke kun i din research, men også når du skal lave din endelige bestilling.
Billeje: Rentalcars.com | Auto Europe | CarTrawler
Overnatning: Hotels.com | Booking.com

Andre roadtrip oplevelser:

SUN Diner og Ryman Auditorium

SUN Diner er et besøg værd hvadenten du er på jagt efter morgenmad eller ej. Historiske Ryman Auditorium bør du opleve en koncert i.

Las Vegas til Venice Beach, LA

Las Vegas blev skiftet ud med Venice Beach. Efter fire dage i LV var kroppen brugt og Venice Beach var et perfekt stop inden turen hjem.

Turen til Boston med Norwegian

Norwegian havde været fint til LAX tidligere og turen til Boston lige så. Immigration i Boston gik nemt og offentlig transport nemt fra BOS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Billeje i USA & Canada